Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
279.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tşkler.Sanırım 16 jantta bu lastiğin üstünlüğüne inanacağım..17 inç yapmasak mı ne neredeyse vazgeçicem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahh88

Sanırım en uygun kliksa. Montaj dahil yazısını görmemişim. Benim için Bonus oldu

Siz kliksadan aldınız galiba, lastikler 2013 mü 2014 mü geldi? Bir de kliksadan aldığımızda Ankara'da hangi lastikçide takıldığını bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kliksadan aldım. İstanbul'dan geldi ve 2014 4. hafta tarihli.
  • Herkese iyi akşamlar..
    Ben KONYA da GOODYEAR ANA BAYİSİYİM
    SON ZAMANLARDA GÜNDEMDE OLAN GOODYEAR'IN EFFİCİENTGRİP PERFORMANCE LASTİĞİ NEREDEYSE MICHELIN İ GEÇMEYE BAŞLADI
    ZATEN YORUMLAR AŞAĞIDA VAR MEMNUN OLAN SAYISI ÇOK . GERİSİ GOODYEARIN BU SERİSİNİ KULLANMADIĞI İÇİN LASTİK HAKKINDA PEK FAZLA YORUM YAPMAMIŞLAR.
    AMA BENDEN SİZE ÖNERİ OLSUN GOODYEARIN BU SERİSİ AVRUPADA ÖDÜL ALMIŞ Bİ LASTİK VE YILLARDIR MICHELIN KULLANAN SÜRÜCÜLER BİLE BU LASTİĞİN MICHELINDEN KALİTELİ OLDUGUNUN FARKINA VARDILAR. TABİ TAKDİR SİZİN KARAR SİZİN .
    205/55R16 91V GOODYEAR EFFİCİENTGRİP PERFORMANCE LASTİĞİNİ 195 LİRAYA SATIYORUM BALANS NITROGEN DAHİL
  • 2013 Model Ford Focus 1.0 ecoboost aracımın üzerinde gelen 215/55 R16 93H ölçülerindeki Goodyear Efficient Grip marka lastiklerim ile geçen hafta 1080 km yol yaptım. Lastik sesi konusunda, ses asfaltın kalitesine göre de değişiklik gösteren bir şey. 1080 km lik yolun sonucundaki izlenimlerimlerime göre, eğer asfaltın mıcır / zift karışımında, mıcır fazla ise en baba lastiği de kullansanız yolun uğultusu sizi rahatsız edecektir. Çorum-Elbistan arası yol yaptığım için daha çok böyle yollar vardı ve bu tarz yollarda rahatsız olduğumu belirtmeliyim. Ama, çevre yolu, otoban tarzı düzgün yapılmış olan mesela kayserinin çevreyolu gibi yollarda sessizliği inanılmaz derecede dyebilirim.

Performans değerlendirmesi yapacak olursam; bu uzun yolum sırasında, sol-aşağıya doğru olan bir sağ viraj içerisinde, yine 2013 model bir focus ile yanyana girmeye çalıştığım virajda, yerde toprak parçalarını son anda gördüm ve o saniyelerden sonra artık çok geçti, hızım bu noktada 115 gibiydi ve virajın derecesi aslında bu hızla girilmeyecek türdendi, yokuş aşağı eğimde hızımı kesmemek istediğim için, frensiz olarak girdiğim bu virajda, ESP'nin de desteğiyle sanırım lastiklerim çok az bir kayma yaparak, kendini hemen toparladı. Bence ESP donanımı olmayan ve başka bir lastik ile aynı yerde bu virajdan dışarı çıkardım diye düşünüyorum.

Hatta Goodyear'ın kalitesini o kadar beğendim ki gidip Ultragrip 8 kış lastiklerini bile aldım. Kullandın mı diye sormayın, çünkü doğru dürüst kar fln yağmadı bu sene bizim buralara

Sonuç olarak, ıslak zemin performansını da gayet güzel bulduğum bu lastiği, herkese tavsiye ediyorum.

