Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
129
Favori
578.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilmiyorum, ama bence sadece tek hesap için faiz veriyor. Kart başvurusu olmuş bende de. Uygulamada sol üstte canlı desteğe, herhangi bir kart başvurum var mı diye sordum, Hepsini iptal edin dedim. bu kadar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper-

e-turuncu açıldığında iki ayrı hesabınız oluyor.: Mt-1 e-turuncu hesabı, Mt-2 ise kartın bağlı olduğu vadesiz hesap.

Günlük faiz mt-1 hesabına işliyor, yani paranızı burada tutmanız lazım. 7/24 hesaplarınız arası anında transfer yapabiliyorsunuz uygulamadan, bunun da bir ücreti yok.

Mt-1 hesabında eft ücreti yok.

Mt-2 hesabından eft yaparsanız 4.5tl ücret yazar.

herhangi bir hesap işletim ücreti yok.
    Hocam benim mt-3 gözüküyor bir hata mı var acaba Bugün saat 16:00 gibi eturuncuyu açıp anaparayı koydum ama şimdilik hala faiz getirisi gelmedi saat kaç gibi geliyor faiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 18 Eylül 2018; 22:9:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Dolara çok dusuk oran veriyorlar

Turuncu hesaba atsak şubeden pazarlık yapılabilir mi?

Tavsiyesi olan ?
    ???
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Enpara %24 veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Enpara %24 veriyor
    dolar için sormuştum.
    günlük vadeli hesabın oranın hesabını yükseltebilir miyiz acaba ?
    başka bankaya geçicez sanırım.
    şekerbank var mesela. ama güvenilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

dolar için sormuştum.
    günlük vadeli hesabın oranın hesabını yükseltebilir miyiz acaba ?
    başka bankaya geçicez sanırım.
    şekerbank var mesela. ama güvenilir mi acaba ?

Alıntıları Göster
    Mobildeyim de çok dikkat etmemişim :)

Dolarda cepteteb %5 veriyor.

• casper- kullanıcısına yanıt
    Mt1 vadesiz mt2 vadeli olmasn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    dolara 4 veriyor gunluk ıyı bence al sat ta olur dıger bankalar 5 ama 32 vadelı cogu hem tl hem dolar e turuncu aynı anda acılıp yuksek faız ıkısınden de kazanılabılıyor mu denedınız mı
  • Vadeli hesaplar "VT" olarak yer alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

dolara 4 veriyor gunluk ıyı bence al sat ta olur dıger bankalar 5 ama 32 vadelı cogu hem tl hem dolar e turuncu aynı anda acılıp yuksek faız ıkısınden de kazanılabılıyor mu denedınız mı
    1 senem doldu

• Arkadaşlar az evvel ING sms yolladı,
    e-Turuncu Hesap'iniza en az 750 TL yatirin, 3 Ekim tarihinden itibaren 120 gun boyunca guncellenen 23.00% Hos Geldin Faizi ile kazanin. Kampanya 30 Eylul'e kadar gecerlidir.
    Bu mesajı alan oldu mu? 1 yıl dolunca e-turuncu hesaptan ARI hesaba geçiş yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realraven -- 19 Eylül 2018; 16:46:34 >
  • Strange Night kullanıcısına yanıt
    mobil uygulamadan girince, turuncu renkli üzerinde "e" olan hesap, faizin işlediği hesap. Oraya para koyduğunuzda faiz oradaki miktar için gecelik işliyor. Ertesi sabah bakıp ne kadar kazandığınızı ve faiz oranını görebilirsiniz.
  • çok saçma bi soru olacak ama, bugün ing kartımı aldım şubeden başvurup... isimsiz kart veriyorlar. şimdi bildiğiniz gibi internetten alışveriş yaparken kartın üzerindeki isim soyisim gibi bir bilgi soruyor. kart sahibi isim soyismini yazınca böyle durumlarda sorun olmuyor değil mi?

bu arada e-turuncu hesap açmakla iyi ettim mi sizce? 20-25bin kadar param olduğu için %1-2 çok önemli değil benim için. ama diğer konularda nasıldır banka? finansbank enpara daha güvenilir geliyodu bana ama günlük faizi çok düşük kaldığı için bunu açtım umarım pişman olmam. faizin günlük aktarımı konusunda, eft konusunda falan sorun çıkmıyordur umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 19 Eylül 2018; 22:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper-

mobil uygulamadan girince, turuncu renkli üzerinde "e" olan hesap, faizin işlediği hesap. Oraya para koyduğunuzda faiz oradaki miktar için gecelik işliyor. Ertesi sabah bakıp ne kadar kazandığınızı ve faiz oranını görebilirsiniz.
    Tamamdır teşekkürler hocam faiz yatmış. Mt-1 yerine Mt-3 yazdığı için bir yanlışlık mı var diye düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

çok saçma bi soru olacak ama, bugün ing kartımı aldım şubeden başvurup... isimsiz kart veriyorlar. şimdi bildiğiniz gibi internetten alışveriş yaparken kartın üzerindeki isim soyisim gibi bir bilgi soruyor. kart sahibi isim soyismini yazınca böyle durumlarda sorun olmuyor değil mi?

bu arada e-turuncu hesap açmakla iyi ettim mi sizce? 20-25bin kadar param olduğu için %1-2 çok önemli değil benim için. ama diğer konularda nasıldır banka? finansbank enpara daha güvenilir geliyodu bana ama günlük faizi çok düşük kaldığı için bunu açtım umarım pişman olmam. faizin günlük aktarımı konusunda, eft konusunda falan sorun çıkmıyordur umarım?
    hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. Eft-havale kullanıyorum sık sık. Mobil uygulaması güzel. Kartı n11, yemeksepeti gibi yerlerde kullandım bir sorun olmadı :) hesap hareketlerinde açık şekilde görülüyor faiz oranı, kazanç ve stopaj kesintisi. Günlük işliyor, onda da sorun yok :)

• 50₺ harcamanıza 50₺ indirim gibi bir mesaj geldi uygulamadan ama detayını göremedim,,, bu mesaj gelen ve detayını bilen var mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katalan! kullanıcısına yanıt
    Ben de tereddutluydum. Bir yil doluyor. Gayet memnun kaldigimi belirteyim. Bu kadar esnek bi sistem, bir yil sure ile musteriye sunmak harika. Garanti ,isbank,deniz,halkbank ve yapikredi kullanan biri olarak; ingden hem gunluk faiz almak, hem de cep uygulamasinin gayet kullanisli olmasi avantaj

• Kartım geldi kuryeden ben nasıl karta şifre alacağım

• 14 ün de başvurduk daha kartı dün alabildik, yok belgeler ellerine ulaşacakmış da tarayacaklarmış da hesap açacaklarmış da ölme eşeğim yaz gelsin çok afedersiniz. İki kafamızı çalıştırıp şurayı okuyup şubeye gitseymişiz hesap açtırsak kaç gündür hesap açılmış olacakmış. Müşteri hizmetleri de anlaşmalı kuryeleri de çok yavaş çalışıyor ama tabi esas suç bende. Şimdi hafta sonu girecek para da aktaramayacağız ama ing nin de çok umrunda değil sanırım benim parayı aktarıp aktarmadığım :(
  • kart aktif olduğunda, bankadan sms gelecek kartınız şifresi yazar orada. Ayrıca hesap açıldığına dair de, sms ve mail geliyor. Sonra online işlemlerden veya mobil şubeden giriş yaparak, kart şifrenizi değiştirebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.