Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
279.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

Merhaba arkadaşlar soruyu Genel mesaj la sorayım bide, hb da dan 4 adet 205 55 16 efficient grip performance lastik aldım. 3 kanallı A ve C değerli lastik geldi. Sizin lastik leriniz hangisi 4 kanallı mı? 3 kanallı mı? Resimleri ekliyorum. Bu lastiği kullanan arkadaşların yorumu benim için çok önemli iade ile kullanma arasında kaldım. Yardım edin
    Bu mesaja eklenen görseller:

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri !!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri !!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri

195 65 15 ebatlı egp aldım.etiket değerleri ab şeklinde ve 3 kanallı.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    205 taban için de 3 Kanal kullanmaları ilginç değil mi,4 kanallı yapsalar A C den iyi olabilirdi belki. Asıl sorun hepsiburada nin reklamını yaptığı lastik ten farklı bi lastik göndermesi ve bu kabahate cevap vermeden açtığım çağrı yi kapaması. Goodyear a da mesaj gönderdim geri dönüş yapıcaz dediler en azından.

• quote:

205 taban için de 3 Kanal kullanmaları ilginç değil mi,4 kanallı yapsalar A C den iyi olabilirdi belki. Asıl sorun hepsiburada nin reklamını yaptığı lastik ten farklı bi lastik göndermesi ve bu kabahate cevap vermeden açtığım çağrı yi kapaması. Goodyear a da mesaj gönderdim geri dönüş yapıcaz dediler en azından.

Lastiği aldığım bayide 205 taban mı alsam diye düşündüm bi ara.geniş lastik daha iyi yol tutar diye düşündüm.baktığım 205 taban da 3 kanallıydı.belki 245 taban 4 kanallı olabilir.

• quote:

Bende de linea var ağırlık 1300 kg yakın birbirine. Islak zemin ve yağmur dan sıkıntı yaşamak istemedigimden bu lastiği tercih ettim Genel yorumlarin çoğu olumlu, fakat Etiket i A B için yazılmış. Genel lastik nasıldır onu bilmiyorum. Dediğiniz yolu bende kullanıyorum. Yer yer Islak bozuk zemini bol virajli bi yol. Uzun yolda nasıl 130 140 km ile yol tutuşu, frenleme, yağmurda nasıldır?

Islak yol tecrubem olmadi hocam. Otobandan edirne havsa gidip geldim 160-170 bastigim oldu fren sorunu yasamadim ama kullanirken yumusak lastik oldugundan insan yuksek hizda tedirginlik yasamiyor degil.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Problem sol ön davlumbazın kırık olmasından ve yüksek hızlarda lastige doğru eğilip rüzgar dengesini bozmasından kaynaklanıyormuş. Şu an problem yok gayet iyi yol tutuş.

• Herkes kendi aracına ve kendi kullanım şartlarına göre gözlemler yapıyor. Biri mükemmel diyor biri yerden yere vuruyor.. Aynı şeyleri michelin primacy 3 yorumlarında da görüyoruz. Continental pc5 kullanıcıları sayfasında da benzer şeyler konuşuluyor.

Yumuşak lastik yanak yarmaları vs..

Bende şuan 3. yılını aşmış continental premium contact 5 205 55R16 91V lastik var. Aracımda vw jetta. Yaz kış lastik değiştiririm izmirde yaşamama rağmen ve 3 senede yaklaşık 30bin km yol yapmışım. %50 sini pc5 ile yaptım desem lastik 3 yılda 15bin km yol yaptı.

Son araç temizliğimde lastiklerimi kontrol ettim ve taban yüzeyinin bitip yan yüzeyin başladığı yerlerde soyulmalar çatlaklar gördüm. Hepsini kontrol ettim ve hepsinde vardı. Bu kadar km de izmir şartlarında çok çabuk yıprandığını düşünüyorum. Daha sert şartlarda kullanılsa varın siz düşünün.

Dün edremit sanayide birinin aracında gördüm 205 55R16 91v serisi egp goodyear ve sordum. Kendiside araştırarak aldığını ve çokta memnun olduğunu belirtti.

Lastik seçimi araca, aracın kullanılacağı yola, kullanım şartlarına, mevsim şartlarına bakarak yapılırsa en verimli sonuç olacaktır.

