Şimdi Ara

İngilizce anlaşma okumak (Avukat olayı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda bir startup için bir girişimci hızlandırma programına girdim. Başlangıçta da paraf atarak geçilebildiğini bilmiyordum ki o tarzda uzuncana bir anlaşma imzaladık. Anlayabildiğim kadarıyla çok çok zan altında bırakılmıyordu fakat hukuk olayını biliyorsunuz. Türkçesini okuyunca bile dikkatli bakarsan farklı yerlere gidebiliyor. Anlaşmanın tamamı ingilizce.

Kendi avukatıma verdim fakat ingilizce olduğundan dolayı Türkçede yardımcı olabiliyormuş. Sizlerin bildiği bir servis var mı bu iş için? Ne yapmam daha doğru olur?

• yeminli tercüman denilen bir hizmet var hocam, çeviriyorlar. bu konuyu araştır mutlaka anlaşma metni çeviren yeminli tercüman bulursun.

googleladım ilk çıkan sonuçlardan biri mesela;

Boğaziçi Tercüme Ve Çeviri Hizmetleri Limited Şirketi
    Hukuki Tercüme Bürosu (Bütün Dillerde) | Boğaziçi Tercüme
    https://www.bogazicitercume.com.tr/hukuki-tercume

• İsterseniz bir arkadaşım var Londra'da özel hukuk alanında yükseklisans yaptı; sizi sözleşmenizi incelemesi için kendisiyle görüştürebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

yeminli tercüman denilen bir hizmet var hocam, çeviriyorlar. bu konuyu araştır mutlaka anlaşma metni çeviren yeminli tercüman bulursun.

googleladım ilk çıkan sonuçlardan biri mesela;

https://www.bogazicitercume.com.tr/hukuki-tercume
    Teşekkürler inceleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

İsterseniz bir arkadaşım var Londra'da özel hukuk alanında yükseklisans yaptı; sizi sözleşmenizi incelemesi için kendisiyle görüştürebilirim
    Hocam çok sağolun, yani uğraştırmakta istemem doğrusu zamanını alabilir çünkü. Bilemedim ayıp olmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.