Şimdi Ara

Infamous 2 yi Türkçe yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Us psn den infamous 2 aldım. Oyunun ingilizce olduğunu biliyordum fakat şimdi baktım, birkaç sitede İngilizce infamous 2 nin türkçe yapılanildiği söyleniyor. Ama bunlar yanlış anlamadıysam kopya oynayanlar için :( Orjinal olarak buanu yapmanın bir yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• inFamous 2'de dil değiştirme seçeneği yok. O yüzden yapamazsın.
  • Dostum bildiğim kadarıyla malesef ojinalse yapılamaz. Kopya oyuncular için geçerli Türkçe yapmak. Bende 6-7 yıldır ps3 var. İlk çıktığında almıştım. Son 1.5 - 2 yılda hacklediler. Ben korsancı oldum.Snora tekrar orjinale döndüm. TR psn açıldı. Alsan tr psnden üyelik.Ne yapacaksın ABDyi
  • Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef.
  • Keşke TR Psnden aldaysınız o zaman Türkçe olurdu.
  • Herkese teşekkürler, bir sorum daha olacak. Oyunun sağ tarafında (digital) yazıyor. Bu sadece psn den indirildiğini gösterir değil mi? Oyunun herhangi bir eksiği veya sürüm farklılığı olduğu anlamına gelmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

Herkese teşekkürler, bir sorum daha olacak. Oyunun sağ tarafında (digital) yazıyor. Bu sadece psn den indirildiğini gösterir değil mi? Oyunun herhangi bir eksiği veya sürüm farklılığı olduğu anlamına gelmez.

Evet PSN'den indirildiğini gösterir, normal sürümü ile arasında fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: artun56

Herkese teşekkürler, bir sorum daha olacak. Oyunun sağ tarafında (digital) yazıyor. Bu sadece psn den indirildiğini gösterir değil mi? Oyunun herhangi bir eksiği veya sürüm farklılığı olduğu anlamına gelmez.

Evet PSN'den indirildiğini gösterir, normal sürümü ile arasında fark yok.

Teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.