Şimdi Ara

Indirimli Araç Sigortası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracıma sigorta yaptırabilmek için yaşadığım şehirde acentelerden birkaçından teklif aldım. En düşük 650 TL. idi.Yol yardımı da yoktu sanırım. Generali yi arayıp teklif alayım dedim. Pazarlıkla evet pazarlıkla bireysel müşteri temsilcisinden 477 teklif aldım. 50 TL. karşılığı hediye alabilmem için de (generali fırsatlar kulübü) puan yüklemesi yapacaklardı. Ben 100 TL lik puan için pazarlık yaptım. Müdürlerime sorayım dedi ve sonra bana döndü o.k. Fırsatlar kulübünden 100 TL. yüklü carrefoursa kartını seçtim ve kargo ile bu gün elime geçti. Meğersem önceki senelerden de puanım varmış, bilmiyordum. Şu an bana en az 650 ye yol yardımsız acenta fiyatı verilen sigorta yardımlı 377 ye geldi. Poliçeyi de e mail olarak gönderdiler. Çıktı aldım, sıkıntı yok. Bence güzel bir fırsat oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 10 Haziran 2016; 1:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana en ucuz verenden 1070 tl daha fazla istedi generali.babama düşük verdi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 10 Haziran 2016; 1:55:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 liraya yaptirdim

• djcetin kullanıcısına yanıt
    Önceden kaza var herhalde.Öyle ise aracın tescilini hemen eşinizin üstüne yapın derim. En mantıklısı o.

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Helal, iyi sömürmüşsün.
    Geçen 2 yıl sigortam onlardan OLMASINA rağmen tutturdular 630 TL ve 50 puan yatacak diye. Ben de bir kaybedersiniz beni diye Karşılık verdim. Blöf yapıyorum zannettiler. All...anz dan 420 TL ye yaptırdım ben de. Çantada keklik zannediyorlar bazen insanları.

• Axa Sigorta'dan 670 TL'ye yaptırdım, Generali 1100 TL fiyat verdi.
  • 2002 2003 lü yıllar ne güzeldi be. Tüm fiyatları devlet belirlediği için fiyat her firmada aynı olurdu. Şimdi sürücünün mesleğinden, yaşından tutun arabanın en çok kaza yapan araçlar sıralamasında ki yerine kadar bir sürü abuksubuk fiyatlandırma politikası var. Ve o kadar ilginç ki saatlik fiyat değişebiliyor.

Ve bu işin çözümü çok basit. Yapılacak şey; poliçeler kategorilere ayrılarak müşteriye seçenek sunulmalı. Ve en temel kategoride ki tüm fiyatlar tüm firmalarda aynı olmalı, ve bu kategoriye özel buradaki fiyatı devlet belirlemeli. Sonra parası olan teminatı fazla olan, çekici hizmeti olan vs. kriterlerini seçerek istediğini yaptırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 10 Haziran 2016; 3:30:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

2002 2003 lü yıllar ne güzeldi be. Tüm fiyatları devlet belirlediği için fiyat her firmada aynı olurdu. Şimdi sürücünün mesleğinden, yaşından tutun arabanın en çok kaza yapan araçlar sıralamasında ki yerine kadar bir sürü abuksubuk fiyatlandırma politikası var. Ve o kadar ilginç ki saatlik fiyat değişebiliyor.

Ve bu işin çözümü çok basit. Yapılacak şey; poliçeler kategorilere ayrılarak müşteriye seçenek sunulmalı. Ve en temel kategoride ki tüm fiyatlar tüm firmalarda aynı olmalı, ve bu kategoriye özel buradaki fiyatı devlet belirlemeli. Sonra parası olan teminatı fazla olan, çekici hizmeti olan vs. kriterlerini seçerek istediğini yaptırsın.

Abuk Sabuk dediginiz fiyat teklifleri icin arka planda aktüerya isi yapan yazilimlara en optimum is icin bayagi para harcaniyor.
    Unutmamak lazim ki Sigorta firmalari kar amacli kuruluslar ve sigortacilik isi de istatistik biliminin sonuna kadar kullanan kompleks bir istir.

