Şimdi Ara

İnfiniti FX35 2003-2007 model??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar suv araç alacağız max 70bin tl ye kadar çıkabiliriz aklımda infiniti fx35 var ama araç hakkında çok bir bilgim yok aşırı yeni kasalara maddiyatdan dolayı bakamayıruz 2003 ile 2007 arasındaki kasaları gayet hoşuma gidiyor araç ne kadar yakıyor(LPG ve benzinde) ve vergisi ne kadar bileniniz varmı??

araç hakkında önerileriniz nelerdir pazarı olan bir araçmı ilerde sıkışırsak falan düğün dernek işleri gibi aracı satma gibi bir olay olursa elimizden hemen çıkartabilirmiyiz?

bu aracı önermeyen arkadaşlar hangi suv aracı önerebilirler??

Not: alternatif olarak nissan qashqai var aklımızda ama infiniti nissana göre bence tip olarak daha güzel ve tabiki o aracın sesi :) bir tık kendine çekiyor adamı ama nissanında yakıt performansı ve dizeli var yorumlarınızı bekliyorum...

• sharq32 S kullanıcısına yanıt
    FX 35 çok şık,güzel bi araç bence, ama yalnızca 3.5 motor benzinlisi var sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani hocam qashqai'yle kıyas edilmez fakat vergisi yüksek(2200-4500TL) ve yakıt sarfiyatı fazla olur.

Orijinalden alıntı: hector81

FX 35 çok şık,güzel bi araç bence, ama yalnızca 3.5 motor benzinlisi var sanırım.
    FX35 alırsanız.Motor Hacmi 3000-3500 arası olduğu için yaşına göre 2263 TL ya da 4533 TL olur. 12 yaşından büyük ise 2263 TL ufak ise 4533 TL ödersiniz.
    Bildiğim kadarıyla 20 litre civarı yakıyor.Eski bir konuda böyle denmişti ama doğrusu yanlış nedir bilmiyorum.
    Bu arada 4x4 ve 4x2 olarak iki versiyonu var.4x4 yaklaşık 1 litre daha fazla benzin yakar lpg olarak ne kadar oynatır dersek 1.5 litre civarı oynatır her halde.
    İnfiniti premium bir marka doğal olarak parçaları da pahalı bir marka.

Bence premium bir SUV arıyorsanız.Tercihinizi daha düşük hacimli motora (örnek:2000cc) sahip X3'e yöneltin derim.Ya da illa hacimli olacak derseniz 12 yaşından büyük olunca vergisi daha uygun olan X5 'in 3000cclik motorlarına bakabilirsiniz. 12 yaşından büyük olanların vergisi 1607 TL.

Ha ben olsam 2000 cc dizel motorlu X3 bakarım.

Ya da 2.5 TDİ VW Touareg var ona da bakabilirsiniz.Sonra biraz sorunlu deniyor ama doğrusu ne bilmem Land Rover freelander var.Bir de Volvo XC90 2.4 dizeli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 30 Temmuz 2015; 2:02:48 >

• hector81 kullanıcısına yanıt
    nissan da çok tipli bi araç değil hocam yaw ben pek beğenmedin yani ve aracın motorunda ve eksozunda biraz oynama yapsam o infiniti deki ses o araca yakışacağını sanmıyorum ben biraz sport olsun istiyorum
    teşekkürler hocam dediğiniz araçlara bakayım biraz infiniti yakıt ve vergi yüzünden dediğim gibi nissan qasqaiye göre 1-2 tık altta kaldı gözümüzde ama çok hoş araba gözümde 1-2 tık altta kalsada hep aklımda olacak :) ben biraz daha sport bir araç bakıyorum bu dediğinz araçlarada bakacağım bu arada nissan hakkında bi görüşünüz fikriniz varmıdır?
    ford mondeo 2004-2006
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam o değilde İnfiniti vergisi farklı olabilir.Bir alt dilimden ödüyor olabilirsiniz.Çünkü aracın kasko değerinin %5'inden fazla MTV ödüyorsanız vergi dilimi olarak düşürebiliyorsunuz.O nedenle şu linki indirin belki İnfiniti FX35'i bir alt kasko dilimine sokabilirsiniz:

http://www.verginet.net/dtt/4/KaskoDegeriniAsanTutardaFazlaOdenenMotorluTasitlarVergisi.aspx

Çünkü aracın kasko değeri 2004 yılı için 73000 TL aracın kasko bedelinin %5'i 3650 TL oluyor. Araç 11 yaşında olduğu için MTVsi 4533 TL oluyor yani bir alt dilime girebilir.Detaylar verdiğim linkte var.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    verginin düşmesi için 12 yaş altı araç almamız gerekecek değilmi yani 2003 model ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yani sizin 11 yaş ve ondan yaş olarak daha küçük araçlara bakmanız lazım.

normalde hesapladığımda 12 yaşından küçkler 4bin büyükler 2binKüsür ödüyor bizde bir altına mı düşücek yani 2bin küsür %5 mevzusundan dolayı?

