Merhaba arkadaşlar ben dün bu oyunu mamundadan europe client olarak indirdim 9.3gb.yükledim herşey güzel launcher ı attım çalıştırdım.dll dosyalarını düzelttim fakat hiç update yapmadım.update yapmak istediim zaman 5gblık dosya indirceksin diyor(1/4) veya repair dediğim zaman 11gb lık bişey indirmeye kalkıyor.delircem çok saçma bunu nasıl düzeltçeğimi biliyormusunuz?
ya biri söylesin şu oyunu oynamak için 2.1 versiyonumu lazım???
hiç uğraşma ben 2 haftadır infinite aion oynuyorum private server lar arasında en iyisi ama full bug dolu görevlerlerin %60 i filan çalışıyor sarı görevler full bozuk. dredgion filanda yok :)) moblar yerin içine filan giriyor vuramıyorsun filan sinir gelir. orjinal servera geri döncem
quote:
Orijinalden alıntı: grafmaster
hiç uğraşma ben 2 haftadır infinite aion oynuyorum private server lar arasında en iyisi ama full bug dolu görevlerlerin %60 i filan çalışıyor sarı görevler full bozuk. dredgion filanda yok :)) moblar yerin içine filan giriyor vuramıyorsun filan sinir gelir. orjinal servera geri döncem
orjinale basladiysan ne ariyorsun private serverde anlamiyorum.
infinite aion oynamak için 2.1 yüklü olması gerekiyo. yakın zamanda 2.5 e geçecek. bence private serverlar arasında 1 numaralı server. ve en az buga sahip olan server. ben questlerinde pek sorun göremedim %60 çalışıyo oldugunu sanmıyorum :s