Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (301. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
315.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aklı olan almasın diyeceğinize sebeplerini de söyleseniz milleti bilgilendirseniz olmaz mı? Böyle almayın şöyle almayın diyip gidenleri takan olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal hile var diyeceksiniz ama arkadaşlarımla kaç gündür oynuyoruz hileye falan denk gelmedim ki bu türde dayz olsun warz olsun ikisinde de hile var.

/thread

Orijinalden alıntı: SeCelen

Aklı olan almasın diyeceğinize sebeplerini de söyleseniz milleti bilgilendirseniz olmaz mı? Böyle almayın şöyle almayın diyip gidenleri takan olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal hile var diyeceksiniz ama arkadaşlarımla kaç gündür oynuyoruz hileye falan denk gelmedim ki bu türde dayz olsun warz olsun ikisinde de hile var.

/thread

Benim oynadigim zamanda hile vardi.Ayrica supportlar kisiliksiz ve ilgisiz kisiler.Neden mi bunlari soyluyorum ? Cunku ban yiyen hileciler degil ben oldum zamaninda.Nedeni ne peki ? Hic ogrenemedim cunku ticketima sacma bi cevap attilar.Ha oyundan zevk aldim ona bi sey diyemem ama o kadar emegim bosuna gittikten sonra neye yarar ki.

Oyunun oldugu gibi calinti oldugumu soylememe gerek yok heralde.Calinti olmasi kotu bi sey degil ama hic bi emek harcamadan bu kadar para kazanmalari beni rahatsiz ediyor.Hadi iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 23 Haziran 2013; 20:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

quote:

/thread

Benim oynadigim zamanda hile vardi.Ayrica supportlar kisiliksiz ve ilgisiz kisiler.Neden mi bunlari soyluyorum ? Cunku ban yiyen hileciler degil ben oldum zamaninda.Nedeni ne peki ? Hic ogrenemedim cunku ticketima sacma bi cevap attilar.Ha oyundan zevk aldim ona bi sey diyemem ama o kadar emegim bosuna gittikten sonra neye yarar ki.

Oyunun oldugu gibi calinti oldugumu soylememe gerek yok heralde.Calinti olmasi kotu bi sey degil ama hic bi emek harcamadan bu kadar para kazanmalari beni rahatsiz ediyor.Hadi iyi oyunlar

Çalıntımı ?? Fikir çalıntı arkadaşım emek yoksa oyun nasıl yapıldı dosyalarını alıp servermi kurdular adamlar ? emek yokmuş Peh İlk zamanda oynadıysan ozaman söylüyeceksin almayın diye şimdi söylemenin mantığı ne senin zamanında bilmem neymiş şimdiki zamana bakıcaksın banının üstünde dursan eminim açılırdı yoksa kimsenin boşuna banlandığı yok haa banlanırmı banlanır ama açarlar emek harcamadan para kazanıyorlarmış oyunu kopyaladılar sadece server kurdular yani

• WarZ guzel ama gelistirilmesi eksik ve hataları cok olan bi oyun. DayZ Standalone da geliyor. WarZ nim isi cok zorlasicak

Bişey sorucam serverda fairfight'ın banladığı kişiler sadece o serverdan mı banlanıyor, yoksa hesapları mı kapatılıyor? Bilgisi olan varmı?

Sadece karakter kapanıyor çok saçma direkt hesabın kapanması lazım
    Ordaki ban listeside o serverdakiler değil tüm oyun serverlarında banlananlar geçiyor

Kesinlikle çok saçma hile yapan adamı hala niye tutuyor bu aptal adamlar anlamak güç. Neyse rare AMK çıkardım kendime bu gece deymeyin keyfime :))
  • Zombiler tarafından öldürülünce itemler yokmu oluyor? Zombiye öldüm 5dakika olmadan diğer karakterimle öldüğüm yere gittim itemler yoktu. Gece oynadığım için private serverda benden başka birisi de yoktu. Beni bilgilendirelebilecek birisi varmıdır?

Zombiler tarafından öldürülünce itemler yokmu oluyor? Zombiye öldüm 5dakika olmadan diğer karakterimle öldüğüm yere gittim itemler yoktu. Gece oynadığım için private serverda benden başka birisi de yoktu. Beni bilgilendirelebilecek birisi varmıdır?

evet yok oluyor çok kötü

Orijinalden alıntı: omris2013

quote:

Zombiler tarafından öldürülünce itemler yokmu oluyor? Zombiye öldüm 5dakika olmadan diğer karakterimle öldüğüm yere gittim itemler yoktu. Gece oynadığım için private serverda benden başka birisi de yoktu. Beni bilgilendirelebilecek birisi varmıdır?

evet yok oluyor çok kötü

yook olmuyor. sanırım 10 dk süresü var. başkası almadıysa 10 dk geçmiştir.
  • ya şu siyah ekran sorunu yetti artık he yaw oyunun ilk zamanlarında ATI ekran kartı destekliodu şimdi siyah ekran sorununu çözmek için yeni ekran kartı mı alcam inanmıyorum bu war z siyah ekran sorununu çözmezse çok adam kaybedicek

Orijinalden alıntı: master67

ya şu siyah ekran sorunu yetti artık he yaw oyunun ilk zamanlarında ATI ekran kartı destekliodu şimdi siyah ekran sorununu çözmek için yeni ekran kartı mı alcam inanmıyorum bu war z siyah ekran sorununu çözmezse çok adam kaybedicek

Bendede amd var kardeşim ? hd 7850 sorunsuz oynuyorum 4000 serisinde bu sorun var
    Lawman +80 -4 -4 -15
    Deputy +20 -3 -3 -3
    Constable +10 -2 -2 -2
    Civilian 0 -1 -1 -1
    Thug -5 +2 -2 +2
    Outlaw -25 +3 -3 +3
    Bandit -100 +4 -4 +4
    Hitman -300 +10 -10 +10
    Villain -600 +15 -15 +15
    Assassin -1000 +20 -20 +20

Şunu açıklayabilirmi birisi? Heroes yada Assassin nasıl oluyoruz ne yapmamız lazım?

Orijinalden alıntı: KillerPrince

quote:

ya şu siyah ekran sorunu yetti artık he yaw oyunun ilk zamanlarında ATI ekran kartı destekliodu şimdi siyah ekran sorununu çözmek için yeni ekran kartı mı alcam inanmıyorum bu war z siyah ekran sorununu çözmezse çok adam kaybedicek

Bendede amd var kardeşim ? hd 7850 sorunsuz oynuyorum 4000 serisinde bu sorun var

4000 serisi kullandığım için çözümü yok mu bunun yeni ekran kartı mı almam lazım (merakımdan soruyorum bi oyun için ekran kartı alamam ben)

• Eğer bir civilian, constable, deputy, lawman, guardian, vigilante veya heroes (bunların hepsi iyi adamlar) öldürürsen puanın eksi oluyor. -5 puanda thug oluyorsun -1000 puanda assassin.

Bunun tam tersi olarak ise thug, outlaw, bandit, hitman, villain veya assassin (bunların hepsi kötü adamlar) öldürürsen artı puan kazanıyorsun. +10 puanda constable +1000 puanda ise heroes oluyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince

quote:

4000 serisi kullandığım için çözümü yok mu bunun yeni ekran kartı mı almam lazım (merakımdan soruyorum bi oyun için ekran kartı alamam ben)

Çözümü şuan için yok driver güncelledinmi peki ?

• Beyler burdan oyunu almamış almayı düşünenlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum : ALMAYIN
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.