Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepkurt

İmzalanacak evraklar için, güya kargocu evi bulamamış. :-(

Ne yapmamız lazım, ne tavsiye edersiniz?

Sizin ev kurye ye ters kalıyordur. Kurye sizi aramadı mı? Normalde arıyor.

2 yöntem var ya kuryenin telefonunu öğrenip arayın ama hemen getirmiyorlar ev ters kalıyorsa oyalıyorlar. Beni oyaladılar.

2. Yöntem gidin ING şubeye oradan müşteri olun vadesiz hesap açtırın. Turuncu kesinlikle şubeden açtırmayın. İnternet bankacılığı kullanacağım deyip tanımlatın. Sonra internet bankcılığını kullanarak e-turuncu açın. Belkide açıktır sizin ki şubeye gidip imzayı attığınız an e- turuncunuz internet bankacılığınızda görünebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu kazanılan faiz haftanın ilk iş günü hesaba geçiyormuş bilginize.
  • puntoyel kullanıcısına yanıt
    Doğrudur valörlü olarak yazdım zaten ,bu arada kısa vadede düşceğinide düşünmüyorum Ing mutlaka 14.00 yapmalı...
  • starfield kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda 14.00 olursa gayet iyi olur ama daha yeni 13.75 yaptılar sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Non_Stop-

Yakın zamanda 14.00 olursa gayet iyi olur ama daha yeni 13.75 yaptılar sanmıyorum.

Belli olmaz bankanın para ihtiyacına ve piyasa koşullarına göre hergün faiz oranını değiştirme ihtimalleri var. E-turuncu da faiz kazancı günlük işliyor bu nedenle faiz oranı da günlük değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntoyel -- 24 Eylül 2017; 18:43:42 >
  • Camino Del Rio kullanıcısına yanıt
    Dolar şahlandı mutlak yükselmesi lazım şu an için 14 oran bütün bankalarca standart olmalı..!
  • starfield kullanıcısına yanıt
    Dolar böyle yükselmeye devam ederse 1 topan ekmeğe muhtaç kalcak insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 25 Eylül 2017; 18:26:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün şu adresten bana bir mail geldi;

INGBankMusteri.Hizmetleri@bilgi.ingbank.com.tr

Ekinde bir pdf dosyası vardı. Bir araca ait trafik cezası ödenmiş. İşin güzel yanı benim ing'de herhangib bir hesabım yok. Arayıp bununla ilgili bir şikayet kaydı oluşturdum ama sizlere de sormak istedim. ING bank üyesi olan arkadaşlar, "INGBankMusteri.Hizmetleri@bilgi.ingbank.com.tr" adresinden mail alıyor musunuz? Dekont vs. mailleri bu adres üzerinden mi gönderiliyor? Kontrol edip haber verirseniz çok sevinirim.
  • Irak olaylari kuzey kore olaylari dolarin atesini fitilliyor sikinti olusacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suspectum S kullanıcısına yanıt
    Evet o mail adresinden mail atıyolar

• radko kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağolun. Nasıl becerdilerse müşterilerinin dekontunu benim mail adresime atmışlar. Ad ve soyadlarımız da tutuyor. En güzeli yarın bankaya gidip yüz yüze görüşmek.
    Bankaya gidip yüz yüze görüşmek çözüm değildir bu konularda onlar sadece para işine bakRlar sizinki teknik telefonla ulaşın,kimlik bilgileriniz geçmemiş umarım birinin eline.

Telefondan bir kayıt oluşturup bu kaydın numarasını aldım. Ordan işi takip edeceğim.

