Şimdi Ara

infinity beta 50 ( JAMO E680 ALDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • infinity beta 50 ler hakkında bilgisi olan varmı acaba ?

infinity beta 50 ( JAMO E680 ALDIM )

800 $ a sıfır buldum bir çift alınırmı sizce ?

acil cevaplarınızı bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 13 Ocak 2007; 13:19:55 >

• güzel kabinlere benziyor.

Wharfedale 9.6 kullanmış birinin bu kolonlar hakkındaki görüşlerini alabilirsek çok iyi olur gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terranigma -- 12 Ocak 2007; 15:01:04 >
  • beğendiysen bence alınır ki bu serinin bir center'ı var muhteşem iyi. çok merak ederim bu kolonu çok araştırdım ama ank.da görmedim. bi görsem dilediysen beğendiysen hele umduğum gibi ise wharfedale yi cırcır eder.
  • forumdaki çok değerli bir arkaaşımın tecrübelerine dayanarak infinity beta 50 almadım.
    jamo e770, jbl e100 ve jamo e680 dinleyerek test ederek JAMO E680 almış bulunmaktayım.
  • jamo e680 daha iyi tabi ama tiz leri sert kaçar. e680 ne kadar? fiyat bilgisi alsak uygun mudur?
    bir de jamo yu biraz anlatsan...
    beta50 çok plastik vari duruyor ama incelemeye değer.
  • jamo e680 :
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=NV2HM26GO5LRFQE4JN5N

inifinity beta 50:
    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=JjtFLIZ7lbikT3OgTYWJzA

91db
    35hz - 20khz +- 3db
    30hz - 40khz -6db

linkteki fiyat tek kolon için. infinity çok daha pahalı ve 2 kat daha ağır (tanesi 28kg). infinity'nin teknik özellikleri daha ağır basıyor. jamo'da bi-wire bağlantı yok. hoparlörlerde patenti kendine ait olan CMMD adında bir diyafram teknolojisi kullanıyormuş..plastikvari gözükmesinini sebebi hoparlör diyaframının bu özel teknoloji ile özel bir metal alaşımdan yapılması. internetteki yorumlar gayet olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terranigma -- 13 Ocak 2007; 2:56:37 >

• bencede arkadaşım e680 almakla daha iyi yapmışsın benim kulağıma daha iyi gelmişti sesi hangi anfiye bağladın öğrenebilirmiyim?
  • @dgnzcn kardeşim hayırlı olsun güle güle eskit Rica etsem sisteminden biraz bahseder misin acaba? Ses performansı nasıl, kullandığın anfi ile uyumlu mu? Yanlış hatırlamıyorsam Denon'un stereo anfisini kullanıyordun. Sorularımı cevaplarsan sevinirim
  • cevaplar ve yorumlar için çok teşekkürler.
    bir kaç gün içinde sistemin resimlerini koyacağım kısmet olursa.
    özel olarak cam sehpa yaptırdım 4 katlı ve kumlamalı çok güzel oldu.
    sizlerle paylaşıp değerli yorumlarınızı isteyeceğim.

@the_cantan
    jamo e680, peşin para 900 ytl ye aldım.tamda bayram arefesinde aldığım için çok hesaplı aldım.

jamonun sesini çok beğendim çok dengeli.
    ilk başlarda tizzler çok kısık seste sanki az geliyor gibiydi ama dikkatli dinleyince normal olduğunu anladım.
    jamo e680 ses karakteristiği çok başarılı ve dengeli geldi bana.
    kesinlikle multimedya setlerle kıyaslanamayacak doğallıkta sesler alabiliyorum.
    hoparlörlerin amfinin kabloların yanma süresini atlattıktan sonra seslerin çok daha doğal ve dengeli olacağını biliyorum.

@zart
    hoparlörleri alırken mağazada dinleti esnasında yamaha stereo amfide dinledim.
    evde denon pma-700ae stereo amfi ile dinliyorum.

