Şimdi Ara

İnfiniteAion Yüklenişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben dün bu oyunu mamundadan europe client olarak indirdim 9.3gb.yükledim herşey güzel launcher ı attım çalıştırdım.dll dosyalarını düzelttim fakat hiç update yapmadım.update yapmak istediim zaman 5gblık dosya indirceksin diyor(1/4) veya repair dediğim zaman 11gb lık bişey indirmeye kalkıyor.delircem çok saçma bunu nasıl düzeltçeğimi biliyormusunuz?

• ya biri söylesin şu oyunu oynamak için 2.1 versiyonumu lazım???
  • hiç uğraşma ben 2 haftadır infinite aion oynuyorum private server lar arasında en iyisi ama full bug dolu görevlerlerin %60 i filan çalışıyor sarı görevler full bozuk. dredgion filanda yok :)) moblar yerin içine filan giriyor vuramıyorsun filan sinir gelir. orjinal servera geri döncem
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

hiç uğraşma ben 2 haftadır infinite aion oynuyorum private server lar arasında en iyisi ama full bug dolu görevlerlerin %60 i filan çalışıyor sarı görevler full bozuk. dredgion filanda yok :)) moblar yerin içine filan giriyor vuramıyorsun filan sinir gelir. orjinal servera geri döncem

orjinale basladiysan ne ariyorsun private serverde anlamiyorum.
  • infinite aion oynamak için 2.1 yüklü olması gerekiyo. yakın zamanda 2.5 e geçecek. bence private serverlar arasında 1 numaralı server. ve en az buga sahip olan server. ben questlerinde pek sorun göremedim %60 çalışıyo oldugunu sanmıyorum :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Planetarian VN Türkçe Yama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.