Şimdi Ara

ingilizce 0 dan başlama lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler hu sene lise 3 e geçtim İngilizceye en son orta sonda kapsamlı çalıştım bunun nedeni okuduğum okulda Hica derslerde yabancı dizi ve film izletirdi gramer yapim bu yüzden en son orta sonda öğrendiğim düzeyde uni olarakta herzaman ki hayalim bilkent bilgisayar ve bildiginiz üzere bilkentte dersler ingilizce ve bu ingilizce düzeyi akademik seviyede hazırlığında baya bi zor olduğunu öğrendim hazırlıktada kalmayi istemem bu yüzden kendimi gitmeden önce geliştirmek istiyorum bana kaynak kitapları önerirsiniz sevinirim kapsamlı bir şekilde olsun vede kelime ezberleri için neleri kullanabilirim bu kelime kağıtları kaynaklarin içinde varmıdır çünki okuldan bi sey çıkmayacagi anlaşıldı. yardimci olursaniz şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.turizm-ingilizcesi.com
    Turizm diyor ama aslında genel İngilizce. Video konu anlatımları var. Canlandırma videoları vs. Fiyatı da çok makul 65 lira bir eğitim seti.
  • Web degilde kitap seklinde kaynak onerebilecek arkadaslar yardimci olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. duolingo'dan belirli bir seviyeye kadar gelmeni öneririm 2-3 gün bu sitede takılabilirsin
    2. english grammer in use + essential grammer in use kitaplarını öneririm. Essential grammer in use ile başlayabilirsin ancak çok az da olsa temelin olması lazım bunun için 1.öneri olarak duolingo'da takılmanı önerdim.
    3. seviyeni daha ilerlettikten sonra ingilizce forumlar var buralarda takıla takıla kelime de öğrenirsin bol bol okuma yapmalısın ama önceliğin seviyeni yükseltmek o yüzden 1 ve 2'yi uygula.
  • Tesekkurler hocam peki dil kurslari etkili olurmu yasadigim sehirde yanlis degilsem 3 tane yabanci dil egitim merkezi var bunlar richmond ve dil center digerinin adi aklimda degil bu kurslar fayda eder mi yada bu richmond ingiltere asilli bi yer bura iyi midir yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtcncn

Tesekkurler hocam peki dil kurslari etkili olurmu yasadigim sehirde yanlis degilsem 3 tane yabanci dil egitim merkezi var bunlar richmond ve dil center digerinin adi aklimda degil bu kurslar fayda eder mi yada bu richmond ingiltere asilli bi yer bura iyi midir yardimci olursaniz sevinirim

Maalesef dil kursları hakkında bilgim yok ancak internetten pek dil kursu araştırma derim yerine gidip hepsine tek tek bak fiyat çıkar. İnternetten bakma dedim çünkü buralar reklam dolu, adam sahte üyelik açıp çalıştığı dil kursunu sanki öğrenciymiş gibi övüyor.
  • Duolingoyu bugün bitirdim ve rahatladım.

Her öğrendiğin dersteki kelimeleri ezberlersen hem kelime haznen genişler hemde gramerin olur ama sabır istiyor duolingoya başla mükemmel bir sistem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgiler için sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duolingo'yu bende tavsiye ederim, başlangıç için oldukça iyi bir program.

Ayriyeten newsinlevels diye bir site var.İngilizce öğrenenler için bazı haberleri 3 zorluk seviyesine ayırıp ekliyorlar, reading yönün gelişebilir.

Sitenin linki:http://www.newsinlevels.com/#
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.