Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (298. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (9 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
312.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oliviera12

Arkadaşlar punkbuster atmaya başladımı yapacağınız şey şudur: oyunun dizini içindeki "pbsvc_zombie" bulup çalıştırın ve punkbusteri reinstall yapın siz kendiniz oyundan çıkana kadar yeniden atma olmayacaktır ben öyle yapıyorum hergün zaten 1dklık iş

Eyvallah hocam, oyundaki chat kısmına "/pb_webupdate" yazıp enterlayınca da düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince

quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

%22 canla dolaşıyorum sabahtan beri. Ne bir bandaj buldum ne de konserve.

Hocam sv de az kişilik bir yere girip smallville git orda hastane var baya bulursun antibiyotik ağrıkesici.

Hocam Smalville'e doğru yola çıkmıştım. Rocky Ford'un orada peşime 2 tane Thug takıldı. Campos City'ye kadar ben kaçtım onlar takip etti, ben kaçtım onlar takip etti. Tabi envanterde yiyecek içecek ne varsa tükettim ki ellerine bir şey kalmasın. Bıçak ve maske kaldı bir tek bende ama bunlar hala takip ediyor. Alttada "arkadaşız, kaçmana gerek yok sana yardım edecez" falan diyorlar. Yav he he diyerek şehrin içine girdim. Zaten ölecem kurtuluşum yok canım %22. Şehirde yatan zombilerin yanında koşuyorum, bıçakla falan ses çıkarıyorum. Rahat 15 zombi peşime takıldı. Thug'lar da hala kovalıyor beni. Ben kendimi bunların önüne bir attım arkada da 15 zombi var. Küfrederek kaçmaya başladı ikisi de. Biri beni öldürdü. Kameradan izliyorum diğeri zombilere yem oldu sayesinde. 1 dk dolana kadar izledim diğer oyuncuları da uyardım bunlara karşı. İkincisi de çok zor durumdaydı en son ölmüştür büyük ihtimalle ki ölenden baya item çıktı. İyi oldu cidden çok sevindim.

• quote:

quote:

quote:

%22 canla dolaşıyorum sabahtan beri. Ne bir bandaj buldum ne de konserve.

Hocam sv de az kişilik bir yere girip smallville git orda hastane var baya bulursun antibiyotik ağrıkesici.

Hocam Smalville'e doğru yola çıkmıştım. Rocky Ford'un orada peşime 2 tane Thug takıldı. Campos City'ye kadar ben kaçtım onlar takip etti, ben kaçtım onlar takip etti. Tabi envanterde yiyecek içecek ne varsa tükettim ki ellerine bir şey kalmasın. Bıçak ve maske kaldı bir tek bende ama bunlar hala takip ediyor. Alttada "arkadaşız, kaçmana gerek yok sana yardım edecez" falan diyorlar. Yav he he diyerek şehrin içine girdim. Zaten ölecem kurtuluşum yok canım %22. Şehirde yatan zombilerin yanında koşuyorum, bıçakla falan ses çıkarıyorum. Rahat 15 zombi peşime takıldı. Thug'lar da hala kovalıyor beni. Ben kendimi bunların önüne bir attım arkada da 15 zombi var. Küfrederek kaçmaya başladı ikisi de. Biri beni öldürdü. Kameradan izliyorum diğeri zombilere yem oldu sayesinde. 1 dk dolana kadar izledim diğer oyuncuları da uyardım bunlara karşı. İkincisi de çok zor durumdaydı en son ölmüştür büyük ihtimalle ki ölenden baya item çıktı. İyi oldu cidden çok sevindim.

iyi olmuş hocam valla bu oyunda gördüğünde sıkacaksın bunu anladım çünkü itemin olmasa bile öldürüyorlar seni friendly deselerde.

• KillerPrince kullanıcısına yanıt
    Herkese sıkmak istemiyorum aslında. Daha önceki oyunda cidden iyi biri denk gelmişti onunla biraz takıldık. Şimdi öyle adamları da öldürmek istemiyorum. Bir de CIVILIAN, THUG, DEPUTY falan yazıyor ya onlar nasıl oluyor?
  • quote:

Herkese sıkmak istemiyorum aslında. Daha önceki oyunda cidden iyi biri denk gelmişti onunla biraz takıldık. Şimdi öyle adamları da öldürmek istemiyorum. Bir de CIVILIAN, THUG, DEPUTY falan yazıyor ya onlar nasıl oluyor?

