yamayı yaptım eula kısmını gecmiyor devam et e basıyom etki etmiyor |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.7.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (15. sayfa)

-
-
yama yükleyici böyle hata vermekte neden acaba ?
-
format atarak düzeldi benimki
-
mantığı neki bilgisayarda kayıt defterinde verisimi var onumu silmek lazım acaba
-
hiçbir fikrim yok malesef bende uğraştım uğraştım araştırdım internetten ama bir çözümünü bulamadım format attım oldu
-
Hocam yamadan önce oyuna girebiliyordum. Yamayı yaptıktan sonra ilk açılış ekranında son kullanıcı sözleşmesi ekranı çıkıyor. Sözleşme metni gözükmüyor. Normalde o metni en alta kadar kaydırıp onaylamak gerekiyor. Ne onay butonu çalışıyor ne de çıkış tuşu. Yazılar Türkçe olmuş ama oyuna giremiyorum. Ne yapmak gerek? Yamadan önce bu sözleşme metni de çıkmıyordu?
Buna ek olarak skip intro modu da yükledim oyun çabuk açılsın diye. Onun bir etkisi olabilir mi acaba? Direkt suçu yamaya atmayalım.
-
Haydaa diğer yorumları okudum herkes bu dertten şikayetçi. Oyuna bismillah daha yeni başlayacaktım. Şimdi işin yoksa oyunu tekrar indir kur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X