Şimdi Ara

İNGİLİZCE ANLIYORUM AMA KONUŞAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazarken yine idare ediyorum ama telaffuzlarım çok kötü olduğu için konuşmakta zorluk çekiyorum.Ne önerirsiniz telaffuzlar için ? Dizi derseniz en az 10 tane dizi bitirdiğim tanesi ortalama 60 bölümse sürse 600 bölüm.Başka yolu yok mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İkincisi dil öğrenme yönteminiz dilbilgisi ağırlık ise ve Türkçe'den İngilizceye çeviri yaparak öğrendiyseniz, genelde kelimelerin arkasına hangi kelime geleceği konusunda tereddüdünüz var.

Çözüm; yanlış da yapsanız konuşun. Yanlış yapmaktan çekinmeyin. Çok fazla dilbilgisi kurallarına takılmayın,

önce kısa cümleler kurmaya çalışın. Bu cümlelerinizin gramer olarak tam ve eksiksiz olmasına gerek yok. Film izlerken görmüşünüzdür.

Daha fazlası içinhttp://lisanca.com/DilOgren5.aspx bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal*

Yazarken yine idare ediyorum ama telaffuzlarım çok kötü olduğu için konuşmakta zorluk çekiyorum.Ne önerirsiniz telaffuzlar için ? Dizi derseniz en az 10 tane dizi bitirdiğim tanesi ortalama 60 bölümse sürse 600 bölüm.Başka yolu yok mu ?

dizi izleyerek ingilizce konuşamazsın

http://www.effortlessenglishclub.com/

bu siteye gir, sitenin ortasında 3 adet video var, onları izle, derdinin devası orada.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.