Şimdi Ara

İndirimle İlgili Son Haber..Sınırsıza %18 İndirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
11.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzülmeyin arkadaşlar cennette 25 mb bağlantı bedava olacakmış, hem de upload/download 25 mb.

Telekoma
  • quote:

Orjinalden alıntı: pajero

Üzülmeyin arkadaşlar cennette 25 mb bağlantı bedava olacakmış, hem de upload/download 25 mb.

Telekoma

Cennete gideceğini nereden biliyorsun?
    Cehennemde de 64/16 varmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

quote:

Orjinalden alıntı: Oguz96

ee hani nerde hız

+1

Ben hızlandığını felan hissetmedim, yoksa sorun bizde mi

senin iyiymiş..Ben yavaşladım yahu

• haber komple yalan ve dolambaç arkadaşlar..çünkü haberin kaynağı bakan...bazı durumlar ne yaa anlamadım..yoksa gsm operatörleri gibi gece yarısından sonra hız arttırıp sabah geri mi alacklar..baya ilginç bir açıklama...
  • arkadaşlar hızı değişen var mı ??? ben de hala bi değişiklik yok
  • bendede değişiklik yok
  • hız?
    sürünüyoz be
  • Evet şimdi nereyi mail bombardumanına tutmamız gerekiyor ?
  • http://www.binaliyildirim.com.tr/

ziyaretçi defterine yazın diycem yayınlamıycaklar...geçen hız arttırımı sırasında anketi bile kaldırdılar yazdıklarımızı hiç yayınlamazlar...ama içini dökmek isteyen yazsın...
  • Ne hızı yaa... Bekle bekle seneye görürüz artık 1mbit i. Sanki görecez de ne olacak kota aynı kota
  • Yazan: Yasin Tarih: 18 Temmuz 2006 17:24:39
    Türk Telekom yurtdışı çıkışlarında dün meydana gelen arıza giderildi

Türk Telekom'dan alınan bilgiye göre; Türk Telekom'un yurtdışı internet erişimini sağlayan linklerinin bir kısmındaki arızadan dolayı, yurtdışındaki internet adreslerine erişirken, erişim sürelerinin uzaması ve paket kayıpları gibi aksaklıklar yaşanabilmekteydi.

Chip
  • Bazı durumlarda hız 4 katına cıktı = 256x4=1024 yani 256lılar 1024kotalımı oldu baska bişi gelmio aklıma
  • Binaliye sağlam bir mesaj yazdım ama yayınlamayacakları belli
    Bence köşe yazarlarına bildirmeliyiz durumu...
  • Bir ara Nemecek 256 sınırsızlar 6 ay boyunca 1024 den 6GB limitliye geçirilcek filan demişti, o mu acaba, ne haberler dönüyor yahu?
  • Bin Ali Bin

İnme Ali İnme.

Yol Ali Yol Yol Bizi Yol

Geçin beyler sınırsıza 256 ya yüklenin.Akıllanmayacak yoksa bunlar.yatırım 0
  • Binaliyi kağnıyla götürüceksin heryere.. Bak o zaman nasıl artıyor hızlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: okunsal

Geçen sefer de %100 indirim diyordu. :)

HAhahah +1
    Hakikaten kopmuştum bu olaya. TT genelmüdürü ve Ulaştırma bakanı Bakanı dediğimiz bi insanlar bu gafleti yapıyorsa bu ülkeden ne beklersiniz ya? Ortaokul matematiğine sahip bi insan %100 indirimin "bedava olacak" anlamına geldiğini bilir. Onu geçtim çarşı pazar gez camlarda yazıyo %50 indirdik herşey yarı fiyatına diye. Hem mantıksız hemde cahil insanlar demek isterim bu insanlara. Allah Bildiği gibi yapsın, en güzel belaları başlarından eksin etmesin bunların.. İnternetin ne olduğundan çok bana koyan bizi bu adamlar temsil ediyor yönetiyor, bizde mal hız arttırımı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 18 Temmuz 2006; 22:53:17 >

• o tarifeden dolayı TK dan dömüş, binali yıldırımın %18 indirim dediği 2 Mbps için 1 Mbps için %15 512Kbps için %10 indirim var, 256 Kbps lere herzamanki gibi, baş parmağın işaret ve orta parmak arasından geçirilerek yapılan hareket var

quote:

Orjinalden alıntı: raptor2006

Bir ara Nemecek 256 sınırsızlar 6 ay boyunca 1024 den 6GB limitliye geçirilcek filan demişti, o mu acaba, ne haberler dönüyor yahu?
  • Dua edelim de 256 limitsizimizden olmayalım..Telekom ve Binali Yıldırım ikilisine elimiz mahkumken, indirim ve hız artırımı gibi bir hayale kapılmak zaten saflık olur. Acilen özel şirketlerin piyasaya girmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOREMORSE -- 18 Temmuz 2006; 22:51:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.