Şimdi Ara

@@@ İNDİRİM !! 55 TL - COD MODERN WARFARE 2 (PC) @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    !!! Dikkat !!!

Bu bir BİLGİSAYAR OYUNUDUR

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 ay önce Bimeks'ten almış olduğum Call of Duty: Modern Warfare 2 isimli oyunu satıyorum. Oyunun cd'lerinde tek bir çizik dahi yoktur. Kitapçığı ve kutusu aynen mevcuttur. Orijinalliği konusunda hiçbir şüpheniz olmasın.

Online hesabına gelince, yalnızca deneme amaçlı bir hesap açmıştım, meğer o da kalıcı oluyormuş. Yine de detaylı bilgiye sahip değilim. Hesap çok yeni, birkaç bölüm oynadım yalnızca, level 8'de şu an. Zaten alışamadığımdan ve zaman ayıramadığımdan ötürü satıyorum. Şifre ve kullanıcı adını parayı alıp kargoyu çıkmamla birlikte göndereceğim. Kutu elinize geçmeden, şifre elinize geçecektir. Öyle oyun meraklısı değilim zaten, güven konusunda kesinlikle probleminiz olmasın. Sizden değil ama kul hakkı yemekten korkarım.

İstediğim fiyat 55 TL'dir. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Sıfırının yarı fiyatına!!! Herhalde artık pazarlık teklif etmezsiniz. Takas düşünmüyorum çünkü nakite ihtiyacım var. Bu kadar uygun fiyattan vermemin sebebi de budur. Sorularınızı özel mesajdan cevaplayabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 10 Haziran 2010; 8:01:39 >

• İyi fiyat hocam, hayırlı satışlar. Hesap konusunda derdiniz olmasın. Oyunun cdkey'i steam hesabı üzerinde aktive ediliyor ve kalıcı olarak orada kalıyor. CD'ye gerek duymadan indirip oynayabiliyorsunuz (tabi 15gb indirecek haliniz varsa).
  • Açıkçası paraya ihtiyacım var ve satış ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olacak.

Bu oyunu almadan buradan ilan açmıştım ancak pc oyunu olarak satan hiç kimse yoktu. Dilerim zamanında benim gibi ihtiyaç duyan birine gider.
  • pm
  • Pm cevaplandı.

Ürün halen satışta arkadaşlar.
  • Fiyat ucuk bence.Xbox 360 orjinal,kutulu kitapçılı versiyonunu 50 tl'ye sattım ben ki PC oyunları konsol oyunlarina göre ciddi derecede ucuzdur.
  • Bence uçuk değil, çünkü aylar önce çıkan bir oyun olmasına rağmen 100 TL'nin altında oyunu bulamıyorsunuz. Korsan oyunların değeri ise 15-20 TL civarında, ki bu benim gördüklerim.

Tertemiz, kutusunda, şifresi, kaydı belli bir ürün. Tercih meselesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V (Rockstar) Hesap 50 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Bence uçuk değil, çünkü aylar önce çıkan bir oyun olmasına rağmen 100 TL'nin altında oyunu bulamıyorsunuz. Korsan oyunların değeri ise 15-20 TL civarında, ki bu benim gördüklerim.

Tertemiz, kutusunda, şifresi, kaydı belli bir ürün. Tercih meselesi.

100 TL

Orjinal kutusunda açılmamış sıfır.

Fiyat : 59 TL - Kargo dahil - 5 Günde teslim :

http://www.thehut.com/games/platforms/pc/call-of-duty-cod-modern-warfare-2/10045733.html

Ayrıca sadece Steam Orjinal dijital download key isteyenlere :(Tüm diller)

Fiyat : 43 TL - Kargosuz - 2 günde teslim :

http://www.onlinekeystore.com/Call-of-Duty-Modern-Warfare-2.html

Sırf 100 TL dediğiniz için açıklama getirdim,başka nedeni yok.

Hayırlı satışlar size.

• ^^
    Açıklama getiriyorum diyorsunuz ama ortalığı bulandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Çünkü hiçbir şeyi net şekilde ortaya koymuyorsunuz.

Birincisi, thehut.com'un satış fiyatı 25 pound ve evet, 59 TL civarına geliyor. Peki kargo masrafının dahil olduğuna emin misiniz? Yalnızca UK içinde ücretsiz kargo sunuyor. Hele ki İngilizlerin kargo konusundaki tatlı su kurnazlıklarını hesaba katarsanız yine benim dediğime geleceğinizi göreceksiniz. Üstelik kargoyu günlerce bekleyecek, yüksek ihtimalle takipsiz alacak ve ürün gelene kadar bir tarafınızdan terler akacak, kayboldu mu yoksa posta görevlisi yürüttü mü diye içiniz içinizi yiyecek... Defalarca yurtdışından alışveriş yaptım, benden iyi bilemezsiniz bunu. Denemek isteyen için de faydalı linkler vermişiniz, elinize sağlık.

İkincisine gelince... Oradaki işaretin hangi para biriminin simgesi olduğunu biliyorsanız, ben size daha bir şey söylemek istemiyorum.

Bu ürün, öyle elle tutulur, yenilir, içilir bir şey de değil ki eskisin, çizilsin paslansın. İsteyen zaten korsanını alıyor. Şu oyunu sence belki "enayi" olanlar almak isteyecektir ama benim derdim ilkeli insanlarla alışveriş yapmak, yoksa bu devirde kimse orijinal oyuna para vermezdi. Anlayabilirseniz tabi bu kaygıyı...

Ayrıca tok satıcıyım hocam, anlıyor musun? Ben bekleyebilirim, aynen oyun da kutuda beklediği gibi... Alan olursa ne âlâ, bir miktar naktim olur. Almayan olursa da sorun değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.