Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fearless_X

İng de doları kendiliğinden bozulan varsa benimle iletişime geçebilir. Ekranı kapatım çıktım işten. Adamlar ekran dondurulmuş ve bozulmuş diyor kabul etmiyorlar.

Dolar hesaplarınıza dikkat edin !!!! 12.000 tl nin hesabını kim verecek şimdi,

Daha önce enparada cuma günü eft lerini bloke ediyordu saat 17.00 den sonra yolluyordu hale devam ediyormuş maşallah ülkemizde bankalar tefeci gibi !!!!

Şikayet etsen hikaye, italyanı yunanı katarlısı ispanyolu, hollondalısı gelip boşune bu ülkeden banka almıyor kuralları kendileri kouyorlar yurtdışında yapsınlar bakalım ne oluyor bu yaptıklarını !!!
    Hocam olayı tam olarak yeni başlık açıp anlatırsaniz forum için çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaptan kredi kartı ödemesi yapsak 750tl olayına sayarlar mı ?
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Şikayet.var.com'a yazdım yorumlara da aynı sorunları yaşayanların benim irtibata geçmesini ekledim. 3 saat sonra yayınlanacak

Başkalarınında aynı şeyler başına geldiyse en azından hukuki olarak üstüne gidebiliriz.

Sorununun düzeltileceğini umuyordum şok oldum, adamlar sizin hesabınızdan ve aynı ip den yaplmış diyor ?? Bende yapmadım başkasıda bilgisayarımı kullanmıyor şifremi eşim biliyor bir tek o da işteydi zaten o saatte
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Fatura ödemeleri ve ing banka kartından yapılan alışverişler sayılıyor sadece. Araç kredisi çektiyseniz otomotiv şirketinden bu kredi borcunu fatura ödeme ekranından yaptığınız için onu da sayıyor. Kredi kartı ödemeleri sayılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainyDream -- 5 Eylül 2018; 23:19:39 >
  • 1 sene sonrası e -turuncu hesabın faiz oranlarını nasıl yükselttirebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

1 sene sonrası e -turuncu hesabın faiz oranlarını nasıl yükselttirebiliriz ?
    Bunu bende merak ediyorum. Twitterdan ing’ye yazdım ama cevap gelmedi. 1 yıldan sonra oran acaip düşüyor yani git kullanma diyorlar garip.

• RainyDream kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler faturalar hep otomatik ödemede harcamaları buna kaydırmayada uğraşamam herhalde. +2 den vazgecicez gibi görünüyor.Bu oranda günlük veren başka bilindik banka yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 5 Eylül 2018; 22:8:26 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Eşinin üstüne aç , ananın babanın üstüne aç en kolayı
    başka yolu yok şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Bunu bende merak ediyorum. Twitterdan ing’ye yazdım ama cevap gelmedi. 1 yıldan sonra oran acaip düşüyor yani git kullanma diyorlar garip.

Alıntıları Göster
    babam turuncu hesap kullanıyor şubeye gidip %1-2 fazla alıyordu.
    yarın sorayım bakalım kaç alıyormuş
  • RainyDream kullanıcısına yanıt
    başka bankadaki kredimi nasıl ödeyebilirim? kredi kartım yok sadece hesap kartım var
  • dolar artışından dolayı TL'miz %40 %50 gibi veya daha yüksek bir rakam olabilir değer kaybetti. yüksek faizden yararlanırsak zaman içinde bu zararı kapatabilecek miyiz. dolar 7 tl olarak devam ederse tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorleoneXT kullanıcısına yanıt
    Mesajımı düzenledim hocam, krediden kastım araç kredisiydi.
  • 65 yaş üstü babama e-turuncu açalım dedik. Uyarı çıktı 18-65 yaş bu kanaldan devam edemezsiniz diye. Gidip bankadan mı açacak? Normal turuncu istemiyoruz, e-turuncu avantajlı çünkü. Durumla ilgili bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Hocam olayı tam olarak yeni başlık açıp anlatırsaniz forum için çok iyi olur

Alıntıları Göster
    Şikayet.var.com'da paylaştım
    www.sikayetvar.com
    İng-hesabimdan-dolarim-bozuldu - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/ing-bank/ing-bank-hesabimdan-dolarim-bozuldu

Şikayetin altında yazdığım yorumlar görünmüyor, şikayet.var.com da firmaları korumaya başlamış anlaşılan .

Eskiden yazdığım cevaplar görünüyordu herkese şu an sadece ben görüyorum sayfamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 6 Eylül 2018; 10:27:43 >

• Hesap bugün açılmış ama program biraz karışık geldi. Hesaba para aktarıp turuncu e tl yuvarlak simgesi olan hesaba taşıdım parayı incele dediğinde detaylarda 20% oran gözüküyor şimdi günlük isleyecek mi bu hesaba ?

• casper- kullanıcısına yanıt
    Başvırurken eft ücretlerini içeren bi tablo vardı mecbur onayladım basvuru devam etsın dıye kesın ucretsız dımı

Bende basvurdum sueec nasıl ıslıyor kac gun suruyor kurte gelıo kımlık fotokopısı mı alıyor kartı sozleşmeyı verıp gıdıp daha sonra bankanın hesabı acması mı beklenıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

Bende basvurdum sueec nasıl ıslıyor kac gun suruyor kurte gelıo kımlık fotokopısı mı alıyor kartı sozleşmeyı verıp gıdıp daha sonra bankanın hesabı acması mı beklenıyor
    Geçen hafta pazartesi başvurdum bu pazartesi hala ses çıkmayınca Twitter dan yazdım geri dönüş yapıp aradılar kuryede gözüküyor hızlandıracağım diye. Dün kurye kartları teslim etti sadece imza aldı hiçbir fotokopi vs bir işlem olmadı bu sabah mesaj gelmiş açıldı diye uygulamadan gönderilen şifre ile giriş yaptım. Toplam 10 gün sürdü.

Evet gunluk olarak isleyecek. Yarin sabah bugun aldiginiz faizi, hesabinizda goreceksiniz. Yanlizca cuma+ctesi+pazar toplu olarak p.tesi yatiyor, malum haftasonu.

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Enpara.com da haftasonu vs farketmiyordu. Bundaki sistem hoşuma gitmedi ama en avantajlı şuan bu benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 6 Eylül 2018; 14:28:36 >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.