Bu arada ben daha önce online olarak e-turuncu hesap açmak istedim. İlk 1-2 adımı tamamladım ama eve kurye falan gelip belge imzalatacak vs. diye öğrenince tamamlamadım işlemi(kurye ile belge olayına hiç güvenmiyorum). Sanırım benim bilgilerim ondan dolayı sistemlerinde kayıtlı. Hatta bir ara işlemnini yarım bırakmışsınız,tamamlayalım diye arıyorlardı... Yinede isimlerimiz aynı olsa bile tutup bana mail atmaları çok saçma. Bakalım nasıl bir açıklama yapacaklar.
    Kurye ile belge güvenliği benim aklıma gelmemişti hiç 🤔

Ne olabilir dersen ben de bişey diyemem ama bizlerin aklına gelmeyen binbir cinlik dolandırıcıların aklında. Hele söz konusu banka hesabı olunca çekiniyor insan.
    Umarım korktuğun başına gelmez

Oltalama mail adresine benziyor bu...
  • z740 kullanıcısına yanıt
    Sallama,o adresden mail atıyo ing hep

• Sevgili arkadaşlarım Kardeşlerim,

Konuyu inceleyip okudum. Ancak merak ettiğim nokta şu. Kıt kanaat biriktirdiğim parayı ing e turuncu hesaba geçirmek istiyorum. Ancak endişeliyim. Bir ali cengiz oyunu var mı bu işim içinde? Anladığım kadarıyla yok paramı şubeden ücrrtsiz hesaba yatırabilir miyim sanırım ING atm den paramı çekemiyorum istediğim vakit

• quote:

Orijinalden alıntı: juckrusel

Sevgili arkadaşlarım Kardeşlerim,

Konuyu inceleyip okudum. Ancak merak ettiğim nokta şu. Kıt kanaat biriktirdiğim parayı ing e turuncu hesaba geçirmek istiyorum. Ancak endişeliyim. Bir ali cengiz oyunu var mı bu işim içinde? Anladığım kadarıyla yok paramı şubeden ücrrtsiz hesaba yatırabilir miyim sanırım ING atm den paramı çekemiyorum istediğim vakit

E-turuncu internet üzerinde işlem yapmaya teşvik eden ve internet bankacılığının faal olarak kullanılmasını sağlamak için düzenlenen bir hesap. Dolayısıyla internet bankacılığına nekadar aşina iseniz katakulliye gelme ihtimaliniz o nebze düşüyor.

E-turuncu hesabı banka şubesinden açamıyorsunuz. Sakın banka şubesinden açtırmayın e turuncuyu!!! (Zaten konuyu incelediyseniz bu tip uyarıları görmüşsünüzdür. Dikkat edin.)

Ben 1 yıldan beri kullanıyorum daha bir yanlışlarını görmedim. Kampanya sürem bitmek üzere keşke bitmese devam etse diyorum.

Banka kartınızla istediğiniz zaman e-turuncu hesaptan para çekebiliyorsunuz diye biliyorum. Bankamatik bana ilk geldiğinde sadece vadesiz hesap tanımlıydı karta, internet bankacılığından e-turuncu hesabı da karta tanımladım diye hatırlıyorum. Yani bankamatik ile direkt e-turuncu hesaptan para çekebiliyorunuz diye biliyorum. Ama hiç bankamatikten para çekmedim. Hiç gerek kalmadı çünkü eft zaten ücretsiz hep başka bir yere eft yapıp oradan çektim.

Şunu da belirteyim. E-turuncu sözleşmesi ben kayıt yaparken sadece 2016 yılı boyunca eft-havale ücretsiz diyordu. 2017' ye girince eft-havale işini 1 yıl daha uzattılar. Ama 2018 yılında eft-havale ve hesap işletim ücreti almaya başlar mı bilinmez.

E turuncu ile birlikte açılan vadesiz hesapta hesap işletim ücreti var mı yok mu bilmiyorum. Çok detaylı araştırmadım. Kendi çözümüm hiç vadesiz hesaba para aktarmamak oldu.

İnternet bankacılığını kullanmayı biliyorsan e-turuncu candır. Şahsen ben de Enpara ve Cepteteb gibi diğer masrafsız interaktif banka hesapları da var.

Paranız ne kadar bilmiyorum ama size göre yeni bir banka ile çalışmaya değecekse aylık kazancı değerlendirilebilecek bir hesap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntoyel -- 28 Eylül 2017; 11:5:0 >

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.