Şimdi Ara

Inception (2010) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filme gitme ihtimalim %101.
  • Kesinlikle çıktığı gün arkadaşları toplayıp gidicem. İnanılmaz bir şeye benziyor. Trailer'ını izledim gerçekten müzikler, oyunculuk, konu vs. harika. Yine Christopher Nolan bir başyapıt yapacak...
  • Peki Türkiye'de Imax versiyonu gösterilecek mi bilgi alan var mı?
  • TV Spot 4
  • Çok iyi ya!
  •  Inception (2010)
  • Inception-Karakter Posterleri

Inception (2010)

Inception (2010) Inception (2010) Inception (2010)
     Inception (2010) Inception (2010) Inception (2010)

• Bu filme gidilmez de hangi filme gidilir? Christopher Nolan, Leonardo Di Caprio, Michael Caine ve Hans Zimmer. Sabırsızlıkla bekliyorum. Fragmanlara bakıldığında Memento'daki senaryo, Prestige'deki dumur ve The Dark Knigth'taki görselliğin birleşmesi söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan* -- 11 Haziran 2010; 10:35:19 >
  • Leonardo eski günlerine geri dönüyor yavaş yavaş. Hadi aslanım toparlan
  • Bu yılın merakla beklenen filmleri arasında yer alan İnception /Başlangıç, vizyon tarihi için geri saymaya başladı.

Akıl Defteri, Batman The Dark Knight gibi filmlerin usta yönetmeni Christopher Nolan'dan psikolojik bir gerilim ve bilim-kurgu türünde yepyeni bir film daha vizyona giriyor. Filmde Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Michael Caine, Ellen Page ve Cillian Murphy isimleri yer alıyor.

İlk başlarda konusu sır gibi saklanan filmin 200 milyon dolarlık bir bütçeye sahip. Zihnin mimarisinde geçen güncel bir bilimkurgu filmi olan İnception’ı izlerken zihinsel yolculuklara çıkacaksınız.

Filmin müzikleri ise bir başka usta isim olan Hans Zimmer'a ait. Tüm dünyada 16 Temmuz 2010’dan itibaren vizyona girecek olan filmin Türkiye deki vizyon tarihi 23 Temmuz 2010.

Filmin Konusu

Filmin konusu;

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır.

Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği her şeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkânsız “başlangıç”ı tamamlayabilirse.

Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.

Süper olcak.

• fragmanını izledim yönetmenin kim olduğunu öğrendim direk gitmeye karar verdim
    birde bütçesini merak ettim vikipediden öğrendim 200 milyon dolar bu film bu senenin en çok ses getiren filmi olabilir...
  • Şu başlığa ne zaman vizyona gireceğini yazarsanız çok daha yararlı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Şu başlığa ne zaman vizyona gireceğini yazarsanız çok daha yararlı olacak.

Tüm dünyada 16 Temmuz 2010’dan itibaren vizyona girecek olan filmin Türkiye deki vizyon tarihi 23 Temmuz 2010.Bu tarih kesin olabilir.
  • Nolan daha önce çalıştığı oyunculara sadık resmen. Böyle yönetmenle çalışan çok şanslı.
  • Bu yıl kesinlikle Leonardo Dicaprio'nun yılı. Film dehşet bir şeye benziyor. Gitmek lazım.
  • Bu yıl oscarı alabilir Di Caprio, Inception'da ki performansı Shutter Island'da ki gibi olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 28 Mayıs 2010; 22:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Bu yıl oscarı alabilir Di Caprio, Inception'da ki performansı Shutter Island'da ki gibi olursa.

Shutter Island bile Oscar alması için kafi. Elbette daha güçlü başka adaylar olabilir ama 2010 yapımı aralarında izlediğim en iyi oyunculuk şu an Shutter Island'daki rolü Dicaprio'nun.
  • Gösterim tarihi şimdi de 30 Temmuz olarak görünüyor, 2 geri 1 ileri amaç nedir...

http://www.boxofficeturkiye.com/film/2010325/Baslangic.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Gösterim tarihi şimdi de 30 Temmuz olarak görünüyor, 2 geri 1 ileri amaç nedir...

http://www.boxofficeturkiye.com/film/2010325/Baslangic.htm

Bu kadar olmaz ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 1 Haziran 2010; 7:38:05 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.