Hocam öylede benim elimde bıçak vardı adam kliseye girdi camda friendly yazdım adamda birşey yoktu hemen klisenin içindeki çivili sopayı aldı vurmaya başladı tabi ben öldürdüm bir kerede airportta karşılaştım yine birşey yok adamda silah var bende 2 kurşunluk tabanca var bi baktım adam nişan aldı bende aldım tabi vurmaya başladı bende heycandan yere sıktım 2 el sonra kaçmaya başladım arkadaşıda varmış aldı beni diğer taraftan sonrada dediki ilk sen sıktın o cıvılıan vs ne kadar adam öldürdüğüne bağlı mesela yeni karakter cvilian olarak başlar cvilian öldürdükçe thug sonra bandit olur bi kere thug bandit gördünmü direk öldür onlarda arkadaşlık kavramı yok eğer öldürürsen + 5 repuplation veriyor buda cvilianda iyi bir rütbeye atlıyorsun sanırım eğer cvilian öldürürsen -1 repuplation verir

• KillerPrince kullanıcısına yanıt
    Anladım. Hocam tek oynuyorsan beraber oynayabiliriz.
  • quote:

Olabilir tabiki şuan sabah olmasını bekliyorum oyunda steam ıd nedir ?
  • quote:

quote:

Olabilir tabiki şuan sabah olmasını bekliyorum oyunda steam ıd nedir ?

semper26fidelis hocam. Eklersen direk gelebilirim boş zaman çok bende
  • arkadaşlar bu arada oyunun saatini oyunda olmadan öğrenebilmek için : warzti.me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 20 Haziran 2013; 19:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbpak83

arkadaşlar bu arada oyunun saatini oyunda olmadan öğrenebilmek için : warzti.me

Evet bende ordan bakıyorum hatta direk koyalım

www.warzti.me
  • quote:

quote:

Hocam filmi yakın bir zamanda çıkacağı için filminde konusu zombi olacağı için onun oyunuymuş gibi düşünülmesini istemedikleri için değişmiş olabilir benim anlamadığım warz duyurulmadan önce world war z diye bir film varmıydı ?

quote:

Orijinalden alıntı: moxy

Oyun daha önce çıkmadı mı? Oyun dava açsın

Bilmiyorum ki

filmin çekim süreci2-3 yılı buluyor ismide ozaman koymuşlardır warz oyunundan önce bugünde sanırım film vizyona girecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QanmaQ -- 20 Haziran 2013; 20:15:09 >

• 3 aydır oynamıyorum.Düzeltme yaptılarmı bare.Performasn olsun,hile olsun.
  • Güncellemeden sonra oun acayip kasıyor.11 fpslere düştü ayarlar en düşükte.Bu ne ya.Bu nasıl saçma bir optimizasyon.
    Dx 11 oyunları full hd de çalıştıran pc bunda ateş attırıyo
  • Semper-Fidelis kullanıcısına yanıt
    çok iyi yapmışsın iyi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliviera12

çok iyi yapmışsın iyi güldüm

Herkese anladigi dilden. Hayir adamlar da salak. 15 dk kovaliyorsun da bir dusun. Ben sana itemlari yedirir miyim. Uzerlerinde THUG yaziyor koca koca hala 'biz dostuz' havasinda kekolar. Madem beni oldurmek degil niyetinix niye 15 dk takip ediyorsunuz degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler Beyler Ben Şundan Bahsetmek İstiyorum Warz Alacagımda Sizce Sistemim Kaldırır mı ??

İşlemci : İntel Core i5 -2410M 2.30Ghz (Turbo 3.20Ghz) 4CPU
    Ram : 6GB
    Directx 11
    Ekran kartı : Geforce GT520M Cuda 1GB
    windows 7 .

Arkadaşlar pek anlamıyorum bu işlerden ne yazık ki :) eğer bilgi vermek ister yada eksik söylediğim bir yer varsa söyleyin lütfen bu arada PC LAPTOP ! .

Mümkünse Eğer Mesaj Atarmısınız :)
  • Arkadaşlar oyunun sitesinden bugün oyunu satın aldım, steam de aktif edemiyorum? Aldığım cdkeyi steam kabul etmiyo ama oyunun launcherından oyuna girebiliyorum. Yardım edebilecek varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeCelen

Arkadaşlar oyunun sitesinden bugün oyunu satın aldım, steam de aktif edemiyorum? Aldığım cdkeyi steam kabul etmiyo ama oyunun launcherından oyuna girebiliyorum. Yardım edebilecek varmıdır?

https://account.thewarz.com/account/getsteamkey.php buradan keyi alacaksınız hocam
  • unhill U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hallettim sorunu.

Arkadaşlar yeni başlıyorum oyunda tam bir newbie'yim. Özellikle hiç bir incelemeyi okumuyorum oyunun tam zevkine varmak için. Beraber oynayacak birisi varmıdır? Skype, ts3 den sohbet falanda ederiz oynarken.
  • Pvp olmayan bir modu yokmu oyunun acaba ? Zombiler zaten yeteri kadar uğraştırıyor birde oyuncularla uğraşmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.