Yakin zamana kadar devlet baskisi nedeniyle sigorta firmalari zorunlu trafik sigortasindan ettikleri zararlari diger sihorta urunlerine yansitmak zorunda kaliyordu.Ulkemizde sigortaciligin geri kaldigi ve zarar ettiginin bir gostergesi olarak, tum dunyada banka sahibiyken ulkemizde bankalar sigorta firmalarinin sahibi olmasini gosterebiliriz.
    Bu da Diger sigorta urunlerinin fiyatlarina yansiyordu. Insanlar ucuk saglik, konut, yangin sigortalarini kendilerine ve.mulklerine yaptirmakta police fiyatlarinin yuksekligi nedeniyle uzak duruyorlardi.
    Yakin zamanda trafik cezalarinin entegrasyonu da trafik policelerini etkileyecek.
    Yapilacak tek sey daha dukkatli arac kullanmak.

• Generali sigorta yapana kadar ağam paşam sigorta yaptıktan sonra ilgi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar Kar edemediklerini söylüyorlar ama ne hikmetse yurtdışı firmaları türk sigorta firmalarını bir bir satın alıyor.çok yerden teklif alın ben 300 daha aşagı yaptırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Önceden kazam yok hocam mecbur yaptırdım.. Acaba iptal edip aracı babamın üstüne devrediptemi sigorta yaptırsam ?
  • Geçen sene 257 liraya yaptırdığım sigortaya bu sene en düşük abuk subuk bi firmadan 1.600 lira teklif aldım. Bende yaptırmadım, 4 aydır sigortasız geziyorum. Bakalım ne olucak sonumuz..

• djcetin kullanıcısına yanıt
    Önceden telefonla bir sorun,babanız adına araç sşgortası kaça çıkıyor? Fark fazla ise devir işlemine değer.

• 2012 fluence gecen sene 308 tl bu sene en ucuz generallide 722 tlye yaptirabildim.6. Basamaktayim hayatimda kazam yok.sigirta firmalari tam soyguncu oldu cikti

• Siz de bir yakınınz üzerine telefonla sorgulatın kaça çıkıyor. Sigortasız araçla kaza yaparsanız karşı tarafa yüzbinlerce lira maddi tazminat ödemek zorunda kalırsınız. O yüzden sigorta kaskodan çok çok daha önemlidir. Kasko yoksa kumar oynadım aracım gitti dersiniz biter ama sigorta yoksa hayatınız kayar. Aracınızla zarar verdikleriniz, buna kendi yolcunuz da dahil sizi donunuza kadar soyar. Keşke ölseydim dersiniz. Bir de kazada yaralanları,ölenlerin yakınlarını takip eden leş kargası hukuk bürolar var ki hiç sormayın. Sigortanız tam olsun lütfen. Aracınızı 50 yaş altı kazası olmayan bir yakınınıza devredin. Piyada yeni yasa ile 1-2 seneye oturur. Firmalar bu arada zararlarını düze çıkartır. Siz de aracınızo geri devralırsınız.

• souledge S kullanıcısına yanıt
    Yüksek miktarlarda ölüm ve yaralanmalara ödedikleri paraları bize iteliyorlar şu anda. Biz de işi kitabına uydurup en az zarar ile bu fırtınayı atlatmalıyız.Sizin gene kötünün iyisiymiş. 150 TL ye yaptırıp sonraki sene 1500 ödeyen biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 11 Haziran 2016; 0:58:57 >
  • takip

peki araç başka birinin üzerinde olursa kazada sıkıntı olmuyor mu sürücü farklı araç sahibi farklı diye

• Konuyu görünce öylesine bir fiyat alıyım dedim geçen sene Anadolu sigortadan yaptırdığım trafik için 840 lira vermiştim şuan 970 olmuş kasko için 1400 lira vermiştim genaralide 763 lira çıkıyor fiyat oldukça uygun geldi temmuz ayında yenilemem gerekiyor ikisini de genaralide yaptırabilirim tabi hediye çeki ve pazarlık mevzusunu ayriyetten telefondan dile getiricem.
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sıkıntı olmuyor.Hatta kaza tutanağını incelerseniz sürücü ve araç sahibi diye farklı Bölümler var.
    Ancak şöyle bir sıkıntı ortaya çıkıyor.Kaza eğer sigorta primini artıracak bir kaza ise(yani siz kusurlu iseniz) araç sahibinin sigorta primi artıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.