Şimdi Ara

ING BANK > Turuncu Hesap (eft/havale ve işletim ücreti yok diyor..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce radyoda reklamlarına denk geldim, denk gelmemek ve akılda kalaması elde değil zaten..

Bu hasap hakkında bilgisi olan var mı? Telefon ve internet bankacılığı üzerinden eft ve havale ücreti yokmu.. Ve işletim ücretide yokmuş.. Banka kartı bağlanamıyor, günlük vade veriyor ama intendiği zaman para çekip yatırılabilir.

Vade vermesi beni çok etkilemedi önemli olan eft/havale ve işletim ücreti olmayışı hesabı merak etmeme sebep oldu.. Acaba bu özellikler bilgiler sürekli mi geçerli? İnternet sitesinden baktım ama şuan için bir yamuğunu görmedim, para yatırıp bir hesap açtırıp havale ve eftleri bu hesaptan mı yapsam acaba?

Akbank vadesiz öğrenci hesabım var bundada işletim ücreti yok ama havale/eft ücreti var.. Banka kartım bağlı bazen hesabımdan harcıyorum..

Ing Bank Turuncu hesap para transferi konusunda güzel gibi duruyor..

http://www.ingbank.com.tr/turuncuhesap/

Sizlerde yorumlarda bunursanız sevinirim, sanırım güzel bir hesap bu Turuncu hesap.. Hem DH'nin renginede uyumlu

• Hiç kimsenin mi ilgisini çekmedi yahu.
  • wap.akbank.com.tr adresine firefoxda user agent swich eklentisiyle bağlan eft havale işlemleri ücretsiz yeni hesap açmana gerek...
  • wallahi dostum bana cazip geldi 2 gün önce başvurdum ama arayan hala olmadı...
  • HSBC Campus Vadesiz hesabında da havale/eft/işletim ücretleri yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: completely

wap.akbank.com.tr adresine firefoxda user agent swich eklentisiyle bağlan eft havale işlemleri ücretsiz yeni hesap açmana gerek...

wap.akbank.com.tr 'ye Tcell ile bağlanmak zaten ücretsizde oradan havale/ eft yapmak için benden birşeyler istedi sanırım yani orada yapamıştım.. Hep 1 lira ücreti var diye biliyorum.. Tabi net bir bilgim yok, sizin bilginiz doğru olabilir..

Şimdi Turuncu hesabı avantajlı bulmuyor musunuz? Fatura ödeme, otomatik talimat olmayışı büyük eksilklik değil gibi gözüküyor..
  • ben de bir hesap açmayı düşünüyorum ama almadan önce iyice bir analiz yapmalı.

atm'den hiç bir şekilde kullanılamıyor bu hesap... para cekmek istediğinde şubeye gitmek zorunlu, bu imkan banka acık oldugu sürece yani.. atıyorum zor bir durum oldu, mesai saati dışında para cekemeyeceğiz... bunun içinde şöyle yazmışlar başka bir vadesiz hesabınız varsa oraya havale yapıp ordan cekin... tabiki vadesiz hesapla karşılaştırmamak lazım bunu, şu an için avantajlı gözüküyor, en azından hesap işletim ücreti gibi bir zorbalık yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvfk -- 25 Ocak 2011; 22:41:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KCl

ben de bir hesap açmayı düşünüyorum ama almadan önce iyice bir analiz yapmalı.

atm'den hiç bir şekilde kullanılamıyor bu hesap... para cekmek istediğinde şubeye gitmek zorunlu, bu imkan banka acık oldugu sürece yani.. atıyorum zor bir durum oldu, mesai saati dışında para cekemeyeceğiz... bunun içinde şöyle yazmışlar başka bir vadesiz hesabınız varsa oraya havale yapıp ordan cekin... tabiki vadesiz hesapla karşılaştırmamak lazım bunu, şu an için avantajlı gözüküyor, en azından hesap işletim ücreti gibi bir zorbalık yok...

Ben Akbank vadesiz hesabımı para almak için kullanıyorum, gerektiğinden hasabımdan atm aracılığıyla para çekiyor, alışverişte kullanıyorum..
    Eğer Ing Turuncu hesap sürekli böyle olacaksa gayet kullanışlı olur benim için. Acil para ihtiyacı olmadığı sürece başka bir hesaba para aktarılıp çekilebilir.. Ne bileyim karar veremedim. Atm kartı olmayışı düşündürüyor.. Niye atm kartı bağlanamıyor buna olanak verilmiyor anlam veremedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.