Şimdi Ara

Inception (2010) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunalir

sitesinde IMAX yazıyorduda ondan sordum

Her Imax filmi 3D olmuyor :( Olsa ve TR'de yayınlansalar cok güzel olurdu :D En azından IMAX büyük ayrıcalıklarını öteye tasıtabilirdi Stüdyoların yaptıgı özel calısmalarla.

Devasa perde ve güclü sistem icin olan dönüstürmeler ve gelistirmeler ve de cekimlerle Imax versiyonu olusuyor ama TR'de Imax gösterimi yapılmıycak [Shrek 4 forever after gösterimine devam boş salonlarla]
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

sitesinde IMAX yazıyorduda ondan sordum

imax demek 3d demek değildir Filmin imax versiyonunun ismi Inception : IMAX experience 3 boyutlu değil sadece devasa imax perdesinde ve süper ses kalitesinde imax salonunda izliyorsun gözlüksüz.
    Inception : 3D IMAX experience olsaydı 3 boyutlu imax olurdu
  • nolan güzel film çeviriyor bu bellide neden 3d yapmıyor anlayamadım acaba iyi yapamam diyemi korkuyor
  • Hem maliyeti fazla oluyor hem de Nolan'ın 3d sevgisi olduğunu pek sanmıyorum. Warner Bros. isterse yapabilir.
  • Varsın olmasın, eski usül devam.
  • Ne zaman eski usül oldu ya? 3d daha tam oturmadı bile bence. Bu arada ekşi'de methiyeler dizilmeye başlanmış. Finali övüyor herkes. Filmi izlemeye başlamama 27 buçuk saat kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Ne zaman eski usül oldu ya? 3d daha tam oturmadı bile bence. Bu arada ekşi'de methiyeler dizilmeye başlanmış. Finali övüyor herkes. Filmi izlemeye başlamama 27 buçuk saat kaldı

izlemeye başlamamıza de istersen

• Yahu film yarın gösterime giriyor ve Konya Avşar sinemasında halen bilet satışı yok. Mybilet'ten alamıyorum. Yazıklar olsun senin gibi sinemaya.
    Hele bi de dublajlı gelsin de o zaman görün hengameyi.

Koskoca Konya'da 2 tane sinema var biri Cinens denen dandik bi yer biri de Avşar. Cinebons vardı adamlar talep olmayınca kapattı gitti. Onlar da haklı. Konya'da sinema, tiyatro gibi sosyal şeylere talep olmuyor ki.
  • ASlında bu filmi 3D yapıp cidden uğraşsaydı biraz [yani o yıkım sahnelerinde falan bunu ayrıntılı ve cok iyi sekilde ayarlasaydı ] En azından 3D de bu seneki yegane film koltuguna otururdu [Zira hem konu hem oyunculuk hem görsel efekt olarak bayagı basarımı yüksek olucak bir de bu durum dahil olsa iste o zaman herhalde kopabilirdi ama Imax versiyonuna cevirtmesi bile yeterince yükümlülük onlara bir de kalkıp 3d Imax yapsalar :) ]
  • Bu filmi dublajlı izleyeceğine atla camdan aşağı daha iyi
  • Nolan 3D'ye pek sıcak bakmıyor sanırım öyle bir şeyler okumuştum.

Ve son 24 saat
  • Yarın 15.30'da sinemadayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Nolan 3D'ye pek sıcak bakmıyor sanırım öyle bir şeyler okumuştum.

Ve son 24 saat

haklı bencede. gereksiz bi uğraş onla uğraşana kadar imaxı kaliteli yapsalar ve filmin efekleriyle daha çok ilgilenseler daha iyi aynı nolanın yaptığı gibi.
  • Yarın 20.00'da sinemadayım.
  • beyler yeni gelen filmler için gnc kampanyası geçiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Yahu film yarın gösterime giriyor ve Konya Avşar sinemasında halen bilet satışı yok. Mybilet'ten alamıyorum. Yazıklar olsun senin gibi sinemaya.
    Hele bi de dublajlı gelsin de o zaman görün hengameyi.

Koskoca Konya'da 2 tane sinema var biri Cinens denen dandik bi yer biri de Avşar. Cinebons vardı adamlar talep olmayınca kapattı gitti. Onlar da haklı. Konya'da sinema, tiyatro gibi sosyal şeylere talep olmuyor ki.

Gel İstanbul'a birlikte izleyelim.

Şaka maka 19 saat sonra film başlayacak. Heyecanlıyım.

Yalnız koskoca İstinye Park'ta ilk seanta ben dahil 4 kişi var gözüküyor. diyorum sadece.

• Bluray ne zaman çıkar?
  • Şakacı.
  • E bir 3-5 ayı rahat var sanırım blurayin.
  • Aralıkta çıkacak sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.