Şimdi Ara

ingilizce bir sözcük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

litter free lunch

iki sözcüğün karşılığını söylerseniz sevinirim

TŞK

• İngilizce kelimelerin sonuna eklenen FREE türkçedeki - sız , -siz eki yerine geçiyor.Sorduğunuz kelimeler meat free meal : etsiz yemekleri , litter free lunch ise çöpsüz (paket vs gibi çöpü olmayan) yiyecekleri kastediyor.Sanırım sizde benim gibi Spot On kitabını kullanan eli kolu bağlı ingilizce öğretmenlerinden sadece birisiniz.Kolay gelsin diyeceğim ama zor bu kitapla...[
  • Arkadaşım bu Macmillan Essential adlı sözlük nasıl bişi?Ben ingilizce öğrenmek istiyorumda?Ben hiç bilmiyorum denecek kadar kötüyüm.Malum düz liselerdeki ingilizce eğitimi :( .Bide cd si falanda var demişin.Bunu nasıl nerden temin edebilriz???(Tabi kitap işime yararmı yoksa ingilizce bilenlerin daha da ilerletmesi için mi önerilen bi kitap)
  • Erdemciğim şanslıymışsın..
    Düz liselerdekiler o kitapların adını bile duymuyor.

Benim yaş otuz ama İngilizce okumak hoşuma gidiyor.
    Kısa pasajlar falan ya da akademik yazılar...

Meat-free meals--- içinde et olmayan yemekler
    Litter-free meals----katı gıdalar,sulu olmayan yiyecekler

Orjinalden alıntı: Radamel

Erdemciğim şanslıymışsın..
    Düz liselerdekiler o kitapların adını bile duymuyor.

Benim yaş otuz ama İngilizce okumak hoşuma gidiyor.
    Kısa pasajlar falan ya da akademik yazılar...

Meat-free meals--- içinde et olmayan yemekler
    Litter-free meals----katı gıdalar,sulu olmayan yiyecekler

abim olabilirsin diye dusunuyorum ben 17 yim sen 28 filansindir...
    evet dogru duz liseler sanssiz ama bu cahit seremet adli ingilizcecinin kitabi tam duz liselik aslinda ben 15 e mi ne almistim istisnasiz temel ingilizce konularinin hepsi var "Main Approach" kitabin adi da...
    Buradan ingilizce ogrenmek isteyenlere duyrulur
  • 'dil ogrenilmez dil'e degmeyince' prensibim buydu. anadolu lisesi mezunuydum ama gram konusamadim ilk denememde, sen ye yut grameri yaz yeniden konusmayinca pratik yapmayinca olmuyor, imkaniniz varsa y.disi gidin, sakin ha tr de deki kurslara para yedirmeyin, gelistiricekseniz de ogreneceksenizde y.disi gidin derim, ben calistim y.disinda surda burda, simdi ispanyolca ve ingilizce biliyorum diyebilirim, sirada rusca, italyanca ve brezilyaca var:D
  • ben hazırlık okudum su anda üniversite birinci sınıftayım ve ingilizcemi geliştirmek için roman tarzında bi kitap arıyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar warmı mesela ingiltereyi yada ingiliz kültürünü anlatan sıkılmıyacağım ve cokda zor olmayan bi kitap olursa iyi olur tavsiyeleriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesstürk -- 8 Kasım 2008; 16:06:07 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.