@venom800
    çok teşekkürler kardeşim.
    kullandığım amfi ile uyumlu gibigeldi sanki bana ama bunu zaman gösterecek.
    çünki amfi, jamo e680, marantz st-4000 tuner,kablolar, bu aletleri sıfır olarak aldığım için yanma sürelerini beklemek zorundayım.
    bu haliyle sesten çok memnunum.şikayetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 13 Ocak 2007; 13:19:09 >

• Valla tahmin ettiğim gibi çıktı Yani beğeneceğini umuyordum bende zaten Ben de Jamonun sesini hep sevmişimdir. Resimlerini de merakle bekliyoruz dostum
  • peki yamaha da ki performansı sana göre nasıldı? bide denon amfini ne kadara aldın acaba öğrenebilrmiyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

cevaplar ve yorumlar için çok teşekkürler.
    bir kaç gün içinde sistemin resimlerini koyacağım kısmet olursa.
    özel olarak cam sehpa yaptırdım 4 katlı ve kumlamalı çok güzel oldu.
    sizlerle paylaşıp değerli yorumlarınızı isteyeceğim.

@the_cantan
    jamo e680, peşin para 900 ytl ye aldım.tamda bayram arefesinde aldığım için çok hesaplı aldım.

jamonun sesini çok beğendim çok dengeli.
    ilk başlarda tizzler çok kısık seste sanki az geliyor gibiydi ama dikkatli dinleyince normal olduğunu anladım.
    jamo e680 ses karakteristiği çok başarılı ve dengeli geldi bana.
    kesinlikle multimedya setlerle kıyaslanamayacak doğallıkta sesler alabiliyorum.
    hoparlörlerin amfinin kabloların yanma süresini atlattıktan sonra seslerin çok daha doğal ve dengeli olacağını biliyorum.

@zart
    hoparlörleri alırken mağazada dinleti esnasında yamaha stereo amfide dinledim.
    evde denon pma-700ae stereo amfi ile dinliyorum.

@venom800
    çok teşekkürler kardeşim.
    kullandığım amfi ile uyumlu gibigeldi sanki bana ama bunu zaman gösterecek.
    çünki amfi, jamo e680, marantz st-4000 tuner,kablolar, bu aletleri sıfır olarak aldığım için yanma sürelerini beklemek zorundayım.
    bu haliyle sesten çok memnunum.şikayetim yok.

• hayırlı olsun bende focale takmıştım uzun zaman yamaha ve focal nihayet aldım sonunda aynı süreç bizim içinde (yanma süreleri) geçerli insan kulagı hep daha iyisini arıyor yanma biter başka şey arar hep yeni beklenti
  • @terranigma teşekkürler iyi oldu. güle güle kullan.
    infinity beta50 inceleme saham içindedir. bu kdarda pahalı beklemiyordum açıkcası ama o serinin center'ı harbi iyiydi(gerçi o da pahalıydı frontlrda sürpriz olmadı ama beklenti işte) diyorum frontları da böyleyse tamadır benim işim lakin o fiyat seviyelerinde iyi alternatifler devreye giriyor.
  • benim gönlüm ahala w.dale de 9.6 nın crassover dengesi nası acaba bi o kaldı kafamda yardım dicem dinlemeden olmuyo tabi
  • Wharfedale 9.6, Infinity beta-50, Jamo E680
    Üçünüde aynı müzikte dinlemiş biri olarak söyleyebilirimki Jamo e680 çok iyi bir seçim olmuş.
    Bu üçünün arasındaki farklara gelince infinity ve jamo orta seslerde çok daha canlı ve önde çalıyor.Wharfedale orta seslerde ve tizlerde daha cansız ve arkada çalıyor. Fakat basları daha yumuşak ve tatlı.

Jamo ve infinity basları daha güçlü ve net çalıyor. Fakat infinity baslarda jamodan daha güçlü ve net, ayrıca vokal seslerde daha doğal gibi. Tizlerde ise pek bi fark yok ikiside aynı canlılıkta çalıyor.
    Benim gibi orta seslere önem veren birinin seçimi infinity olmalıdır.
  • hayırlı olsun iyi seçim yapmışsın ama beta50 konusunda tereddütlerim var bikaç olumsuz eleştirisini duymuştum
  • gerçetken ogen arkadaşıma katılıyorum.benim düşündüğüm hoparlör arasında yer almaktaydı
  • beta 50 mi ?
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.