Şimdi Ara

İNCİR REÇELİ ŞEKERSİZ (Pekmezli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
8
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İncir reçelimin tadına bakmanız için sipariş açtım. Uygun fiyata birçok kişiye özel incir reçelimi gönderip yorumlarını yazmalarını isteyeceğim. Normalde 35tl olan ürünümüzü 18tl'den vereceğiz.
    Aşağıdaki iletişim kanallarından sipariş verebilirsiniz.
    Mail= organigizorg@gmail.com/ fevziucar@gmail.com
    Tel= 05558034131 (Whatsaap üzerinden yazabilirsiniz)

NOT= Ürün elinize ulaşmadan ödeme almıyoruz. Tadına, doğallığına bakarak ödemeyi yapabilirsiniz.

Cennet meyvesi inciri ilk defa bu kadar doğal incir reçeli haline getiriyoruz. Tamamen şekersiz ve katkısız pekmezli incir reçeli sizlerle.
    Dağlık bölgelerde yetişen yabani incirlerden yaptığımız pekmezli incir reçellerini evlerinize kadar gönderiyoruz. Reçeller şekersiz olarak yapılmaktadır. İncir yapım esnasında ufak bir miktar üzüm pekmezi katılmaktadır. Pekmez ile incirin karışımı farklı bir tat ve lezzet oluşturmaktadır.

Tadına bakmadan para ödemenize gerek yok. Gönderdiğimiz ürünü kahvaltıda kullanın. Farkı, doğallığı, kaliteyi çok iyi anlayacaksınız. Pekmezli incir reçeli piyasada fazla bulunmaz. Çünkü kıvamını tutturmak oldukça zordur. Ege bölgesinin dağlık köylerinde yıllar önce ninelerimizin yaptığı reçellerdir. Geleneklerimizi sizlere kadar yansıtıyoruz.
    Kendi bahçemizde yetişen incirleri, kendimiz incir reçeli yaptığımız için fiyatımız çok uygun olacaktır. Piyasada satılan 200-300gr fiyatlarına 1kg incir reçeli sizlere göndereceğiz.
    İstenildiği takdirde cevizli, bademli, susamlı incir reçelide yapabiliriz. Kişiye özel reçelde üretebiliriz.
    Köyümüze gelerek görerek alabilirsiniz. Bu durumda fiyat avantajı sağlanacaktır.
    İletişim kanallarından bize ulaşarak kargo adresi, isim-soyisim, telefon bilgilerini vererek siparişinizi verebilirsiniz. (Ürün elinize ulaşmadan ödeme almıyoruz. Güven bizim için çok önemlidir)http://organigiz.org/pekmezli-incir-receli/www.facebook.com/organigiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevziucar -- 1 Nisan 2017; 15:13:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar olsun güzel gözüküyor ellerine sağlık yapanların denemek için sipariş geçeriz belki bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz. 80 yaşında dağ köyünde yaşayan ninemiz ile birlikte yaptık. Geçmişten gelen gelenekleri yaşatmaya çalışıyoruz.

• kargo ücreti nekadar tutuyor acaba ?

• O link ne öyle sanalxpazar diye.
    Maliyetine satışınız 19,9 ise ve normalde satış fiyatınız 45 tl ise bu nasıl bir kar payıdır?
  • Hayırlı satışlar dilerim sanırım sanalpazar linkinde problem bulunuyor.
  • Satıcı ve tüketici arkdaslar

Şu linke bir bakın ilk önce önemli

https://forum.donanimhaber.com/sanalpazar-com-odemeleri-yapmiyor-dikkatli-olun--113965254-2#125113399

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YULAF EZMESİ TARİFLERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kargo ücreti 5tl civarında tutuyor.

• Arbalet kullanıcısına yanıt
    Linkte sorun var forum kendisi engelliyor. Aradaki X harfini kaldırdığınızda düzeliyor. ama isteseniz aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz.
    Ayrıca 45tl olan ürün 19,9 nasıl olur demişsiniz. 19,9'a verme sebebim reklam amaçlıdır. İncirin kg fiyatı 30tl civarlarındayken tabiki kâr yapmıyoruz ama ürünümün tanınması için yapıyoruz. Sadece 1-2gün içerisinde isteyenlere bu fiyata yollayacağım.

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Talep olması halinde Gittigidiyor'dan açabilirim ilanı

• hocam öncelikle bol şanslar bi soru tqkıldı aklıma Ürünü sevmezsek geri mi.gönderecez parayı ödemeden

• kelmange kako kako kullanıcısına yanıt
    Eğer sanalpazar üzerinden alırsanız geri iade yapabiliyorsunuz. Ben direk yollarsam bana ödeme yapmayın. Beğendiğinizde hesabıma parayı yollarsınız. (Tabiki bu konu inşallah suistimal yapılmaz)

• quote:

Orijinalden alıntı: fevziucar

Eğer sanalpazar üzerinden alırsanız geri iade yapabiliyorsunuz. Ben direk yollarsam bana ödeme yapmayın. Beğendiğinizde hesabıma parayı yollarsınız. (Tabiki bu konu inşallah suistimal yapılmaz)

Seni burda batirirlar hocam, hayirli isler.

• hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 29 Mart 2017; 4:52:34 >
  • Merak ediyorum ama tek yaşıyorum bitirene kadar bozulur muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    İçerisinde şeker olmadığı için çok uzun zaman buzdolabında bozulmadan tüketilebilir

• fevziucar F kullanıcısına yanıt
    gittigşdiyordan ilan açtınız mı sipariş vereceğim hayırlı satışlar ürün güzel duruyor

• http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/kuru-incir-receli-760-gr-katkisiz-yoresel-265289220 bu sizin ilanınız mı

• umitmit kullanıcısına yanıt
    Gitti gidiyor sipariş açmadım. Talep olursa açarım dedim. İsterseniz 05558034131 nolu telefonuma WhatsApp veya mesaj ile kargo ve sipariş bilgilerinizi yazabilirsiniz.

• Hocam reçelin iadesi mi olur yahu. Yenilmiş receli iade alıp ne yapacaksiniz şayet ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.