Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.786
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim.Hayırlı kazançlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

cevap için teşekkürler... eturuncu hesaba istediğim zaman para yatırıp çekebilirim değil mi? faiz gecelik mi işliyor? enpara ile kıyaslarsan hangisi hangi açıdan üstün?

mesela enpara'da ayda 1 kez farklı atm'den para çekme ücretsiz.eturuncu hesabın da kampanyaları var mı?

E turuncu hesaba saat 16 dan sonra yatırdığın para faiz kazanmıyor diye biliyorum. Enpara kullanıcısıysan geç saatlere kaldıysan enpara birikim hesaba para yatırıp bir sonraki gün de ING e turuncuya eft yapabilirsin.

ING de pek işe yarar kampanya olmaz. Sadece ING bankamatiklerini kullanabilirsin. Diğerleri ücretli. Ama saat 9 ila 16 saatleri arası eft ücretsiz istediğin bankaya internet şubesini kullanarak para gönderebilir ve para gönderdiğin bankanın atmsinden paranı çekebilirsin.

Enparanın avantajlarını hiçbiryerde bulamazsın. Paran çok değilse zaten kazancında fark çok olmaz. Attığın taş ürküttüğün kuşa değmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• puntoyel kullanıcısına yanıt
    Bu enpara napıyor ya bedava para falnmı dağıtıyo da avantajları hiç biyerde bulunmuyormuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 19 Eylül 2017; 23:51:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

cevap için teşekkürler... eturuncu hesaba istediğim zaman para yatırıp çekebilirim değil mi? faiz gecelik mi işliyor? enpara ile kıyaslarsan hangisi hangi açıdan üstün?

mesela enpara'da ayda 1 kez farklı atm'den para çekme ücretsiz.eturuncu hesabın da kampanyaları var mı?

Ek olarak faiz günlük ama cumartesi pazar faiz geliri pazartesi yatıyor. Yani hafta sonu para çekersen çektiğin kadarın faiz getirisi gider. Hafta sonu para yatırıncada yatırdığın paranın faiz gelirini alamazsın.

Tatillerde (hafta sonu ve bayram tatiileri gibi) ve hafta içi saat 16 dan sonra para çekersen çektiğin miktarın faiz gelirinden kaybı olur. Yatırırsanda yatırdığım miktarın faiz gelirini alamazsın. Bu günlerde enpara birikime yatırıp sonra hafta içi saat 16 dan önce eft yapman gerek e turuncuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bu enpara napıyor ya bedava para falnmı dağıtıyo da avantajları hiç biyerde bulunmuyormuş?

Amacım tartışma yaratmak değil sadece merak ettim hiç enpara kullandınız mı?

Hayır,kullansam sormazdım,kullanmadığım için soruyorum

• quote:

Eğer interaktif bankacılıktan anlıyorsanız. Aktifbank n kolay bonoyada girebilirsiniz. Kazanç günlük, eft ücreti 200TL ve üstü n kolay bononuz hesapta varsa bedava oluyor ve hesap işletim ücreti yok. ING nin e turuncusunun bono versiyonu ama kazanç olarak vadeli mevduat eşleniği %15,09. Ama mevduattaki 100000TL ye kadar devlet güvencesi bunda yok.

• quote:

Hayır,kullansam sormazdım,kullanmadığım için soruyorum

Benim burada yazdıklarım sadece benim yorumum. Bana göre en avantajlı olan enpara. Bunu sadece faiz getirisi açısından düşünmeyin. Enparanın günlük işleyen birikim hesabı Faiz getirisi düşük zaten bunu dile getiriyorum ben. İyileştielmeli bence ama para yatırma ve çekme zamanları esnek ve diğer bankamatikleri kullanma kampanyalarıda neredeyse hep oluyor.

Neredeyse Tüm bankacılık işlemleri bedava...

Konu faiz getirileriyle ilgili ama arkadaş sorunca bankacılık işlemleri avantajlarını da anlatma gereği duydum. Diğer bankalarda ilave ücretle karşılaşmamak için bazı özel hususlara dikkat etmek gerek ama enparada böyle birşey yok. Bilmesenizde sürpriz yok.

Evet kart şifresi gerekmiyormuş sadece kart no yeterli imiş, hallettim.
    Detaylı bilgiler için çok teşekkürler...

• SON KEZ YAZIYORUM , E-TURUNCU'YA YENİ KATILICAKLAR DİKKATLİ OKUSUN...!

