@zartzurt456 10 Nisanda 1.0.5.0 güncellemesi geldi yama çalışmıyor. |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.7.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (14. sayfa)

-
-
1.0.5 yeni güncellemeden sonra oyun açılmıyor. Yamayı tekrar kurdum ama fayda etmedi. Kısa sürede çözüm üretebilirseniz çok seviniriz. Teşekkürler.
-
v1.0.5.0 güncellemeden sonra yama gamepass ve diğer platformlarda çalışmıyor , hızlı bir yama güncelleme gelirse seviniriz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamavrA61 -- 13 Nisan 2025; 1:5:57 > -
@zartzurt456 dostum şu yamayı günceller misin ?
-
Yama versiyon = v3
Oyun versiyon = 1.0.5.0
NOT;
10.04.2025 Tarihinde gelen güncelleme ile uyumludur.
-düzenleme yapılmıştır.
-
Hocam elinize sağlık
-
Yama mükemmel. Ellerinize sağlık.
Oyunda mükemmelmiş. Bu yama olmasa bu oyundan mahrum kalırmışım. Tekrar teşekkürler.
-
@zartzurt456 oyunun güncel versiyonuna yamayı kurduğumuzda lisans sözleşmesini kabul edin yazısında kalıyor sadece yamayı kurunca çıkıyor lisans sözleşmesi. bakıp düzeltebilir misin ?
-
Hocam aynı sorun bende oluştu V2 yamayı buldum onda da aynı sorun gizlilik politikası mesajı geliyor menü de ve oyunda ses de gitti bugüne kadar çok güzel çalışıyordu keşke guncellemeseydim diyorum eskiye döndüm sorun bu şekilde benimde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@zartzurt456 Reyis v1.0.6.0 güncelleme geldi günceller misin teşekkürler
-
Yama versiyon = v3
Oyun versiyon = 1.0.6.0
NOT;
23.04.2025 Tarihinde gelen güncelleme ile uyumludur.
-düzenleme yapılmıştır.
-
Oyunun versiyonunu nereden kontrol edebilirim? "Korsan kullanıyorum"
-
Merhaba, bugün sanırım bir güncelleme daha geldi şu an yama çalışmıyor. Oyun güncelleme + yamadan sonra açmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba yama için öncelikle teşekkür ederim oyunu daha yeni oynamaya başlamıştım ertesi günü güncelleme geldi yama şuan çalışmıyo. Tekrardan güncelleyebilir misiniz ?
-
@zartzurt456 1.7.1.0 reyiz yeni güncelleme geldi bir el atarsan seviniriz..
-
Yamaya güncelleme lazım, oyun açılmıyor
-
Yama versiyon = v3
Oyun versiyon = 1.0.7.0
NOT;
08.04.2025 Tarihinde gelen güncelleme ile uyumludur.
-düzenleme yapılmıştır.
-
Eline sağlık dostum, teşekkürler.
-
-
Eline sağlık mükemmel olmuş. Skidrowcodex sitesinden çektiğim sürüme uyguladım sorunsuz çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X