Şimdi Ara

Infinity-O ekranlı ilk telefonla tanışın: Samsung Galaxy A8s resmen tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, merakla beklenen Galaxy A8s modelini Çin'de düzenlediği bir etkinlikte duyurdu. Akıllı telefon çentik trendini es geçip sol üst köşesinde kamera deliği olan Infinity-O ekran tasarımı ile geldi. Samsung Galaxy A8s, 19.5:9 görüntü oranı sunan 6.4 inç Full HD+ (2340 x 1080 piksel) ekrana sahip.

Ayrıca Bkz.Chrome gece modu, macOS'a en erken 2019'da gelecek
    Bununla birlikte ekran camının 2.5D kavisli yapısı ile dikkat çektiğini belirtelim. Akıllı telefon gücünü Adreno 616 GPU içeren sekiz çekirdekli Snapdragon 710 yonga setinden alıyor. Ayrıca depolama kapasitesi microSD kart ile 512 GB'a kadar artırılabilecek iki farklı versiyonu var:

• 6 GB RAM + 128 GB depolama alanı

• 8 GB RAM + 128 GB depolama alanı

Cihazda üçlü arka kamera sistemi mevcut. Dikey olarak konumlandırılmış kamera modülü f/1.7 diyafram açıklığına sahip 24 megapiksellik ana sensör, f/2.4 diyaframı olan 10 megapiksel telefoto lens ve f/2.2 diyaframlı 5 megapiksellik bir derinlik sensörü ile donatılmış durumda. Ön tarafta ise f/2.0 diyaframlı 24 megapiksel selfie kamerası var.

3.5 mm kulaklık girişi olmayan ilk Samsung telefon

Akıllı telefon Android Oreo 8.1 işletim sistemi ile çalışıyor. Bununla birlikte Samsung Experience 9.5 kullanıcı arayüzü ile geldiğini belirtelim. Ayrıca yüz tanıma ile kilit açma özelliğini de destekliyor.

Bağlantı seçeneklerini ise Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac (2.4/5GHz), VHT80, Bluetooth v5, GPS + GLONASS, USB Type-C ve NFC olarak sıralayabiliriz. Cihaz beklenildiği gibi 3.5 mm kulaklık girişi olmayan ilk Samsung telefon oldu.

Samsung Galaxy A8s'in parmak izi sensörü arka panelde yer alıyor. Adaptif hızlı şarj özellikli 3.700 mAh pile sahip olan cihazın Mavi, Gri ve Yeşil olmak üzere üç renk seçeneği ile sunuldu. Buna ek olarak 158.4 × 74.9 × 7.4 mm boyutlarında ve 173 gram ağırlığında olduğunu da belirtelim. 21 Aralık’tan itibaren ön siparişe açılacak akıllı telefonun fiyatı ise açıklanmadı.

• Xiaomi redmi note 5, 6 gibi arkası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olay orta seviye telefon için kabul edilebilir ama amiral gemi için bence kabul edilemez. Kamera deliği beklediğimden çok daha büyük. Eğer S10 da bunun aynısının kavisli ekranı olarak gelirse büyük hayal kırıklığı olur bence.

• Bilemedim güzel mi olmuş. Buna da alışırız herhalde.
  • Hiç Apple ürünü kullanmadım fakat Samsung o özel olarak Apple ile alay ettiği videolardaki ne varsa kendi yapmaya başladı. Önce infinitiy diye uyduruk bir yenilik (ki çentikten daha rezalet bence) sonra da kulaklık girişini kaldırmak. Gerçekten komik duruma düşürdüler kendilerini. Birisi bir toplantıda falan bunların yöneticisine sorsa ''e ee o kadar alay ettin elmayla şimdi kendin yapıyorsun'' diye...

• "O" su biraz fazla büyük geldi. Daha ufak bi kamera deliği bekliyordum.
    Daha ufak olursa kolay alışılır. Bu ise biraz itici geliyor...

• Kötü değil ama aynı zamanda çok güzel de değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamera ile kasa arasında kalan kısımlarda kullanılmayacağı için keşke ekran kasa oranında saymasalar. Bu tasarım yerine direk sol köşeye küçük bir kamera koysalar daha fazla alan tasarrufu olurdu ve çok çirkinde olmazdı.

• Tam ortada olsa sağ ve solu daha etkili şekilde kullanabilirler. Şuan ki hali ile sol köşe ölü bölge olmuş.

• Koca bir ölü piksel koymuşlar...

• Samsung'u sevdik, o da gitti.

• Şimdi böyle ekranı daha efektif kullanacağız dimi? Diğer köşeye de bi delik açsalar da anahtarlık taksak, hem bi simetri olur.

• Kameranın etrafındaki siyah alan olmamalı kamera ortada olmalı olabildiğince küçük delik olmalı... Ben S serisini ve note serisini bekliyorum orada eminim daha kaliteli olacaktır. Çentike elveda gibi görünüyor.

• Daha 1-2 hafta önce görmedik mi bu haberi

• buna da alışırız.

• Ekranın içine bir şey sokmayan tek sen kalmıştın samsung sende kendini bozdun note 9 kullanıyorum aynı düzen devam etseydin bu telefon firmalarına ekranın içine bir şey sokma hastalığını ıphone alıştırdı

• Parmak izi okuyucunun arka tarafta olması haricinde tasarım güzel.

Birde 140-150mm den daha uzun olmayan telefonlar üretseler.

• Akıllı şirket bu samsung. Bakacak şimdi yorumlara ona göre amiral gemisine koyup koymamayı kararlaştıracak.

• Çok şık ve donanım olarakta çok iyi bir telefon olmuş. Fakat Samsung bu orta seviye telefonlara yüksek fiyat çekiyor. A7 2200 a9 3700 liradan satılırken a8s büyük ihtimalle bu aralığı dolduracaktır. Şu telefon tr de 2500 den satılsa mate 20 lite, mi 8 lite, zenfone 5 gibi rakiplerini yok eder. Kameralar soru işareti ama geri kalan donanım gayet iyi, tasarım ise çok şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Aralık 2018; 17:34:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.