Şimdi Ara

Infinity-O ekranlı ilk telefonla tanışın: Samsung Galaxy A8s resmen tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında Türkiye'ye gelince yükseliyor fiyat ve senin alım gücünde düşük. yoksa millet maaşının yarısına bu telefonları alabiliyor.

• S10 plus çalışır vaziyette görüntülenmiş bence mükemmel olmuş ve telefon daha incelmiş

Infinity-O ekranlı ilk telefonla tanışın: Samsung Galaxy A8s resmen tanıtıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung zaten tercih sebebi kapasitif tuşları kaldırdıktan sonra çizgisini bozmuştu.
  • Adamlar ekranı delmiş la 😁 Ben bir türlü alışamadım şu radikal tasarımlara eski kafalıyım galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben çok beğendim tamda yeni telefon alacağım zaman duyuruldu acaba türkiyeye ne zaman gelir Çentiğin modası geçiyor artık Appleda seneye böyle bir şey yapacak.

• Beğenmeyenler az ötede tartışın

• artık sende herkes gibisin

• Zte nin cift ekranli telefonu var.

• Note 9 kullanan biri olarak söylüyorum samsung piyasaya çıktıktan 4 5 ay sonra alınır, telefonum aniden bozuldu zaten eski bir modeldi, gittim yeni çıkan note 9 aldım 6400 tlye, sonuçta bozulmadığı sürece değiştirmeyen biriyim dedim. Ama gel gör ki 3 4 ay sonra telefon fiyatı hepsiburadada 5200 tlye satılıyor. Fiyat politikası olmayan kurumsallıktan uzak, garanti olarak ise hiçbir zaman ürününün arkasında durmayan bir firma, bulaşmayın derim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.