Şimdi Ara

İndüklenmiş dipol bağları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kimler arasında olur anlatabilecek var mı?

• Bu kadar olur :D Daha demin çalıştım bunlar ne laee dedim bıraktım. Değişikler mantıgını anlatcak biri vardır umarım (:
  • indüklenmis dipol geçici dipoldur.apolar molekullerde gorulur 2 sekılde: 1.)apolar olan molekule yuklu tanecık veya polar tanecık yaklastırıldıgında 2.) apolar olan molekullerın bırbırıne yaklastırılmasıyla. Bu sekılde yukler bellı bı tarafta yogunlasır,gecıcı dıpoller olusur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

Bu kadar olur :D Daha demin çalıştım bunlar ne laee dedim bıraktım. Değişikler mantıgını anlatcak biri vardır umarım (:

aynen yarın yazılı var ama hiçbir şey anlamadım ne yapcam bilmiyorum..Allah tan birinci yazılıda iyi aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

indüklenmis dipol geçici dipoldur.apolar molekullerde gorulur 2 sekılde: 1.)apolar olan molekule yuklu tanecık veya polar tanecık yaklastırıldıgında 2.) apolar olan molekullerın bırbırıne yaklastırılmasıyla. Bu sekılde yukler bellı bı tarafta yogunlasır,gecıcı dıpoller olusur.

teşekkürler ben bir şey daha sorucam mesela 2 tane molekül veriyor bunlar arasında ne vardır diyor london mu
    i.dipol mü onları anlamanın mantığını söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbarcafb

quote:

indüklenmis dipol geçici dipoldur.apolar molekullerde gorulur 2 sekılde: 1.)apolar olan molekule yuklu tanecık veya polar tanecık yaklastırıldıgında 2.) apolar olan molekullerın bırbırıne yaklastırılmasıyla. Bu sekılde yukler bellı bı tarafta yogunlasır,gecıcı dıpoller olusur.

teşekkürler ben bir şey daha sorucam mesela 2 tane molekül veriyor bunlar arasında ne vardır diyor london mu

Apolar-apolar arasında ise london(ind.dipol-ind.dipol) dersın apolar-polar arasında ise dipol-ind.dipol ..mesela CH4 ve C2H5OH arasında dıpol-ınd.dıpol var cunku ch4 apolar c2h5oh polardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerbarcafb

quote:

Apolar-apolar arasında ise london(ind.dipol-ind.dipol) dersın apolar-polar arasında ise dipol-ind.dipol ..mesela CH4 ve C2H5OH arasında dıpol-ınd.dıpol var cunku ch4 apolar c2h5oh polardır.

pm ye bakabilir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YÜKSELTGENME BASAMAĞI
    10 yıl önce açıldı
    fehling tollens ayıraçları
    10 yıl önce açıldı
    İndüksiyon emk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.