Şimdi Ara

İngilizce Altyazılı İngilizce Anime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar; ben hazırlık öğrencisiyim.Death Note animesinin hem dublajlısını hem de altyazılısını bulabilen varsa paylaşırsa sevinirim.Ben aradım fakat dublaj ve altyazı ayrı ayrı var.Bunların ikisinin de bir yerde bulunduğu bir videoyu istiyorum.

=Hz. Mevlana=
  • www.bakabt.me 'de üye girişi yaparsan ekranın üstündeki filtreden "MUltiaudio" olarak birçok Anime bulabilirsin. Tek yapman gereken KM Player'de ekrana sağ tıklayarak, Media Player Classic'de de ekranın üstündeki menüden Audio katmanını değiştirmek.

http://bakabt.me/160827-death-note-dvd-x264-virus123.html
  • teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

www.bakabt.me 'de üye girişi yaparsan ekranın üstündeki filtreden "MUltiaudio" olarak birçok Anime bulabilirsin. Tek yapman gereken KM Player'de ekrana sağ tıklayarak, Media Player Classic'de de ekranın üstündeki menüden Audio katmanını değiştirmek.

http://bakabt.me/160827-death-note-dvd-x264-virus123.html

7.4Gb diyor bunu bölüm bölüm nerden indirebiliriz aynı şekilde ingilizce dublaj ve ingilizce altyazı olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizilerin İngilizce Metinleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.