Şimdi Ara

inFamous: Second Son/First Light DLC (PS4 Exclusive) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.111
Cevap
15
Favori
84.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ş@n

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: Ş@n

iyideyken kötüye dönmüştüm. son seviye iyi ve son seviye kötü olmuştum aynı oyunda. benim gözlemim iyi daha bir güçlüydü sanki

iyinin saldırıları falan farklımı? yine düşmanlarla savaşıyosun değilmi o alevli kolundaki zincir var?

aynen ustam :)

peki farklı olan nedir seneryo görevlerde aynımı? bitirdim kötüyü iyiye başlasammı bilmiyorum aynı şeyleri oynıycaksam amaç ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• an itibariyle oyunu kötüde bitirdim iyiye nasıl başlıycam acaba? new game yapmadan başlanmıyormu? iyinin görev ekranı gitti haritadan
  • Iyi aksamlar oyunu iyi karmada bitirdim sonunda tamamen sifirlamayi unutma falan diyor haritayi. Herseyi bitirdim lakin haritada kirmizi renkte sekil belirio gidip öldürüorum hepsini sonra başka yerde yine cıkıor bayaa bir yaptım bitmior. Sonu varmı bunun,? Hani otobüslü mekanlar var ya dokunmatik ve r2 yle patlattıgımız şeyler hep oralarda cıkıyor anlamadım gitti. Bide üstelik ilk alttaki haritada sonraki yukardaki haritada ordan oraya kosturur oldum.

Son olarak 170 mtreden kuyruklu yıldz düşüşünü yapamıorum beton güc kazandıgım yerin en tepesinden atlıorum sona kadar olmuor

• Oyunu yeni bitirdim.

Bence grafikler ve oynanış harika. Hikayesi orta iyi arası.

Herkese tavsiye ederim.
  • Oyun İnfamous'un devamı mı? Yoksa bağımsız bir konumu işliyor?

Birde İnfamous olmadan oynanabilir değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: semioli

Oyun İnfamous'un devamı mı? Yoksa bağımsız bir konumu işliyor?

Birde İnfamous olmadan oynanabilir değil mi?

http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/%C4%B1nfamous-first-light-ps4//oyunlar/macera/urunno=0000000615147

Ocakta plusa gelecek,boşuna almayın
  • Sabirmusti kusura bakmayın ama plus'a gelecek derken ne kastettiniz? Bayağı cahilim galiba bu ps4 jargonu hakkında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semioli

Sabirmusti kusura bakmayın ama plus'a gelecek derken ne kastettiniz? Bayağı cahilim galiba bu ps4 jargonu hakkında :)

Plus üyesi iseniz 3 ocak gibi first light bedava indirilecek. Ve infamous olmadan oynanicak.

• Oyunu bitirdim. Parasının hakkını veren bir oyundu herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 27 Aralık 2014; 23:06:56 >
  • Cole'un Mirası diye dlc var oynayan oldumu alıbırmı 15 liraya ve kaç saat sürüyor

• platinum trophy almak kac saatinizi aldi first light icin soruyorum
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    2 günde almıştım saat olarak bakmadım nıtekımplatınledıkten sonra sildim oyunu,malumunuz second son dlc'si olarak çıktı oyun platın trophy yapmak için en ideal oyun oynadıklarım arasında kolaylık bakımından.Platin yapma amacı olanlarada kaçırmaması gerekir, hikayesi kısa arena görevleri kolay ve zevkli.
  • Plus a gelsede oynasak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onceki infamous oyunlarini oynadim ama cok begendigim bir oyunu olmadi

ps4 de infamous second son oynamadim sizce bu oyunu oynamamak buyuk bir kayipmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

onceki infamous oyunlarini oynadim ama cok begendigim bir oyunu olmadi

ps4 de infamous second son oynamadim sizce bu oyunu oynamamak buyuk bir kayipmi ?

Hayır büyük bir kayıp değil ama oynanması gereken bir oyun
  • İlk platinim Second Son ile oldu. . Hikaye, oyun gerçekten güzeldi. Türkçe dublaj iyiydi. Umarım daha çok Türkçe dublajlı oyunlar görürüz.

• Beyler bu oyunu oynarken şehirde falan koşarken arada bir kasıyor. Diğer kutulu oyunlarda yada digital oyunlarda böyle bir problem yok. Var mıdır aynı sorunu yaşayan ya da nedenini bilen
  • oyun sadece single player mı arkadaşlar, online modu var mı?
  • Sadece single player multi yok.

Ben oynadığım süre içerisinde 1 kere dahi fps düşüşü yaşamadım,aksine bazı yerlerde FPS'i 30'a sabitlemediğim için 60 FPS'de oynuyormusum izlenimine bile kapıldım.
  • inFamous Second Son ve First Light frame kilidi olmadan geliyor. Bazı sahnelerde 50-60 FPS'de çalışırken bazı sahnelerde ise 35'e kadar düşüyor. Ortalama 40-45 FPS'de çalışıyor. Eğer bu durumdan rahatsız olan varsa ayarlar kısmından FPS değerini 30'a kilitleyebilir, güncelleme ile bu seçenek eklendi.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.