Şimdi Ara

Independents [InPD] Oyun Grubu [Ps3 & Ps4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
7
Favori
12.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 21 Nisan 2014; 23:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tertemizzz emeğe saygı + ilk yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

tertemizzz emeğe saygı + ilk yorum

Sağol kanka
    Artık renkli yazmaya karar verdim. Nasıl ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 14 Ocak 2013; 5:00:55 >
  • Eline saglık reiz

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih798

Eline saglık reiz

Tenk yu

• Şunları eklemeyi unutsam da iyi bir ilk mesaj olmuş

Oyuncu alımından sorumlu bakan: fatih
    Takım sözcüsü ve taktiker bakan: serhad
    Battlelog devlet bakanı ve hava harekatı komutanı: anıl
    Kara araçları bakanı: kaan abi, yardımcısı fatih 2 darkpassenger
    Heli profesyonel pilot sürücüsü ve bakımı (cıvatalar ve yağlamalar): halit ve paşa
    Kara eri squad lideri: ben
    UTF pofidic, tr assassin, erimeyinc ve ismini sayamadığın tonlarca kişi. Kubilay kerem emre şan yiğit... Hepinize teşekkürler abim ve dostlarım. Çok iyi bir takımız. Çok duygulandım valla
    Önümüzdeki maçlara iyi hazırlanıp çalışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 14 Ocak 2013; 5:37:32 >

• Eline saglik kardesim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emege saygi kardesim..Eline saglik yanliz kara araclari kismina koptum zirhli araclar da olabilir hani o..Oyle guzel zamana mac aldikki gitmeden maclari yapacam sonra isime gucume bakacam..

Hakketten uyumlu ve hirsli bir takim olduk..Bunu macta rahat gordum..Herkezle oynadim gun gun..Normal oyunda geyik cevirsekte macta herkez ustune dusen gorevi fazlasiyla yapti..

Serhadla bir kac gun icinde caspian haritasinda zirhli araclarin bayraklara dagitimi ile ilgili konuscam..Sanirsam kucuk bir taktik degismine gidebiliriz..Daha verimli olur..ben oyle inaniyorum..

• Eline sağlik corc benide yapa yapa helikopter bakicisi yaptin ya alacagin olsun lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

Serhadla bir kac gun icinde caspian haritasinda zirhli araclarin bayraklara dagitimi ile ilgili konuscam..Sanirsam kucuk bir taktik degismine gidebiliriz..Daha verimli olur..ben oyle inaniyorum..

konuşalım abim sizin yorumlarınızda daha güzel şekillenecektir

paşa arada bizim tankada mazot atmaya gel
  • quote:

quote:

Ooo manyak laf manyak laf

• eline sağlık alladdın on numara olmuş bu arada ilk galibiyetimiz hayırlı olsun çok iyi bir takım olduk kısa sürede daha nice galibiyetlere :D
  • quote:

quote:

yıkama yaglama 5tl tank jet heli yikanır yaglanır yıkanır FİNALLER BİTİYOR PAŞA REYİZ DONUYOR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alaaddinslyr

Şunları eklemeyi unutsam da iyi bir ilk mesaj olmuş

Oyuncu alımından sorumlu bakan: fatih
    Takım sözcüsü ve taktiker bakan: serhad
    Battlelog devlet bakanı ve hava harekatı komutanı: anıl
    Kara araçları bakanı: kaan abi, yardımcısı fatih 2 darkpassenger
    Heli profesyonel pilot sürücüsü ve bakımı (cıvatalar ve yağlamalar): halit ve paşa
    Kara eri squad lideri: ben
    UTF pofidic, tr assassin, erimeyinc ve ismini sayamadığın tonlarca kişi. Kubilay kerem emre şan yiğit... Hepinize teşekkürler abim ve dostlarım. Çok iyi bir takımız. Çok duygulandım valla
    Önümüzdeki maçlara iyi hazırlanıp çalışalım

Biz teşekkür ederiz, sonunda gerçek dost diyebilceğimiz başka birilerini bulduk sanırım Birlikte nice zaferlere oynayaağız inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: snake-eater

eline sağlık alladdın on numara olmuş bu arada ilk galibiyetimiz hayırlı olsun çok iyi bir takım olduk kısa sürede daha nice galibiyetlere :D

Önümüzdeki haftasonu yine galibiyetlerimiz var

• yeni konumuza da ilk sayfadan mesaj kapalım bu arada eski konuda ilk sırada benim adım vardı burda sonlarda görünce unutulup sonradan yazılmış gibi hissettim kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

yeni konumuza da ilk sayfadan mesaj kapalım bu arada eski konuda ilk sırada benim adım vardı burda sonlarda görünce unutulup sonradan yazılmış gibi hissettim kendimi

kedini öyle hissetme çekirge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 15 Ocak 2013; 19:00:55 >
  • Kanka kaan abiyle zırhlı araçlar nasıl durumda

• Arkadaşlar Cuma günkü maç için squadları yazıyorum

Squad Alpha
    AlaaddinParlak91-Lider
    SerhadSs
    Kaan_Star35
    Halit1496

Squad Bravo
    PapaganReyiz-Lider
    Fatih1525
    DarkPassenger41
    KeremBasegmez

Önerileriniz varsa değiştirebiliriz. 8vs8 olacak. Ve haritalar birebirde güçlü olanları daha çok ön plana çıkartacak. Map e göre de oyuncularımızı değiştirebilirz. Ne dersiniz ?

• kanka bana dedin sanırım kaan abi sorusunu konuştum.Bir değişiklik yok.sana attığım son resim geçerli olan taktik .Herkesin bilmesi gerekiyor haber verelim. bide halit katılıyormu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 16 Ocak 2013; 12:42:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.