Şimdi Ara

İndirme hızı 120 kbps yükleme 5 mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom VDSL internet kullanıyoruz. yaklaşık 1 yıl önce eski modemimiz yandı (sanırım elektrikten). Türk Telekom'dan yeni modem aldık. Aldığımızdan beri 1-2 saatte bir indirme hızı durduk yere 1 Mbps altına düşüyor. Yalnız modemi kapa-aç yapınca düzeliyor 1-2 saat kadar sıkıntısız gidiyor, sonra yine birden düşüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımızda sıkıntı olmadığını söylediler. Biz de çaresiz yeni modem deneyelim dedik. Bir yakınımızdan denemek için (yine Türk Telekom'un) bir modem aldık, 3 gün sıkıntı yoktu, ama bugün yine aynı durumu yaşamaya başladık. Artık acaba birileri uzaktan internetimizi mi kullanıyor diye düşünmeden edemiyorum.(Ama belirtmek isterim modem arayüzüne baktığımızda bizim ev dışında bir cihaz bağlı görünmüyor). Başlarda bu durum benim için sıkıntı yaratmıyordu, ama şu anda deprem bölgesinde uzaktan eğitim görüyorum. Artık bu sorunu çözmek istiyorum.









  • Durumu müşteri hizmetlerine anlattığınızda yardımcı olmaları gerekir. Şifre değiştirmeyi denediniz mi? Başkası sizin internete girse hızında düşme yaşanır mı bilmiyorum ama zannetmiyorum.

  • Müşteri hizmetleri merkezden hız testi yapıyor ama sıkıntı olmadığını söylüyorlar. Ekip göndermelerini istedim, biz burdan bakınca sorun görmediğimiz için ekip gönderemeyiz diyorlar. Ayrıca şifreyi değiştirmeyi de denedim birkaç kere.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatura'yı ödemedediğiniz zamanlar o hızlara düşüyor diye biliyorum ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 8 Ocak 2024; 11:39:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.