Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RainyDream

Benim de 4 ay daha uzattılar.

Ben mesaj attım uzatmadilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idefixoxo

Ekonomi boyle giderse, bence dort ayin bitiminde de uzatacaklardir. Benim de uzattilar, hatta platin uyemizssiniz cart curt biseyler sacmaladilar. Platini, tenekeyi bilmem ama bankalar para kacmasin diye herseyi yapiyor, rekabet bankalar arasinda kizisti.
    Piyasada Nakit sorunu oldugu icin 1 2 ay sonra tekrar guncellerler 24+2 ysaparlar yada 25+2 tldeki kacis surdugu surece boyle devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 17 Eylül 2018; 13:51:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ock95 kullanıcısına yanıt
    Mh pos cihazından geçmeli ya da net alışveriş i veya fatura ödenmeli dedi vadesizden altın alsam olur mu dıyorsunuz bır de ben su an tl yatırdım aynı anda 2. E turuncu olarak dolar hesavı açabiliyor muyum yüksek orandan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starfield

O laf bana ait kardeşim ve doğru

Kısa ve öz anlatayım sana ;

1. E-turuncu ya netten başvur.

2. En yakın ING BANK şubesine git. (Başvurudan 1 gün sonra)

3. ''Vadesiz Hesap'' aç sadece ve ''Açık Nakit Kart'' iste isimsiz olanlarından daha sonra cep tel no ile doğrulama yap.

4. ING BANK Web sitesiden E-turuncunu kendin aç , ister paranı e-turuncuya ''Vadesiz Hesap'' tan aktar ister eft/havale yolu ile.

1 GÜNDEN KISA SÜREDE HİZMETİ KULLANMAYA BAŞLA...!

ÖNEMLİ : SAKIN ŞUBEDEKİLERE E-TURUNCU FELAN AÇICAĞIM DEME BİR ÇOK KİŞİYİ KANDIRARAK NORMAL TURUNCU HESAP AÇTILAR. SEN GİTTİĞİNDE ''VADESİZ HESAP'' AÇICAĞINI VE ''İSİMSİZ NAKİT KART'' İSTEDİĞİNİ BELİRT..!
    Hocam çok teşekkür ederim. Şubeden vadesiz hesap açıp isimsiz kart aldım, internet bankacılığına girdim sadece e-turuncuyu açmak kaldı. Hiç beklemekle uğraşmamak için iyi bir yol.

• Hocam işlem sonucunu haber verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Strange Night

Hocam çok teşekkür ederim. Şubeden vadesiz hesap açıp isimsiz kart aldım, internet bankacılığına girdim sadece e-turuncuyu açmak kaldı. Hiç beklemekle uğraşmamak için iyi bir yol.

Alıntıları Göster
    Bende aynı yöntem ile açtım. Dikkat edin Pegasus kart yolluyorlar hemen. İnternet sitesinde başvurular kısmında gözüküyor. Arayıp iptal ettirin.

Tecrübeli arkadaşlara soru

İsimsiz kartı isimli olarak isteyebiliyor muyuz?
    Havale/EFT işlem limitini şubeden mi arttırıyoruz? Günlük 250k limit var.

• Arkadaşlar bu ing turuncu 75.000 TL altına %12.5 faiz mi veriyor yoksa yanlış mı girmişler?! 75.000 TL üstüne %18.5 görünüyor.Önceden böyle bir farklılık yoktu.%1 falandı aradaki fark.Eğer tablo doğruysa sadece %1 artırmış oluyorlar faizi ki faizin %24 lere geldiği ortamda hiçbirşey.Yani paran 75.000 TL atındaysa yatırma diyorlar.
    Not: Verdiğim oranlar ing turuncu hoşgeldin süresi geçmiş olanlar için..
  • Turuncu Extra kartı olan varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

Mh pos cihazından geçmeli ya da net alışveriş i veya fatura ödenmeli dedi vadesizden altın alsam olur mu dıyorsunuz bır de ben su an tl yatırdım aynı anda 2. E turuncu olarak dolar hesavı açabiliyor muyum yüksek orandan
    Altını kuyumculardan alacaksınız pos cihazı var onlarda hatta bazıları komisyon karşılığında hemen nakit veriyordu.Ben bir ara yüzde 4 den çektiriyordum şu sıralar banka komisyonu artırdı dediler yüzde 7 civarına çıkmış tabi kendileride kâr yapıyor ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

Hocam işlem sonucunu haber verir misiniz?
    E turuncu hesabını açmayı diyorsunuz değil mi? Eft yapmam gerekli o yüzden ben de yarın mesai saatini bekleyeyim dedim açınca haber veririm

• merhaba hesabınız açılalı kaç gün oldu hemen kredi kartı çıkardılar ben kredi kartı çıkarmışlar mı bakmak için sorgulama ekranını ne internet şubesinde ne sitelerinde bulamadım link atar mısınız ben de bakayım
  • şu an e turuncu da tl var e turuncu dolar hesabı da açabilir miyim yüksek orandan yoksa aynı anda tek para birimine mi yüksek faiz veriyor sizlere kredi kartı çıkarmışlar mı nereden kontrol ediliyor gelmeden iptal edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs190505 -- 18 Eylül 2018; 20:10:51 >
  • ++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 18 Eylül 2018; 0:57:48 >
  • arkadaşlar bugün hesabı açtırdım sonra mobil uygulamadan e turuncu ve turuncu ekstraları aktif ettim şimdi eft yaparken parayı vadesize mi atacağız yoksa üzerinde e işareti olan hesaba mı atıyoruz? bir de attıktan sonra yapmamız gereken bir şey var mı ?
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Cuma günü açtım hesabımı. Bu sabah internet şubesini kurcalarken ürünler/başvurular kısmında pegasus kredi kartının başvurusunu gördüm. Müşteri temsilcisine iptal talep ettim. Anında iptal ettiler.
  • telefon mobil şubede mi yoksa internet bankacılığında mı ben mobilde başvurulara bakarken karta başvuru için bilgi ekranı açıldı hemen iptal ettim ama başvuru yapmış gözüküyorsunuz dedi MH belki sizde kurcalarken benim gibi olmuştur otomatik başvuru yapmamışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strange Night

Alıntıları Göster
    e-turuncuya netten başvurmadan direkt gidip vadesiz hesap açsak ingden, sonra internet üzerinden e-turuncu açsak olmuyor mu? netten başvuru yapınca adamlar eve gelecek kuryeyi yada müşteri temsilcisini her neyse görevlendirmiyor mu?

• Millet 30 alacal neredeyse..ing çalışanı mısınız

• arkadaşlar bugün hesabı açtırdım sonra mobil uygulamadan e turuncu ve turuncu ekstraları aktif ettim şimdi eft yaparken parayı vadesize mi atacağız yoksa üzerinde e işareti olan hesaba mı atıyoruz? bir de attıktan sonra yapmamız gereken bir şey var mı ?
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    E işareti olana atman gerekiyor. Hesap detayından faiz oranını da kontrol edersin attıktan sonra.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.