Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (302. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
316.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alabilirler oyun gayet güzel ve eğlenceli bir oyun. Özellikler arkadaşlarınızla birlikte oynarsanız çok zevkli. Oyunu kötüleyenlerin yorumlarına itibar etmeyin boş laf ediyorlar başka oyunun fanatikleri onların çoğu.

Orijinalden alıntı: Neo

Beyler burdan oyunu almamış almayı düşünenlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum : ALMAYIN

+1 sonsuz dayz ın yeni oyunu çıkacak kesinlikle almayın arkadaşlar 1 ay oynadım warz z yi kesinlik le deymez belirteyim kafayı yersiniz.

Orijinalden alıntı: Herakles.

quote:

Beyler burdan oyunu almamış almayı düşünenlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum : ALMAYIN

+1 sonsuz dayz ın yeni oyunu çıkacak kesinlikle almayın arkadaşlar 1 ay oynadım warz z yi kesinlik le deymez belirteyim kafayı yersiniz.

Kardeşim sen ne yaptın ya ben 30 saatten sonra unistall yaptım. Steamden silmek mümkün olsa onuda yapıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

quote:

Kardeşim sen ne yaptın ya ben 30 saatten sonra unistall yaptım. Steamden silmek mümkün olsa onuda yapıcam

Ya yürüyün gidin şu konudan dayz fanboyları, gidin oynayın dayzinizi milletin kafasına abuk subuk fikirler sokmayın. Oyunu rahatlıkla alın arkadaşlar haftadır 38saatlik gameplayim var daha hile falan gelmedi dayz fanboylarına itibar etmeyin

• toprakbarkın T kullanıcısına yanıt
    tamm ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Leyla ile Mecnun
  • WarZ 10 dolardan fazla etmicek bi oyun o bile fazla. F2P olsa oynanır ama para verip almak şu aşamada pek doğru değil. Indirime falan girerse almanız öneririm meraklı olanlari için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen gelmiş dayzfanboyları diyo adam ya abicim bu oyundan bir cacık olmayacağını %80 kesim söylüyorken sen gelmiş oyun süper müper hele bi 5-6 sayfa önceden okumaya başla satmaya çalışıp satamayanlar mı dersin parayı çöpe attım diyenlermi dersin ha illa oynamak istiyosanız gidin ücretsiz estergonzmuş zagorz muş türk serverlarında takılın görün oyunu zaten 1-2 gün çok hoşunuza gider sonra silersiniz. Ben sırf arkadaşların hatrına 1-2 hafta oynadım warz ı daha dayz bile oynamadım şu ana kadar ama göz var nizam var açın interneti araştırın bakın warz dayzın %5 i bile olamaz survive konusunda açın okuyun gelip de burda warz güzel warz süper diye

Lütfen malum oyunun fanatiklerinin gereksiz mesajlarına, oyunu kötüleme çalışmalarına cevap yazmayınız görmezden geliniz.

İyi oyunlar

Day z yi çok seviyorsanız day z ana konusunda konuşun kardeşim.

Oyunu hile yüzünden bırakmıştım fakat punkbuster getirildiğini duydum bu bir ümit olabilir.

War z hakkında konuşacak olanlar yazsın yani. Ben day z standlone betasını izledim yine papyonlu zombiler takım elbiseli zombiler maraton yapıyor bence war z'nin tırnağı olamaz. War z'nin tek eksiği hile idi. Punkbuster ile düzelmiştir umarım ileride takımım toplanınca tekrar oynamayı düşünüyorum.

War z zaten day z ile her ne kadar zombi oyunları olsada farklı bir oyun mantelitesine sahip ve karşılaştırılabilmesi mümkün değil.

İsteyen day z alsın isteyen war z alsın kardeşim internet üzerinde bi milyon tane video var. War z nin açılan korsan serverları var day z'nin korsan serverları var. İsteyen araştırsın baksın.

