Şimdi Ara

İnekler korkulu rüyam oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, inekler gerçek anlamda korkulu rüyam oldu. İkidir inekli kabus görüyorum. Biraz önce resmen imdb: 9.6 korku filmi çektiler rüyamda. Hayır köpek olur, kurt olur, aslan falan olur tamam, inek nedir arkadaş...
    Olay şöyle gerçekleşti, gece vakti dershaneye gidiyordum. Yolumun ustunde sol taraftaki bir binanın 6. Katından yorgan gibi bir şey uçmaya başladı. Sonra ineğe dönüşüp yere indi. Ben de geri dönüp bu ilginç olayı annemlere anlatmak için eve yöneldim. Bu arada hava karlı. Evde birkaç komşumuz da vardı. Olayı anlattım ve bana inanmadılar. Onları balkona çıkardım ineği göstermek için. İnek bizim binanın önüne gelmiş. Hayvan masum masum otluyordu. Sonra aynı binadan yine bir yorgan yere süzüldü ve koyun oldu. O koyun bu ineğin yanına gelince inek bunu ısırmaya başladı. Sonra yere yatırıp toynagini bıçak gibi kullanarak koyunu resmen ikiye ayırdı. (İneğe bak) Sonra o koyunu biraz yedi tekrar otlamaya başladı. Koyun ölmedi can çekişiyor. İnek toynagini bunun üstüne koymuş kaçmasına izin vermiyor. O koyunun öyle bir çığlık atışı vardı ki şu an bile tüylerim diken diken oluyor. Koyundan akan kanlar yerdeki karları kıpkırmızı yapmıştı. Daha sonra aynı yerden yine bir yorgan süzüldü ve keçi oldu. O da bunların yanına geldi. İnek onu da yere yatırdı ve sakalını çekerek ağzını iyice açıp alt ve üst çetesinin birleştiği yeri keserek ağzını ayırdı ve onu da öyle bıraktı. Hayvan resmen eğlence için cinayet işliyor. İnek lan bu. Koyundan gelen çığlıklara kecininkiler de karıştı. Sonra inek kafasını kaldırıp bana bakmaya başladı. Bana öyle bir bağırdı ki anlatamam. Ondan sonra yine yorgan şeklini alıp benim olduğum balkona doğru uçmaya başladı. Bu arada annemler yanımdan çoktan gitmiş balkonda yalnızım. (Adamlardaki umursamazlığa bak) inek, yani battaniye tam yanıma ulaştığında uyandım.
    24 yaşındayım küçük bir ilçede öğretmenim ve dolayısıyla her gün çok sayıda inek görüyorum. Ulan koskoca gün boyunca bilinç altıma o kadar şey varken bu inekleri kazıyıp duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -epica- -- 20 Kasım 2016; 2:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zebani yok, konu temiz.

ineklerden ben de korkuyorum nedense, ama kesinlikle cüssesine rağmen kesinlikle zarar verecek bir canlı değil sanırım, yani öyle bir niyetleri yok. saf ve iyi kalpliler yani, keşke biz de öyle olabilsek....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni anlıyorum.Ben de küçükken kurban bayramında hayvanların kesilmesini izlerdim.Bakma diyip engelleyen de olmadı.Belli bi yaştan sonra bunlar sürekli rüyama girmeye başladı.Rahat bi 10 sene rüyamda danalardan kaçtım .Beni ya kovalıyorlardı ya üstüme geliyorlardı.Gerçek hayatta da at olsun boğa olsun baya korkarım yanlarına pek yaklaşmam.Son zamanlarda rüyalar azaldı fakat tamamen bitti diyemem.Şimdi ufak yeğenlerimi kurban bayramında kesim yerinden direkt uzaklaştırıyorum.Ben yaşadım onlar yaşamasın.Siz de çocuğunuzu , kardeşinizi , yeğeninizi kurban kesiminden, o kanlı görüntülerden uzak tutun...
  • bir kasirga filminde inek ucuyodu ondan etkilenmis olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

bir kasirga filminde inek ucuyodu ondan etkilenmis olabilirsin

Sütaş ın reklamında da uçuyor du

• İneğe dönüşen yorgan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AH son günlerde sinek avlıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Seni anlıyorum.Ben de küçükken kurban bayramında hayvanların kesilmesini izlerdim.Bakma diyip engelleyen de olmadı.Belli bi yaştan sonra bunlar sürekli rüyama girmeye başladı.Rahat bi 10 sene rüyamda danalardan kaçtım .Beni ya kovalıyorlardı ya üstüme geliyorlardı.Gerçek hayatta da at olsun boğa olsun baya korkarım yanlarına pek yaklaşmam.Son zamanlarda rüyalar azaldı fakat tamamen bitti diyemem.Şimdi ufak yeğenlerimi kurban bayramında kesim yerinden direkt uzaklaştırıyorum.Ben yaşadım onlar yaşamasın.Siz de çocuğunuzu , kardeşinizi , yeğeninizi kurban kesiminden, o kanlı görüntülerden uzak tutun...

Ben severim izlemeyi. Küçüklükten beri izlerim.
  •  İnekler korkulu rüyam oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.