Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekşideki konuyu okudum herkesin başına gelebilir savcı bile çetenin içindeymiş yuh yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapıkredi 13.8 veriyor.

Arkadaşlar yeri değil ama bir şey sormak istiyorum : Önceden nuvo müşterisiydim kapnınca ykb'e geçtik bunda yatırım hesabında komisyon harici hesap işletim ücreti var mı ?
  • Bu sorunun yeri burası değil ⛔️

• Sözlükte internet bankacılığı için bizzat şubeden başvuru gerekiyor falan yazmış..Bu da yazının güvenilirliğine gölge düşürüyor, konuya hakim olmadığı belli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenonMan58

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/1-milyon-kisinin-tum-bilgileri-bu-sebekede-cikti-1684824/

Şimdi arkadaşlar yukarıdaki linkte bu tarz özel katılımlı örneğin (İNG, Yapı Kredi, Odeabank, Akbank, Fibanka, vs.) gibi bankalarda güvensiz banka elamanı (Köstebek) olma olasılığı yüksek olabilir mi? Faiz oranlarının cezbedici olması bir çok mevduat sahıbini cekiyor olabilir. güvenlik konusunda ne gibi sıkıntıları var bu bankaların orası önemli tabi sadece bu bankalarda sıkıntı vardır' a getirmek istemiyorum fakat ekşi sözlük' te bu konuyla alakalı konu var hemde sahış internet bankacılığı kullanmadığı halde hesabı boşaltılabilinmiş.

İlgili ekşi sözlük linkini de aşagıda verdim.
    https://eksisozluk.com/25-kasim-2016-ing-bank-rezaleti--5237231

Bilişim o kadar ilerledi ki artık anlık parasal işlemler aslında hayali gerçekleşiyor. Yani aslında artık mevcut paralarımız aslında elektronik sistemde saklanan sanal paralar gibi. İnternet bankacılığı çok yaygınlaştı ve insanlar artık paralarını hiç görmeden ve hiç bankaya gidip evrak imzalatmadan sanal ortamda yapabiliyor. Burada bence internet bankacılığını hiç kullanmamış ve işlemlerin sanal ortamda nasıl gerçekleştiğini bilmeyenler bu şekildeki dolandırıcılığa daha açıklar. Yani düşünün 10 milyon TL' ye yakın mevduatı olan ve buna dayalı kredi kartları olan biri. Her ay periyodik olarak banka hesapların dan ve kredi kartlarından 4 - 5 bin TL aktarım olsa anlamayabilir. Yani devamlı takip etmesi gerekir. Kaç TL vadeli mevduata yatırım kaç TL olarak döndü bana gibi.

Bu nedenle yukarıda sadece belirli özel bankaları bu konuda örnek vermemiz doğru olmaz. Bence tüm bankacılık sektörün de (devlet ve özel) aynı risk var. Bir bankanın başına gelen tahlisiz bir olay o bankanın kötü bir banka olduğunu göstermez. Bence bankalar gayet güvenli kurumlar sadece biraz dikkat etmemiz gerek. Nasıl kalaba bir yerde cüzdanımızı kolluyorsak bankadaki paramızı da arada kontrol etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntoyel -- 13 Ekim 2017; 9:53:11 >

• Konuyu sadece ingbank üzerinden değilde diğer bu tarz özel katılımlı yapı kredi, enpara, aktifbank vs. Gibi bankalarında bu tarz hesap boşaltılma vukuatlarına aynı sekilde ekşi sözlük başlıklarında denk geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E turuncu hesap ile atm den para çekip yükleyebilir miyiz? Akbank Direct te böyle bir şey yokmusta

• z740 kullanıcısına yanıt
    İnternet bankacılıgının sadece internetten aktif edilmesi bankadan bankaya değişmekte. Şuan benim çalıştığım Vakıfbank subeden kendisi internet bankacılıgını direk kendisi açabilmekte. Bu durum bankaların uygulamalarına ve kendi kararlarına göre değişmekte olduğundan ekşi sözlukteki arkadasın bahsettiği konu aynen doğru olabilir. Ayriyetten suan böyle bir uygulaması olan banka karar alıp bu gıbı prosedurleri keyıflerıne göre kendıleri belirleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenonMan58 -- 13 Ekim 2017; 14:46:24 >
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    benim dun bitti bugun aradim butun parami cekecegim uzatin dedim yapabilecegimiz birsey yok dediler.. sikayet mesaji da attim birsey degismedi.. en son eft yaparken 11i 12 yapalim diye mesaj yazdi, yok dedim... enparaya gectim orda da 13.75 ( 1oo k ustu) ama gunluk degil maalesef..
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Enpara bittik eskiden iyidi

• radko kullanıcısına yanıt
    evet ilk zamanlari yok maalesef zaten o yuzden ingbank a gecmistim... yine de son zamanlarda baya kamanya yapmaya basladi... keske enparanin da gunlugu 13.75 olsa ama yapacak birsey yok... zaten baska guvenilir her yerde bulunan banka olmadigi icin 32 gunluk 13.75e bagladim enparada...

ingbank 1 yil daha uzatsaydi enparaya gitmeyecektim ama umurlarinda olmadi...
    Finansbank araplara geçtikten sonra 1₺ vermem o bankaya.

• ingden sonra banka banka dolaşmak sıkıcı suan ing su oranı sonsuz yapsa herkes ing yüklenecek kar edecekler bence tabii ki ekonomist degilim onlar daha iyi hesaplamislardir

• Bankadan arandıklarını ve hesaplarının başkasının eline geçtiği için şifrelerinin istendiğini söyleyen mağdurlar, ifadelerinde istenen bilgileri verdiklerini anlattı.

Güvenlik değil de gizlilik ve vatandaşın salaklık problemi var.

E-turuncu gunluk faiz mi 12 veriyor yoksa aylik olarak degisiyormu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

E-turuncu gunluk faiz mi 12 veriyor yoksa aylik olarak degisiyormu ?

günlük
  • E- turuncuya vadeli hesap acacagim bu konuda bilgi verebilirmisin nasil bir yol izlemem gerekiyor.

• E-turuncuda bankamatikte islem yapabiliyormuyuz. Vadeli hesaba para ekleyip cikarabiliyormuyuz. Atiyorum para lazim oldu parayi vadesiz hesaba mi aktarip cekebiliyorum yoksa direk cekebiliyormuyum.

Enparada da ayni e-turuncuda oldugu gibi bankamatikten para yatirip cekebiliyormuyuz?

• quote:

E-turuncuda bankamatikte islem yapabiliyormuyuz. Vadeli hesaba para ekleyip cikarabiliyormuyuz. Atiyorum para lazim oldu parayi vadesiz hesaba mi aktarip cekebiliyorum yoksa direk cekebiliyormuyum.

internet şubesinden eturuncuyu atm kartına bağlıyorsun. istediğin zaman yatırıp çekebiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.