1 Yıl avantajlı faiz oranı ve günlük/gecelik işlemeside ayrı bir güzel lakin eğer vaktiniz bol değil ve bir an önce e-turuncu hizmetini almak istiyor iseniz ; LÜTFEN E-TURUNCU YA İNTERNETTEN BAŞVURU YAPMAYIN...!

Başvuruyu yaptığınızda Adınıza Özel 'Kart Basımı' ve kargocunun gelmesi 14 ile 18 iş gününü buluyor...!

Adınıza Özel Kart/Atm Kartı kapalı olduğundan ve Netten başvuru yaptığınız için sizin 'GERÇEK KİŞİ' olduğunuzu doğrulamak için Şubeye gitmenizi istiyorlar veya Telefon ile uzun uzun bilgilerinizi istiyorlar.

(İLK DEFA BU İŞİ YAPICAK OLAN İÇİN KAFA KARIŞTIRICI VE ÇOK CAN SIKICI OLABİLİYOR.)

YAKLAŞIK 2-3 SAATTE E-TURUNCU AÇMAK İÇİN ;

1. En yakın Ing Bank şubesine gidiniz.

2. Sıra numarası olarak beklemeye geçiniz.

3. Burası çok önemli Sadece 'Vadesiz Hesap' açıcağınızı belirtin.

4. İmzaları attınız 'Vadesiz Hesap' açıldı ve Atm kartı isteyin.

5. Atm kartınıda aldınız son olarak ; Şahsınıza ait Cep Tel no. ile internet bankacılığına giriş için kod
    göndermelerini isteyin.

6. Vadesiz Hesap açıldı , Atm Kartı alındı ve Cep tel no. ile internet bankacılığı kodunuzu aldınız...

7. Cep tel no. gelen kodu İnternetten girerek E-TURUNCU YU KENDİNİZ TEK TIK İLE ANINDA AÇICAKSINIZ...!

ÖNEMLİ NOTLAR..

E-TURUNCU HESAP AÇICAM DERSENİZ SİZE ŞUBE TURUNCU HESAP AÇALIM DER VE MAX 2-3 AY YARARLANIRSIZ..!

ELİNİZDE YÜKLÜ MİKTAR PARA VAR İSE EFT/HAVALE YAPMIYCAKSANIZ ŞUBEYE ERKEN SAATTE GİDİNİZ..!

ELİNİZDE YÜKLÜ MİKTAR PARA VAR İSE ŞAYET 'VADESİZ HESAP'INIZA ŞUBEDEN AKTARIN SONRA DA NETTEN AÇICAĞINIZ E-TURUNCUYA..

BAŞKA BANKADAN EFT YAPICAK İSENİZ 7 ADIMLI YOLU İZLEREYEREK RAHATÇA YAPABİLİRSİNİZ. :)

BEKLEMEK İSTEMEYENLERE VE ERKEN İŞİNİZİ HALLETMEK İSTEYENLERİ BİLGİLENDİRDİM , AMA BEKLEYECEĞİM DERSENİZ ORASI SİZİN ZEVKİNİZE KALMIŞ BİRŞEY

• Çocuk adina hesap acmayi deneyen olmadi mi hic yahu 100km yol gitmeyelim olmuyorsa :)

• valla ben internetten açtırdım sonrasında şubeye falan gitmedim direk açıldı önceden ingde kaydım yoktu.
  • O değil de insanlar %14 ten bankaya para yatırıyor başkaları gidip yıllık %25 maliyet oranı ile o parayı kullanıyor. Lost Lost yani.

İnsanlar aslında birbirine borç veriyor ama aracı banka ordan para kazanıyor.
  • beyler hosgeldin faizim bitiyor sanirim 1 aya.. nereye gideyim bilemedim... alternatif var mi bu seviyedeki gibi?
  • starfield kullanıcısına yanıt
    10 dakika önce ing bank aradı ve başvurumu telefondan aldı.madem 2 hafta bekleyeceğim öyleyse şimdi şubeye gidip senin dediklerini yapayım mı yoksa artık çok mu geç ?

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Artık geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Eylül 2017; 14:12:49 >
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Aradaki riski, burokrasi yukunu banka bosuna ustlenmiyor.

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Tefecilikmi yapalım yani?

• quote:

Tefecilikmi yapalım yani?

Dolaylı olarak tefecilik yapıyoruz diyorum. Benim söylediğim sistem Ütopya diye geçer. Yani ulaşılması imkansız mükemmel sistem.

Ayrıca tefeci %15 değil %50 ile çalışır.

Birisi bana %15 yıllık maliyetten borç verse ben ona tefeci diyemem.

İnsanlık zor meslek.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.