Şimdi Ara

InFocus dahili bataryaya sahip çubuk bilgisayarı Kangaroo'yu tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • InFocus dahili bataryaya sahip çubuk bilgisayarı Kangaroo'yu tanıttı 

Günümüzde çok portatif boyutlarda bir çok bilgisayara ulaşmak mümkün. Hatta bu ürünler için "çubuk bilgisayar" adında özel bir sınıflandırma da mevcut. Bu ürünler taşınabilirlik konusunda oldukça kullanışlı ancak güç kaynağına ihtiyaç duymaları taşınabilirlik avantajını büyük ölçüde baltalıyor. Projektör üreticisi olarak bilinen InFocus ise yeni ürünüyle birlikte bu soruna yeni bir çözüm getirmiş durumda.

Kangaroo adındaki çubuk bilgisayar içerisinde Windows 10 yüklü olmasının yanı sıra ufak boyutları ve dahili bataryası ile de dikkat çekiyor. Genişliği 8 cm ve uzunluğu da yaklaşık 12 cm boyutlarında olan bilgisayar Intel Atom X5 işlemci, 2 GB bellek ve 32 GB arttırılabilir depolama alanına sahip. Tüm bunlardan daha önemlisi ise bilgisayarın içerisinde 4 saat aktif şekilde çalışmasını sağlayacak bir pil mevcut.

Bir adet HDMI ve iki adette USB çıkış portuna sahip bilgisayarı mobil cihazlara bağlamak da mümkün. 200 gram ağırlığa sahip Kangaroo'nun ön siparişleri Newegg internet mağazasında 99 dolardan toplanmaya başlandı. Çubuk bilgisayarı diğerlerinden ayıran özellikleri ve fiyatıyla birlikte düşündüğümüzde tercih edilesi bir ürün olarak gözüküyor.

• Su bilgisayarlari bir de harici adaptor kullanmadan hdmi dan guc alarak yapabilseler harika olacak. Ya da direkt usb den alma guc ile calissa. Sirf adaptor derdi var diye intel compute stick ten uzak duruyorum.

• MHL 3.0 ile 10W güç sağlanabilecekmiş o zamana kadar micro usb kullanmaya mecburuz
  • hafızası çok az 32 gb tın zaten 20 si windows sa gidiyor en az 160 gb olmalı hafıza yada 320

• Ön sipariş linkini verebilecek varmı acaba bulamadım ben de

• Ram 4gb ve 64gb dahili batarya ile gelseydi mantıklı olurdu

• patren kullanıcısına yanıt
    Senin benim windowsum gibi olmayacak bu model o yuzden cok daha minimal bir windows vardir diye dusunuyorum(max 10 GB)

Hdmi dan veya usb den elektrik alan ve harici hdd okuyabilen sorunsiz internet sunan bir pc olsa dusunulebilir. Tak hdmi dan ugrasma smart tvlerin akilsiz seyleriyle ac chromadan izle ne izliyorsan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.