Bildirim
İNEKLERİNE YILDIRIM DÜŞEN YAŞLI ÇİFT HAKKINDA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Kardeş. 5 ineği varsa ve hepsi ölmüşse anlatabiliyor muyum?
Artı, bu insanların çocuğu yok mudur? Onlara para göndermek zorundalarsa, artık Nasıl gönderecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamıyorum sizi devlet 50 binlira vercem dese trafoya girersiniz. -
İnşallah o inekleri sucuk yapmamışlardır. -
tanesi en az 10 bin tl
tanesi en az 10 bin tl
tanesi en az 10 bin tl
tanesi en az 10 bin tl
tanesi en az 10 bin tl
devletin vatandaşına sahip çıkması güzel bir şey.. -
Bu yaşlıların cocuklari senin baban yasindadir kundakta bebekleri olacak hali yok dimi ? Ayrıca bu is en çok paranin oldugu islerden biridir yani birikimleri vardir madur asla kalmazlarki köy insani tutucu olur biriktirir hicbi insanin tek gecim kaynagi 5inek olamaz yanlis lanse ettiriyolar bunlarin tarlalari vardir bankada hesaplari vardir anlatabiliyo muyum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gerekli cevaplar verilmis ama bend eekleyeyim. sen onlari 30 40 yasindakilerle kiyasloyprsun, tabi 30 40 yasinda birinin basina oyle bir sey gelse bu kadar konu olmazdi cunku o adam gidip iste senelerce calisabilir. ama o yaslilar nasil nerde calisacak? bir sey yazarken tarafli yazmayin. at gozlugunu de cikarin
Garip olan ne
İlk ineklerinin torunlarıymış telef olan bu inekler. Evlatlarının ölmesinden farksız bi şey... -
8 inekten 5i telef olmus. 4u hamile. Buzagi verecek yani. 3 tane inek 1 dana ciksa 50 milyar ordanda zarardalar. Onlarin zarari su an en az 120 bin tl
Kardeş, ben kimseye bir şey demiyorum. Sonuçta yaşlı bir çift var ve tek geçim kaynakları artık yok. Bu çiftin birikimi varsa bile artık ondan yemeye başlayacaklar.
Artı, madem dediğin kadar zengin bir çifttir bunlar, kaç yaşında insanlar niye hala öküz mokuyla uğraşıyorlar?
Benim anlamadığım onların inancına göre bu inekleri allah verdi. Allah aldı. Niye allahlarına şirk koşuyorlar?
https://seyler.eksisozluk.com/hayvancilikla-ugrasan-birinin-agzindan-turkiyede-et-neden-pahali
şu yazıyı okursan neden ağladıkları hakkında bir fikir edinebilirsin, bizzat amca oğlumda hayvancılıkla uğraşıyor ve rakamların hemen hemen böyle olduğunu sorununların gerçekten bu olduğunu kendiside ifade etti. -
quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo
Benim anlamadığım onların inancına göre bu inekleri allah verdi. Allah aldı. Niye allahlarına şirk koşuyorlar?
Ne yazmış ki şirk koşacakgözümden kaçmış olabilir uykusuzum
Manevi zararlarindan bahsetmiyorum maddi olarak bir yardım kampanyasından bahsediliyor her yerde. Ulkemizde o kadar yardima muhtaç insan varken yicek bi lokma ekmek bulamayanlar varken onlar ses getirmiyor kimsenin umrunda değil de neden sirf yaşlı diye üzülüp kendini yerlere vuruyor diye bu yasli cifte duygusal yaklaşıp yardim eli uzatilmak isteniyor
Çünkü bu işte güzel para var . Yani zengin statüsünden orta halli statüsüne dusecekler sadece
O zaman bunlar köyün ağasıyla hanımağası?
Kardeş tamam da sen bunlara yardım yapılmasını neden istemiyorsun? Kötü bır sey mı yapılıyor? Memlekette ne sacma ınsanlar var yav
quote:
Orijinalden alıntı: OCA
Manevi zararlarindan bahsetmiyorum maddi olarak bir yardım kampanyasından bahsediliyor her yerde. Ulkemizde o kadar yardima muhtaç insan varken yicek bi lokma ekmek bulamayanlar varken onlar ses getirmiyor kimsenin umrunda değil de neden sirf yaşlı diye üzülüp kendini yerlere vuruyor diye bu yasli cifte duygusal yaklaşıp yardim eli uzatilmak isteniyor
"Ülkemizde o kadar yardıma muhtaç insan varken"
Bu insanlar da onlardan bir tanesi şuanda. Her yardıma muhtaç olan insanın "yardıma muhtaçlık derecesini" sorgulayıp "bu yeterince yardıma muhtaç değil daha çok ihtiyacı olanlara yardım edelim" demek bir işe yaramıyor. İnsanlar organize olmaya çalışıyorlar, abartı dediğiniz çabalara, tepkilere rağmen henüz bir hesap numarası dahi ayarlanabilmiş değil...
Benzer içerikler
- 18+ ne demek
- gözlerim kapalı ama uyuyamıyorum
- migros 3 ayda bir çift maaş
- pul koleksiyonu
- kadıköyden ortaköye nasıl gidilir
- ets2 türkiye haritası
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- 5g nedir zararları
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X