Bird aracın net olarka ne kadar yaktığını öğrenebilsek LPG de çok randuman verirmi acaba lpgliler de var çünkü benzine güç yetmeye bilir.

Orijinalden alıntı: sharq32

yani 12 yaşından küçük araçlar içinde 2binKüsür mü vergi ödemesi yapacağız ??

normalde hesapladığımda 12 yaşından küçkler 4bin büyükler 2binKüsür ödüyor bizde bir altına mı düşücek yani 2bin küsür %5 mevzusundan dolayı?

Bird aracın net olarka ne kadar yaktığını öğrenebilsek LPG de çok randuman verirmi acaba lpgliler de var çünkü benzine güç yetmeye bilir.
    Bu araçlar 1600cc gibi değil çok meşakati var. Ama sürdüğünde bütün meşakatler gider sanırım. Ne kadar ekmek o kadar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda çok güzel araçlar geçen ay 2006 fx35 6cyl 3.5 cc 40000 mil de bebek gibi bşr araca uygulama Yaptım lpg dönüşümü montaj olarakta zor bir aracdır ve dikkat edilmesi gerekir ama harika bşr araç tavsiye ederim ama benzinde Yakıt biraz üzer yaklaşık 13 litre falan gösteriyordu aracın gerekli hertürlü teknik bilgi için bana ulaşabilirsiniz Yusuf ben 05355595572

Hocam tam olarak alt dilimde ne ödenir bilmiyorum.Vergi dairesine mail yolu ile sorabilirsiniz.

1. aracın kasko değeri bulunur. Bunun için sigortam.net e girilerek yaklaşık kasko değeri veriliyor orda marka ve model tıklayarak http://www.sigortam.net/kasko-deger-listesi-2015

2. KAsko değerinden şu linki tıklayarak mtv nizi öğrenebilirsiniz. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25485066.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam o değilde İnfiniti vergisi farklı olabilir.Bir alt dilimden ödüyor olabilirsiniz.Çünkü aracın kasko değerinin %5'inden fazla MTV ödüyorsanız vergi dilimi olarak düşürebiliyorsunuz.O nedenle şu linki indirin belki İnfiniti FX35'i bir alt kasko dilimine sokabilirsiniz:

http://www.verginet.net/dtt/4/KaskoDegeriniAsanTutardaFazlaOdenenMotorluTasitlarVergisi.aspx

Çünkü aracın kasko değeri 2004 yılı için 73000 TL aracın kasko bedelinin %5'i 3650 TL oluyor. Araç 11 yaşında olduğu için MTVsi 4533 TL oluyor yani bir alt dilime girebilir.Detaylar verdiğim linkte var.

Bunu yazmaya geldim. Ancak ilginç olan. Bu doğru ve faydalı bilgi iki kişi tarafından eksilenmis. Yani hangi aklı başında biri bu mesaji eksiler anlaşılır gibi değil. Kim oldukları ciksa7da bloklasak ve kurtulsak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    DH 2005 Üyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bunu yazmaya geldim. Ancak ilginç olan. Bu doğru ve faydalı bilgi iki kişi tarafından eksilenmis. Yani hangi aklı başında biri bu mesaji eksiler anlaşılır gibi değil. Kim oldukları ciksa7da bloklasak ve kurtulsak..

Alıntıları Göster
    merhaba uzun zaman TOUREG arayısımdan sonra tamamen tesaduf eserı daha onceden hayran oldugum ınfınıtı fx35 2005 model arac satın aldım bu ay
    arac 30.000 milde hasarsız ve 86.000 tl ye mal oldu arac

komsum aynı aracını 60.000 tl ye kadar bırakacaktı ama aracın kondısyonu,temızlıgı,hasarsız olması hıc lpg takılmamıs olması ve uzun sure kullanacagımdan bu parayı diger araca vermeye karar verdım

1-vergısını odedım 2,260 tl
    2-arac 20 lt yakıyor fakat guzel bır cruıse sıstemı var ondekı arac ıle takıbı ayarlıyan 11 lt yaktıgını gozlemledım e-5 kartal bostancı mesafesınde
    3-servıs bakımı ıcın bu km de kıtapcıgında yazan tum parcaları bostancıda ınfınıty ıle ılgılenen bır yere sordum ve 630 tl total masraf cıkardılar ıscılık dahıl yakında goturecegım
    4- arac cok sert yanı olakı bır bozuk yola gırdınız arac ıcındekılerın durumu vahım
    5-arac ıcı havalandırma sıtemı ses sıstemı mukemmel
    6-kronık sorun olarak aracın on torpıdosunda kabarma oluyormus ınternnete bazı araclarda gordum bende sımdılık boyle bır sorun yok fakat bagcılarda bır ustanın basarılı kaplama uygulamalrını resımlı olarak gordum
    7-kasko henuz yaptırmadım trafık sıgortası 750 tl tuttu kasko sırketlerının bır coGu bu arac ıcın kasko yapmıyormus anadolu sıgortadan trafık sıgortasını yaptırdım kasko yaptırmayı sımdılık planlamıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.