Şimdi Ara

İngilizce 1 sene içinde nasıl öğrenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kursa mı gitmek lazım yoksa evden kendimiz de bunu başarabilir miyiz?

Herkesin dediği gibi bende anlıyorum ama konuşamıyorum.

konuşmak için

The Amazing Spider-Man!
  • Durum aynı konu takip

THIS IS MY DESIGN
  • ingilizce konuşalan bir ülkeye gidip 1 sene orda çalış hem para kazanırsın hem ingilizceyi şakır şakır konuşursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tarım neden mi önemli?
    1 SALKIM ÜZÜM 1000 LİRA :
    https://youtu.be/bFM-hBLtTWM
  • Yurtdışında 5 gün programı var ingilizce konuşukan ortam olduğu için sıkı programla 5 günde öğreniliyor

• Para biriktir 6-7 binliraya maltaya gidebilirsin 6 aylığına ya da çok iyi bir ingilizce kursuna gidebilirsin bu parayla. Ben gidiyordum ama 1,5 bin tlydi çok fazla şey öğretmiyorlardı .Zaten başımada bela oldu. Arkadaşım sakın hemen gidip bir kursa kaydolma önce ailenle konuş sözleşme şartlarını oku. Ben şimdi bırakamıyorum kursu bir sürü şey istiyorlar. Bırakmakta parayla.
    Dil dile degecek
    1 senede olmaz

Bunlarin hepsi bullshit. Calisinca hersey olur. Turklerin her konuda tek bir ortak sorunu var o da tembellik. Universiteye girmek, dil ogrenmek, fit bir vucuda sahip olmaktan ulkenin kalkinmasina kadar her alanda sinirsiz istek var ama azim yok. Kimsenin calismakta gozu yok, herkes hazira konma pesinde.

Universite tercihlerinde %100 burslu ve %100 ingilizce bir bolum yazacaktim. Ingilizce bilmedigim icin son anda vazgectim ve istemedigim bir bolume gittim. O yuzden hazirlikta tabiri caizse kopek gibi calistim. Yildiz Teknik hazirlik sinifinda 1800 kisi icinden Ingilizce ogrenen tek bir kisi varsa o da benimdir.
    O donemde Lost, Prison Break cok modaydi. Millet bir gunde 3-5 bolum izlerken ben bir bolumu zor bitiriyordum cunku cift altyazi ile surekli durdurup not alarak izliyordum. Kelimelerden ziyade cumle kaliplarini, deyimleri, gunluk konusma jargonlarini vs sozlukten bulamayacagim icin ertesi gun hocalara soruyordum. Okula gidip gelirken not aldigim kelimeleri tekrar ediyordum. Ayni zamanda ER dizisinin altyazi senkronizasyonuyla cok ugrastim. Tek tek tum satirlari denk getirmek icin defalarca dinledim. Ikinci donemin baslarinda CSI:NY dizisini kendim cevirmeye basladim. Beceremedigim yerleri forumlara, okuldaki hocalara sorarak tamamladim. Sanirim 4.sezonun ilk 13 bolumunu izlerseniz adimi gorursunuz.

Tum bunlarin sonunda listening, speaking sorunum kalmadi. Internette kaynaklar genelde ingizlice oldugundan reading zaten kendiliginden gelisiyor. Oldum olasi writingden nefret ettigim icin gelismeyen tek kisim o oldu. Sonucta UDS`den 92, TOEFL`dan 103 aldim.

Ozetleyecek olursak insanoglunun yapmayi gercekten isteyip de yapamayacagi birsey yok. Ne yaparsan yap ama hakkini vererek yap. Eninde sonunda basarili olacaksin.

