Şimdi Ara

İnfiniti FX35 2003-2007 model?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bir Touareg kullanıcısı olarak Touareg tavsiye etmem. Direksiyon pompası, klima kompresörü, kararan far mercekleri ve havalı suspansiyon arızası gibi kronik sorunlara sahip. Ayrıca yedek parça fiyatları biraz uçuk. Örneğin körüklerinden sadece biri 2000 lira. Bu tarz masraflar sıkıntı değil derseniz güzel araçtır ama
    ben Ispartadayım buralarda servisin olduğunu sanmıyorm belki Antalyada vardır servisi diye düşünüyorum.
    birde aracın pazarı nasıldır yani olurda bundan bi 3-4 yıl sonra düğün gibi birşey yapmaya kalkarsak aracı elimizden çıkartmak zorunda kalabiliriz sizce hemen aracı elimizden çıkartabilirmiyiz?
    araç gerçekten çok hoş ve agresif bir araca benziyor :) tipi çok iyi yani tam bir Suv bütün suvlara baktım ama infinitiye benzeyen çok araç göremedim sadece nissan juke var onunda önü çok iyi değil birde qasqai'ye hafifi sıcağız araç az yaktığı için
    Arac bıldıgın 20 lt yakıyor yanı sehır ıcı kullanım da dur kalk aracı degıl aslında bence cok keyıflı bır uzun yol aracı ,,henüz sehır dışı verılerını test etmedım kısmetse Eylül sonunda ama uzun yolda sabırlıyımdır 11-12 lıtre yakar dıye düşünüyorum parçaları soylendıgı gıbı Pahalı degıl ele düşmüş artık
    Satmaya gelınce hemen satabılecegıne ınanmıyorum bu net ...ama mesela bana satan Şahıs galerıcıydı 2 ay once almış ve sattı kısmet ...
    Yılda 15.000 km yapıyorum ama böyle bır güçlü serı araba daha once kullanmamıştım
    Cok keyıflı bır arac 2 yorum yaPmışlardı bu araçla ılgılı
    1.arac sapkaya benzıyor
    2.uzaylılar aracı burada unutup gıtmiş
    2005 model araçta olan ozellıkler 2012 model lux aracımda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnfiniti FX35 - 2005 Model Kesinlikle Tavsiye ederim...

İnfiniti FX35 2003-2007 model??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz.basaran -- 8 Aralık 2015; 12:45:02 >
  • Yakisikli sesi gur bir arac
    Vergisini benzinini 2.el piyasasi onemli degilse alinabilir
    Ama yakit vergi 2.el piyasasi gibi durumlarin sizin icin onemi varsa baska seceneklere yonelebilirsiniz
    Ama 70.000 lira bandina kadar bmw x5 x3 gibi araclarin
    Ne kadar guvenilir oldugu konusunda tereddutlerim olurdu bir nevi saatli bomba ile dolasiyomus gibi durum olusur
    Ben derimki baska segmentlere yogunlasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bır cok sıkıntı yasadım ben

ama acık solıyım temızını bulamnız zor ve kotusu basınızı cok agrıtır hemde tahmınınızden cok daha fazla.

o paralara cayenne alın ınanın acacagı masraf ınfınıtıden az olucakdır

2 aracında sahıbı olmus bırını suanda kullanan bırı olarak konusuyorum
  • Dönem dönem gemileri yakıp almaya kalktığım ancak her seferinde beni vazgeçirdikleri araçtır.Artık aklım kemale erdi, bu araç bu bütçelerle alınmaz.Kenarda açacağı masraflar için her an kullanabileceğiniz ve cebinizi etkilemeyecek paranız varsa alınır keyfi çıkarılır.Onun dışında bulaşılmaz.
  • 2011 kasa Fx 30d s kullanıcı olarak söylüyorum, suv tarzı araçların içinde tasarım olarak yanına yaklaşabilecek araç yok, spor araba kullanıyorsunuz ama yüksek,spor araba gibi sert, dikkat çekici,kışkırtıcı, standart bakım masrafı piyasadaki hyundai, kia gibi araçlarla aynı fiyatlarda, ancak çok nadir parçaları pahalı ama oda diğer marka tüm araçlarda da aynı, mesela porya bilyası 1060 tl., nissan pathfinder da 2000 tl. gibi. bazı parçaları ucuz, bmw ve porsche den ucuz parça olarak.Ama kimse bu araçtan range rover gibi konfor beklemesin, çünkü bu spor araba sınıfında bir araç bu kıyaslama olmaz yani, gençseniz bu araca binebilirsiniz, ama kanınız artık durma noktasına geldiyse gidin range rover alın.
    Birkaç bilgi vereyim yag filtresi,yakıt filtresi(dizel), yağ değişimi (yag dahil),hava filtresi,polen filtresi bunların hepsi değişti 800 tl ödedim.
    porya bilyası değişti 1060 tl.
    Aracın en öne çıkan yanı tasarımı ayrıca frenleri çok kuvvetli bu yeni kasa da 4 piston kullanıyor önlerde araba duvara çarpmış gibi duruyor sert frende, dreksiyon dönüş açısı daha iyi olabilirdi.
    Yakıt tüketimi dizel yine tabiki 3000 cc, 238 bg,6 silindir, 7 ileri otomatik, şehirler arasında kullanıma göre 90 km sabit hızda 7,5 litre, 120 km hızda 9 litre civarında, şehir içinde 13 litre civarında yakıyor.Dizel olduğunu kimse anlayamıyor.Dizel sesi yok.Motor sesi diğer bmw porshe gibi sınıfındaki araçlardan çok farklı, şehir içinde zorlanıyor yüksek güçten dolayı, otoyolda muhteşem gidiyor, rahat 250 yapıyor, 200-220 de araba çok rahat.Tam uzun yol asfalt arabası

• 2003-2005 arası kesinlikle almayın 2006-2008 arası bakın,2008 vergi siliminden dolayı pahalı gelebilir fakat makyajlı kasa dediğimiz 2006'lar daha sorunsuz,yeni tip şanzıman.Farkını otomatik vites topuzundan ayırt edebilirsiniz,2003-2005 topuzları daha slim'dir,2006-2008 daha etli.2003-2005 serisi çok sorun çıkarıyor,kronik olarak araç ön göğüs su toplaması gibi kabarcıklar meydana geliyor,el freni balatası şimdilik gözlemlenenler bunlar.

Direksiyon hissiyatı serttir,spor araç misali,içi de bir suv'a nazaran basık ve dardır,süspansiyonları da serttir pek off road ve kar işi için değildir fakat gerekli ekipmanları koyarsanız neden olmasın.

Konyak rengi deri döşemesi siyah renk ile çok uyumlu ve hoştur fakat ne hikmetse konyak renkli deri kağıt gibi,çok vasat işçilik ve yırtılmaya,deforme olmaya çok müsait.Bej ve siyah döşeme seçimi daha sağlıklı olur.

FX'in parçaları pahalı değildir,benzinli kullanımı da herkesin harcı değildir,bilinenin aksine 350z motoru değil G35 motoru vardır 6 ileri 280hp,rafine motor sesi çok hoştur,muhakkak Türkiye şartlarında prins veya teleflex lpg ünitelerinin tercih edin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.