Ekran kartı VRam'i kaç. Bu oyun en az 8GB istiyormuş. |
Indiana Jones and the Great Circle (1.0.3.0) Türkçe Yama ~%98 [ Makine Çeviri] (10. sayfa)
-
-
3050li laptop var Ryzen 5 5600 16gb tam
Vram ı bilmiyorum ama ilk kurduğumda, bir saat oynadım kapadım
Sonra bir daha açılmadı ilk başlarda siyah ekran hatası veriyordu güncellemelerden sonra bu hatayı vermeye başladı orjinal oyun gamepass -
Ben de gamepass de oynadım. Ekim ayında teknosadan win11 kurulu 4050'li laptop almıştım.
-
Anladım hocam belli bı soun çözülmeyecek neyseki oyunu oynayabiliyorum gfn ultimate var 4. haritadayım -
Sizin VRam 8 gb filan olsa gerek. Benim 6 GB o sebeple oyunu Roma kısmından itibaren oynatmıyor. Defalarca girdim hep VRAM uyarısı verip kapanıyor.
-
Allah'tan GFN var
Xcloud dan oynayın bence -
Hocam Virustotalden aratınca virüs buluyor. Neden bu şekilde
-
İndirdikten sonra mı tarattın yoksa linki mi tarattınız. Açılan sayfada Download tıklayınca antivirüs yazılımları virüs tespit ediyor. Download tıklamak yerine üstüne gelip farenin sağ tuşuna basınca açılan pencerede Bağlantıyı farklı kaydet seçeneği seçip indir derim. Ben öyle indirdim. Ondan sonra dosyayı tarattım virüs tespit etmedi. Sanırım sitede virüs var. Dosyada virüs yok.
-
Nvidia 2 driver öncesi driverı o hataı vermiyor deniyor bir onu deneyeceğim.
-
Yok hocam indirdikten sonra tarattım.
-
Garip. Ben Norton ile tarattım bir şey bulmadı üstelik binlerce Norton kullanıcısı tarafından indirilmiş dosyadır dedi.
-
ben de Norton kullanıyorum, bende de birşey demedi.
-
Gamepass için bugün kurdum.gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor.oyunu zaten sevmiştim anlayarak oynamak daha da keyif verdi.emeği geçenlerin eline sağlık süpeesiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 23 Aralık 2024; 23:6:26 > -
Oyunu bugün bitirdim. Oyun güzel ama ufak bir eleştirim olacak. Oyunda bazı görevlerde görev süresinin %90 ara sahneden ibaret olması oyuna yakışmamış. Yani ara sahnelerde yaşanan şeylerin bizim kontrolümüz ile bizim tarafımızdan yapılmasını bir oyuncu olarak tercih ederdim.
-
Yama ile alakalı yüklediğimde videolarda indiana jones'un yüzü gözükmüyordu. Benim gibi bu sorunu yaşayanlar varsa sorunun çözümü çok basit
- INDIANA JONES oyunun 3 gb'lık update dosyası var onu indirin.
- Oyunun kurulu olduğu yere atın patch dosyasını çalıştırın
- 5-10 dakika sürüyor güncellemesi
- Sonrasında yamayı yapın sorun kalmıyor
- Oyuna girdiğinizde artık yüzü gözüküyor olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X