• eğer ana dili ingilizce olan (abdnin güneyi ve bazı kanada eyaletleri buraya bağlı değil) bir yerde part-time çalışıp yoğun proglamlı bir kursa gitmediğin sürece yıldda öğrenemezsin

not: 12 yıl tr'de ingilizce eğitimi, 1 yıl da londrada

Orijinalden alıntı: Bualix

https://www.duolingo.com/
    Şaka bir yana bence en iyisi yerinde öğrenmektir.Burdaki kurslarda bir yere kadardır yanlışım varsa düzeltin.

hocam benim ingilizcem kendi çapımda iyi ama geliştirmek için bu duolingonun telefon uygulumasını kullanıyorum neden güldünüz işe yaramıyor diye mi
    #Sahip olduğun şeyler zamanla sana sahip olur#
    Fringe | Breaking Bad | Mr Robot | Narcos | House of Cards | Sherlock | Vikings | Peaky Blinders | Prison Break | Better Call Soul
  • 1 senede olucak iş değil diyelim ki başardın karıştırırsın ve konuşamazsın.Öğrenme yolu olarakta diziyle müzikle öğrenmen zor basit kelimeler ve kurallarla başlaman lazım ve karşında konuşabileceğin birisi olması gerek yoksa konuşmada sıkıntı çekersin biliyorum ama konuşamıyorum diye yakınan bir çok insan var.

• Ilk önce işine yariyacak kelimeleri öğren zaman ekleri felanda sonra kemkum birşeyler çıkar yeni doğmuş çocukta boyle başlıyor ogrenmeye ona göre kendine bir yol çiz

Orijinalden alıntı: MovieClipS

En iyi öğrenmeyi, skype'de bir sürü insan var onlarla konuş ben şahsen öyle yapıyorum :D

nasıl yani

The Amazing Spider-Man!
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Yurtdisi sart
    Dil dile degecek
    1 senede olmaz

Bunlarin hepsi bullshit. Calisinca hersey olur. Turklerin her konuda tek bir ortak sorunu var o da tembellik. Universiteye girmek, dil ogrenmek, fit bir vucuda sahip olmaktan ulkenin kalkinmasina kadar her alanda sinirsiz istek var ama azim yok. Kimsenin calismakta gozu yok, herkes hazira konma pesinde.

Universite tercihlerinde %100 burslu ve %100 ingilizce bir bolum yazacaktim. Ingilizce bilmedigim icin son anda vazgectim ve istemedigim bir bolume gittim. O yuzden hazirlikta tabiri caizse kopek gibi calistim. Yildiz Teknik hazirlik sinifinda 1800 kisi icinden Ingilizce ogrenen tek bir kisi varsa o da benimdir.
    O donemde Lost, Prison Break cok modaydi. Millet bir gunde 3-5 bolum izlerken ben bir bolumu zor bitiriyordum cunku cift altyazi ile surekli durdurup not alarak izliyordum. Kelimelerden ziyade cumle kaliplarini, deyimleri, gunluk konusma jargonlarini vs sozlukten bulamayacagim icin ertesi gun hocalara soruyordum. Okula gidip gelirken not aldigim kelimeleri tekrar ediyordum. Ayni zamanda ER dizisinin altyazi senkronizasyonuyla cok ugrastim. Tek tek tum satirlari denk getirmek icin defalarca dinledim. Ikinci donemin baslarinda CSI:NY dizisini kendim cevirmeye basladim. Beceremedigim yerleri forumlara, okuldaki hocalara sorarak tamamladim. Sanirim 4.sezonun ilk 13 bolumunu izlerseniz adimi gorursunuz.

Tum bunlarin sonunda listening, speaking sorunum kalmadi. Internette kaynaklar genelde ingizlice oldugundan reading zaten kendiliginden gelisiyor. Oldum olasi writingden nefret ettigim icin gelismeyen tek kisim o oldu. Sonucta UDS`den 92, TOEFL`dan 103 aldim.

Ozetleyecek olursak insanoglunun yapmayi gercekten isteyip de yapamayacagi birsey yok. Ne yaparsan yap ama hakkini vererek yap. Eninde sonunda basarili olacaksin.

Tebrikler hocam ben de üni hazırlıktayım şuan da ingilizce altyazı film izleyin diyorlar.Durdurmadan izliyorum genelde bilmediğim çok kelime oluyor.Durdurup ileri-geri alıp izleminin yararı var diyorsanız artık ben de öyle izleyeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.