Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
129
Favori
577.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım ona göre değerlendircem artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim ingde kredim vardi kredim bitti turuncu hesabi kullanmaya başladım acaba otomatik odeme talimatlarını kaldirsam kesinti olurmuki ? Ziraat bankasina gecirmem gerek faturalari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faiz Haram veya değil bu konulara girmiyeceğim herkesin dini kendinedir.
    Ancak benim düşüncem az param varsa Altın - Eğer fazla param varsa ev veya arsa'ya yatırım yapmak hem daha fazla kazanmış olurum hemde helal , haram'ı düşünmek zorunda kalmam.
    Herhangi bir vatandaş zor durumda kalıpta kredi çekipte bankanın ekstra ücretler yansıtıp o insanın ağını alıpta kazandığı parayı size vermesi ne kadar doğrudur.
    Maaşım Akbank'a yatıyor 2500 TL , Bana limit olarak 1500 TL tanımlayan banka ve bunu söylememe rağmen yükseltemeyiz dediler.Kendi paramı 2500 TL'mi çekince 15 TL kesti helal etmiyorum haram ediyorum.
    Düşüncelere sonuna kadar saygım var sizinde bana saygı göstermeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 17 Şubat 2017; 23:17:3 >

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    sayginiz varsa neden bu baslikta bunu yaziyorsunuz?

diger yandan kimse kimseye bankadan zorla kredi cektirmiyor. dogaldir ki borc aldiginiz paraya faiz odeyeceksiniz, kimse kimsenin babasinin oglu degil. her seyi gectim para durdugu yerde eriyor size 1000 lira veren adama 3 ay sonra geri 1000 lira oderseniz o adami keriz yerine koymus olursunuz.

bende ziraatten maasimi 1000tl olarak cekebiliyorum gunluk maksimum, yapacak bir sey yok kuralina uymaya mecbur kaliyoruz. sizin haram etmeniz bankayla aranizda, diger musterileri baglamaz. bakkal ekmek satarken musteriye parayi nerden buldun diyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 18 Şubat 2017; 12:41:11 >
  • ing bonus sanal karta 104.5tl yıllık aidat kesmiş. saçmalığa bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolara %3.5 faiz bu kampanya başladığından beri veriyor mu? yoksa dolara faiz oranı yeni mi 3.5 oldu? tlye %12 faizi uzun süredir görüyordum fakat enpara zaten normalde 11 civarında veriyor diye gerek duymadım fakat dolarda %25 fazla faiz var oldukça iyi.

birde hesap işletim ücreti vb. talep ettikleri herhangi bir esktra ücret var mı? 1 yıl boyunca %12 faiz ve hesap işletim ücreti yok yazmışlar ama 1 yıl boyunca mı yoksa hiç mi yok yazmamışlar. enpara ve ceptetebten buraya geçmeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 19 Şubat 2017; 20:15:5 >
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir ücret talep etmiyorlar.

2017 sonuna kadar böyle. Sonrası için sözleşmede bir madde yok. Aralık 2017 de arayıp öğreniriz bu kadar dert etmeyin bence kullanın. 3.5 iyi bir oran
  • 1yılım dolmak üzere mail attım uzatma ya da farklı bir yeni yöntem olurmu diye.odea falan hikaye şuan piyasada en iyi ing

• quote:

Orijinalden alıntı: juba09

dolara %3.5 faiz bu kampanya başladığından beri veriyor mu? yoksa dolara faiz oranı yeni mi 3.5 oldu? tlye %12 faizi uzun süredir görüyordum fakat enpara zaten normalde 11 civarında veriyor diye gerek duymadım fakat dolarda %25 fazla faiz var oldukça iyi.

birde hesap işletim ücreti vb. talep ettikleri herhangi bir esktra ücret var mı? 1 yıl boyunca %12 faiz ve hesap işletim ücreti yok yazmışlar ama 1 yıl boyunca mı yoksa hiç mi yok yazmamışlar. enpara ve ceptetebten buraya geçmeye değer mi?

dolara %3.5 vermeye yeni başladı.
    faiz bakımından ing rakipsiz şuan.
    vadesiz hesapta para tutmamaya çalış. aylık 10tl hesap işletim ücreti alıyorlardı en son . 1-2kere kaptırdım ben
  • cepteteb 32 günlük %11.25
    e turuncu günlük % 12

hangisi mantıklı? tebin uygulaması daha iyi görünüyor
    bir de e turuncunun vadesiz hesabı ücret alacak mı? vadesizi kapatıp sadece e turuncudan faydalanabilir miyiz

not: kart, alışveriş için vadesiz hesap vs ihtiyacım yok sadece %12 avantajını degerlendirmek istiyorum
  • E-turuncu'da TL'de eft ücretsiz, peki döviz transferinden para alıyorlar mı?
  • enfarktus kullanıcısına yanıt
    her banka alır

hoşgeldin faizini uzatma yolu var mı benim de mayısta falan bitiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Şubat 2017; 0:19:36 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Uzatmak için bir arkadaş mesaj attığını yazmıştı bir tane de ben atayım ne diyecekler bakalım. Şöyle çok paramız olmadı ki bankalar ile pazarlık yapalım.
  • cisem.karatas C kullanıcısına yanıt
    Günlük faiz matematiksel ve mantıken daha avantajlıdır. Özgürce eft yapmak ve daha yüksek oran almak varken 32 günlük vadeli anlamsız. Bende her iki banka hesabı da var. MEvduat için e-turuncu şu an en iyisi.
  • enfarktus kullanıcısına yanıt
    Aracı kurumlar olduğundan Swift den her banka ücret alır.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    2. hafta önce aradığımda MH ni. vadesiz hesaplardan hesap işletim ücreti artık alınmadığını aktarmıştı.
  • hoşgeldin faizi bitiş zamanı bir yerlerde yazıyormu? %12 sabit faiz gerçekten güzel. bütün bankacılık işlemleri için enparayı kullanıyorum ama günlük %9 veriyor. arada ki fark baya çok.

edit: ilk defa parayı 8 martta yatırmışım. 1 yılı dolup faizi düşen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 24 Şubat 2017; 8:53:17 >
  • karta e-turuncu dolar hesabini ekleyemiyorum, %3.5tan faydalanan var mi? nasi bi yol izlediniz?

• gorky G kullanıcısına yanıt
    Dolarda ki turuncu e versiyondan değil bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorky

karta e-turuncu dolar hesabini ekleyemiyorum, %3.5tan faydalanan var mi? nasi bi yol izlediniz?

hepsi eklenebiliyor hesap kartına .(4 tane hesabım var . kartı takınca hepsi gözüküyor.döviz olmayan bankamatiklerde döviz hesapları gözükmez)
    ama e turuncu dan dolar çekemedim ben geçen hafta.(bug var sanırım bankamatikte.) vadesiz e aktarıp çekebildim.
    e turuncudan tl çekilip, yatırılıp, eft yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.