Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar var mı acil olarak varsa güvenli mi ürünler orjinal mi bilgilendirirse sevinirim. Ayakkabı almayı düşünüyorum 189tl lik ayakkabı 89tl adam altına yazmış yurtdışından gelme %100 orjinal falan... Alışveriş yapan varsa yazsın lütfen buradan.
yukarı
up
7 Ağustos 2014 günü Kodak Ze2 Sualtı Kamera siparişi verdim. 7 gün kargo teslim süresi verdiler. 12 Ağustos Salı(5.gün) günü telefonla aradığımda bugün kargoya vericez denildi ama verilmedi, 14 Ağustos Perşembe(7.gün) telefonla görüştüğümde kargoya teslim edileceği söylendi, adıma kargo görüntülenemediği için ertesi gün tekrar aradım yine bugün kargoya vereceğiz denildi. 3 sefer bugün kargoya verilecek dendi ancak hiçbir hareketlilik sağlanamadı. 3 haftalık tatilimin 1 haftası kaldı halada gönderecekler..
Alisveris yapip kotu bir tecrube yasadiktan sonra burda, forumumda aratayim dedim. Konu hakkinda bilgi verilmemis en azindan bundan sonra alacak kisilere faydamiz olsun. Oncelikle urun siparis verdikten sonra mesaj bolumunden urunun 1 hafta icinde kargoya verilecegi belirtiliyor ve son gune kadar kargolama icin bekliyorlar. Medajla uyarmazsaniz bu surec daha uzayabilir ilk ve son tecrubem oldugundan cok yorum yapamayacagim. Buraya kadar bircok firmanin hizli gonderisinin aksine 1 haftalik kargoya veris surecini saymazsak 2-3 parca urun siparis vermistim. Sorun cikan urun isiya gore renk degistiren dus basligi idi. Kutuyu actigimda ilk olarak kullanilmis urunle karsilastim hic kabullenmeyecegim bir husus olsa da 1 haftalik beklemeyle ugrasmamak icin urunu temizledim fakat cizikleri geciremedik malum!! Hadi bunu da gectim urunu takip calistirdigimda akrabamdan gorerek ki kendisi de ayni siteden siparis vermistim ancak urun tamamen farkli bir urun geldi. Urunisiya gore renk degistirmenin aksine sabit 4 farkli renkte isik yaniyor ve isiya gore renk degistirmiyor. Firmaya kullanilmis ve hatali urun oldugunu belirttigimde fotograflari mail atmami istediler ve yolladim. Aldigim cevap yollanan urunde bir yanlislik olmadigina iliskindi. Kullanilmis oldugu bariz olan ve en temel ozelligini yerine getirmekten gectim tamamen farkli bir urunu kabullenmiyorlar bu da yetmiyor artik hicbir mail veya mesaja cevap vermiyorlar. Bilginiz olsun tuzaga dusmeyin. Konu hakkinda gelisme olursa bilgilendiririm. Adli takibi baslatacagim umarim bir daha kimseye yapmazlar. Bu firmadan uzak durun!!!