1-31 Aralık arasında Mastercard’ın online kart saklama çözümü Masterpass'e kayıtlı Turuncu Ekstra Mastercard Banka Kart’ınız ile yapacağınız 100 TL ve üzeri e-ticaret alışverişine 20 TL indirim kazanın.
https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/turuncu-ekstra-masterpass |
İNG Turuncu Ekstra Kart Masterpass ile 100/20 Toplam 40TL İndirim

-
-
kişiye özel değil di mi bu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu bende merak edıyorum?
-
Genel kampanya.
-
Yapılacak bütün e ticaret sitelerinde mi yoksa linkteki sitelerde mi alışveriş yapılması gerekir sonuçta masterpass kullanılan her e ticaret sitesinde olmuyorsa saçma olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sanal kart oluşturdum. şartlarında geçmiyor. umarım kabul edilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yemeksepetinde materpass geçiyor, 3 lü bir kombo ile iyi bir indirim yakalanabilir
-
Karti masterpass e kaydettikten sonra herhangi bi yerden alışveriş yapsak olur mu acaba yoksa sadece masterpass olan yerlerden mi kazanim olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim boşta duran turuncu extra kartta visa logosu var.Kampanyaya uygun değil sanırım.
-
sanal kart mastercard oluşturuyor
-
teşekkürler
Konuya yüz veren olmamış, gerçekten hayret. Migrosun 300 e 50 kampanyası bile çok da sıcak olmamasına rağmen, haddinden fazla ilgi görmüştü. Halbuki masterpass ile rahatlıkla 2 kombo yapılabilir: mesela getir büyük çoğu üyeye 90 a 30 veriyor... 2 li kombo ile 130 liralık alışveriş 80 liraya gelir.. ya da happycenter ın eski fiyatlı aynes tereyağı da daha ucuza gelir
-
bağlı olduğu hesaba gelecek diyor
benim kart herhangi bir hesaba bağlı değil
ing den sadece kredi kart aldım hesap açtırmadım şimdi 2 defa alışveriş yaparsam nereye gelecek?
-
gelmedi
Sabah bakmıştım, gelmemişti. Bunlara 24 saat daha mühlet verdim. Gelmezse direkt şikayetvar.com a gidecem. Yedirmem 40 liramı bunlara
-
Yine göndermemişler çakallar.. şikayetvar.com a hemen şikayetimi yazdım.
-
iyiki yapmaya uğraşmamışım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X