Bildirim
infamous second son güzel mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
10/8 -
Al oyna derim,eğlenerek güzel vakit geçirilebilecek bir oyun,hemde türkçe -
aynen oyun türkçe ve açık dünya denilebilir. -
First lightla second sonun farki ne ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun hem eğlenceli hemde açık dünya hemde Türkçe. Ayrıca şuana kadar çıkmış AA detayı yüksek en güzel grafikli Ps4 oyunu, renk paleti ise muazzam.
O zaman alayım hocam bu kadar övdugünüze göre güzeldir
quote:
Orijinalden alıntı: KorayLda
First Light, Second Son'daki bir yan karakterin gecmisini anlatiyor. DLC gibi düşünebilirsiniz ama asil oyun olmadan da calisiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
First Light, Second Son'daki bir yan karakterin gecmisini anlatiyor. DLC gibi düşünebilirsiniz ama asil oyun olmadan da calisiyor.
Peki hocam hikaye farkediyor mu. Yani once first light oynasam hikayede bir eksiklik hisseder miyim?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
Peki hocam hikaye farkediyor mu. Yani once first light oynasam hikayede bir eksiklik hisseder miyim?
Once Second Son'i oyna bence.ilk First Light oynarsan bircok sey havada kalir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kötü :((
Grafik ve oynanırlık açısından güzel ancak birazcık kısa diyebilirim. Şuanda TR PSN'de 59tl olarak indirimde. Almaya değer..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 3 Şubat 2015; 18:40:09 > -
Yapma hocam ya neden böyle dedin
Çünkü kötü :((
Fena değil idare eder ama ps4'te oynadığım en kötü oyundu. -
Senaryo tahmin edilebilir hiçbir süprizi yok, oynanış eh işte, ben önceden pc kullanıcıydım ps4 ile konsol dünyasına katıldıgım için grafikler beni tatmin etmedi. sonuç 10/6 lık bir oyun. Ben hayal kırıklıgına ugradım Exculusive oyundur nede olsa oynayacağım diye almıştım tahmin ettigim kadar iyi değildi beklentileri yüksek tuttum sanırım ama en iyisi sen first light ı oyna ona göre karar ver hemen hemen aynı mekanikler bana sorarsan bekle zaten %100 PLUS la verilecek bu oyun ben hata yapıp 130 tl ye almıştım 2 günde platinyum trophy i aldım :) gerisini sen düşün.
Ekleme: First light'ı plus a vermeleri aylar önce planlanmış bir stratejiydi insanlar alsın oynasın devamını merak edip second son'ıda alsınlar şeklinde bir strateji uyguladı sony ve şuanda indirimle ne kadar satarsak kardır diyorlar yani kısaca second son'ın son demleri artık. yakında plusda görürüz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 3 Şubat 2015; 19:15:41 > -
Şu kötü diyen pıleysteyşın adlı arkadaş ps düşmanı pc fanboyu.Takma onu güzel oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞevketMarco -- 3 Şubat 2015; 19:40:53 >
Oyunu 3 kere bitirdim platinum trophy icin. Oyunun dunyasi guzel. Grafikleri SAHANE. Exclusive oldugunu hissettirir bicimde. Senaryosu bolum bolum incelendiginde degisik olaylarla suslenmis bir sekilde. Ama bence genel olarak 10/6 senaryo. Oynanis kolay. Ve oynamasi uzun suruyor. Tabii platinum icin cabalarsan. Tavsiyem once iyi sonra kotu modunda bitirdikten sonra platinum icin cabalaman. Bu sekilde oynarsan isi gucu olan adam icin bitirmek 2-3 hafta bile surebilir.
Çok kararsız kaldım 2-3 ay daha beklesemmi ki plus verirler mi beyler ?
Bu seriyi hic sevmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ps5 cfi kodu nedir
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- ps5 görüntü gelmiyor
- ps5 alınır mı
- ps5 dikey stand
- oyuncu kulaklığı önerisi
- ps5 pro ne zaman çıktı
- ps5 vs ps5 pro
- ps5 forza horizon 5
- the last of us 2 sezon oyuncuları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X