Şimdi ben alsam egp izmirde benim şartlarımda mükemmel olacaktır büyük ihtimalle, ancak daha kırsal yerlerde yaşayıp aracını daha sert kullanacak biri için daha çabuk biten uygunsuz bir lastik olur.

Adac testlerini referans alarak, detaylı inceleyip seçimimizi yapmak en mantıklısı..

• Bende bu lastiği kullanıyorum, kaldırımdan indirip çıkarma, sert çukurlara düşme vs ne isterseniz yaşadım bu lastikle lastik yanaklarında çizik bile yok, yol tutuş olarak da kaş fethiye arası- sakar geçidi gibi bol sert ve zorlayıcı virajlarda denedim kuru zeminde herhangi bir olumsuzluk bulamadım, kullanan beğenmeyen hangi şartlarda kullanıyor merak ediyorum
  • Arkadaşlar bu lastik 205/60r16 ölçüde karadeniz yollarına uygun mudur, fluence için araştırıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Arkadaşlar bu lastik 205/60r16 ölçüde karadeniz yollarına uygun mudur, fluence için araştırıyoruz?

İklim olarak sık yağış alan bir bölgedesiniz. Bu lastiğin ıslak zemin performansı A sınıfı. En iyilerden.
    Güzel bir seçim olur.
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Ne hepsiburada. Com nede Goodyear geri dönüş yapmadı ilgilenmedi. Ogleden sonra taktiricam lastik leri memnun kalırım inşallah. İlgilenen herkese Teşekkürler

• andios kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler alırsak eğer yazarım bişeyler.

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Bi önceki sayfada Resimleri attım bu lastigin 4 kanallı ve 3 kanallı olanı var. 4 kanallı A ve B Etiket değeri var. 3 kanallı olanın C ve A değeri var. Yorumlarin geneli 4 Kanal üzerine 3 kanallı gönderdiler bana. Bilginiz olsun. Haa 3 Kanal kötü demek değil tabiki de o da nokian line ile ayni değerlere sahip sessiz bi lastik.
    Karadeniz de Islak zeminde A Etiket li lastik daha iyi olur.

• brava 34 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağolun dikkat ederiz buna.

• bu lastik ile petlas 515 modeli arasında kaldım.4 lastik için yaklaşık 100tl civarında fiyat farkı var sizce buna değermi?
    petlas kullanıcıları epey memnun ancak egp kullanıcları ya çok memnun ya çok şikayetçi emin olamadım :(
  • brava 34 kullanıcısına yanıt
    205 genişliğe kadar 3 kanal (195 ebat 3 kanal, 205 ebat ve sonra 4 kanal)
  • 1 yıl 15 bin km kadar kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım gayet memnunum daha önceden cpc5 kullanıyordum
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Baktığım görseller 4 kanallı 3 değil. Goodyear sitesinde de 205 55r16 4 kanallı görünüyor. 195 ler 3 kanaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

1 yıl 15 bin km kadar kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım gayet memnunum daha önceden cpc5 kullanıyordum

Hocam karşılaştırma yapsanız yada yine lastik alacak olsanız hangisini tercih edersiniz? Pc5 ten sonra egp ne gibi farklar oluşturdu?

• andios kullanıcısına yanıt
    pc5 orjinal lastiklerdi tabiri caizse kalas gibi lastik kuru zemin yol tutuşu gayet iyiydi 20 binde çatlama yapmaya başladı , ıslak zeminde yol tutuşu ve fren mesafesi iyi değildi, yanaklar sertti araç süspansiyonuda sert olunca kasislerde böbrek taşı döküyorduk iyice yavaşlamak gerekiyordu , son olarakta lastikler sesliydi

Egp lerin yanakları daha yumuşak cp5 e göre daha konforlu, kuru zemin yol tutuşu cp5 ten bir tık altta , kuru zemin fren performansını kimse beğenmemiş ama bana göre iyi , ıslak zeminde yol tutuş ve frenlemelerde cp5 ten daha iyi bunu hızlıca su birikintisinin içine daldığınızda hissediyorsunuz araç düz çizgisini bozmuyor , ses konusunda cp5 den çok daha iyi , geçen yazdan beri 15km yol yaptım dağ tepe bayır gittim hatta bu yaz 100km kadar alanya konya arası cıvık erimiş asfaltta yol yaptım herhangi bir sıkıntı deformasyon ile karşılaşmadım
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.