Biz burda war z de hile durumu nedir yenilikler nedir şirket neler yapıyor neler yapıcak binek araçlar ne zaman gelicek onları konuşuruz. Day z konuşmak isteyen day z ana konusuna yazsın...

Biz kavga edeceksek bile war z oyunayanlar olarak kavga edelim burda day z ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Haziran 2013; 15:24:36 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• arkadaşlar gc karşılığı silah almak istiyorum, ya da takas yapaabiliriz

Punkbuster çok etkili oldu hile olayı son bulmuştur diyebilirim rahatlıkla. Elbette hile her zaman olacak online bir oyun sonuça ama eskisine kıyasla yok hükmünde artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Aynen ya bende zamanında war z'deki hilelerden yaka silksemde bu day z ne alaka habire dayz yazıp duruyorsunuz.

Oyunu hile yüzünden bırakmıştım fakat punkbuster getirildiğini duydum bu bir ümit olabilir.

War z hakkında konuşacak olanlar yazsın yani. Ben day z standlone betasını izledim yine papyonlu zombiler takım elbiseli zombiler maraton yapıyor bence war z'nin tırnağı olamaz. War z'nin tek eksiği hile idi. Punkbuster ile düzelmiştir umarım ileride takımım toplanınca tekrar oynamayı düşünüyorum.

War z zaten day z ile her ne kadar zombi oyunları olsada farklı bir oyun mantelitesine sahip ve karşılaştırılabilmesi mümkün değil.

İsteyen day z alsın isteyen war z alsın kardeşim internet üzerinde bi milyon tane video var. War z nin açılan korsan serverları var day z'nin korsan serverları var. İsteyen araştırsın baksın.

Biz burda war z de hile durumu nedir yenilikler nedir şirket neler yapıyor neler yapıcak binek araçlar ne zaman gelicek onları konuşuruz. Day z konuşmak isteyen day z ana konusuna yazsın...

Biz kavga edeceksek bile war z oyunayanlar olarak kavga edelim burda day z ne alaka

tek eksik hilecilermiş beyleeeeeee

Leyla ile Mecnun

• Lovelorn Rhapsody kullanıcısına yanıt
    Evet iyi olur

Orijinalden alıntı: Fearlespy

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Aynen ya bende zamanında war z'deki hilelerden yaka silksemde bu day z ne alaka habire dayz yazıp duruyorsunuz.

tek eksik hilecilermiş beyleeeeeee

Beni oyunda rahatsız eden ve bırakmama sebep olan tek şey oydu.

Evlerin içindeki az detay
    binek olmaması
    bir kaç bug vardı elbet hangi oyunda yok ki.

Ama en büyük sorun hile idi.

Ne olursa olsun konuda day z bıdı bıdısı yapmak, burda gelip war z ile battlefield'ı karşılaştırmak kadar saçma.

Farklı oyunlar farklı konseptleri var şirketleri farklı. Bırakında war z konuşalım.

Müsadeniz varmı? War z konusunda sadece war z konuşabilirmiyiz?

For the Alliance

• Punkbuster ile anlaşmaları gerekiyor acilen bence, onun dışında bu isim hakkı olaylarını önceden tahmin edip ona göre bir isim seçmeleri lazımdı neticede kitabın yazarı da dava açabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 27 Haziran 2013; 20:51:28 >

There are snakes in the garden,
    Blood on the vines.
    Every time I slip away,
    It feels like a crime.

• quote:

Orijinalden alıntı: Long Live Metal Music

Punkbuster ile anlaşmaları gerekiyor acilen bence, onun dışında bu isim hakkı olaylarını önceden tahmin edip ona göre bir isim seçmeleri lazımdı neticede kitabın yazarı da dava açabilirdi

hocam punkbusterla anlaşıldı zaten şuan punkbuster aktif.

For the Alliance
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    bilmiyordum hocam o zaman güzel bir gelişme olmuş

There are snakes in the garden,
    Blood on the vines.
    Every time I slip away,
    It feels like a crime.

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.