• arkadaslar peki bu ayni gurultu seviyesi degeri 225/50-45/17 icin de gecerli mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayrakOto

Herkese iyi akşamlar..
    Ben KONYA da GOODYEAR ANA BAYİSİYİM
    SON ZAMANLARDA GÜNDEMDE OLAN GOODYEAR'IN EFFİCİENTGRİP PERFORMANCE LASTİĞİ NEREDEYSE MICHELIN İ GEÇMEYE BAŞLADI
    ZATEN YORUMLAR AŞAĞIDA VAR MEMNUN OLAN SAYISI ÇOK . GERİSİ GOODYEARIN BU SERİSİNİ KULLANMADIĞI İÇİN LASTİK HAKKINDA PEK FAZLA YORUM YAPMAMIŞLAR.
    AMA BENDEN SİZE ÖNERİ OLSUN GOODYEARIN BU SERİSİ AVRUPADA ÖDÜL ALMIŞ Bİ LASTİK VE YILLARDIR MICHELIN KULLANAN SÜRÜCÜLER BİLE BU LASTİĞİN MICHELINDEN KALİTELİ OLDUGUNUN FARKINA VARDILAR. TABİ TAKDİR SİZİN KARAR SİZİN .
    205/55R16 91V GOODYEAR EFFİCİENTGRİP PERFORMANCE LASTİĞİNİ 195 LİRAYA SATIYORUM BALANS NITROGEN DAHİL

195 TL pahali hocam, ankarda 170-180 TL araliginda alınabiliyor o lastik.

• quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

Sanırım en uygun kliksa. Montaj dahil yazısını görmemişim. Benim için Bonus oldu

Siz kliksadan aldınız galiba, lastikler 2013 mü 2014 mü geldi? Bir de kliksadan aldığımızda Ankara'da hangi lastikçide takıldığını bilen var mı?

Lastikler 2014 11. Hafta. Ertesi gün geldi hemen. Henüz taktiramadim. Taktirinca haber veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: asker_ilbey

2 hafta önce taktırdığım lastiklerimden sol ön taraftaki 80km civarı hızla düştüğüm lanet bir çukur yüzünden balon yaptı Yol üstünde lastikçiye uğrayıp bana sorun çıkarıp çıkarmıycağını sorduğumda bişey söyleyemyeceğini çelik tellerin yıprandığnı her an patlama riskinin olduğunu söyledi.Mecbur yedek lastiği takıtık bakalım garantiden değiştirme şansım olacak mı yoksa kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkarlar mı.

Malesef hocam bu tür hasarlar garanti kapsamına girmiyor benimde 2 aylık kışlık lastiğim, kesilmiş asfalt sebebiyle balon yaptı. (Bu ülkede keyfi ve uyarısız açılan çukurlar ve asfalt kesmeler araçlarda çok ciddi maddi hasarlara sebep oluyor başta lastikler olmak üzere. Bu çukurlar kazaya bile sebep olup canınızı da riske atıyor.) Garantiye götürdüm lastiği söküp baktığımızda iç yanakta ki ezilmeyi gördüm ve ezilen noktaya biriken hava da balona sebep oluyordu bayi bana gerekli açıklamayı yaptı. Tamam rapor tutarız eksper gelir inceler ama zaman kaybı çünkü daha önce bu hasarların hiçbiri garantiye girmedi dedi. Bende yeni lastik aldım. Lastiği balonlu kullanmak çok büyük risk. Her an o zayıf noktadan patlama ve parçalanma ihtimali var. Yama yapabiliyorlar ama ona da lastiğin yarı parasını istiyorlar ve garanti vermiyorlar. Bu tür hasarlar kullanıcı hatası olarak nitelendiriliyor. Bu bütün garantilerde böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatus -- 11 Nisan 2014; 15:24:32 >

• Ankara'da fiyat sordum, en iyi peşin fiyat 180 TL dediler. Bu durumda Kliksa 177.90 TL fiyat + Worldcard'a 50 TL puanla en iyi seçenek gibi duruyor. Birazdan vereceğim inşallah siparişi, Ankara'da montajı yapacak olan yer balans ayarı da yapıyordur inşallah.
  • quote:

Lastikler 2014 11. Hafta. Ertesi gün geldi hemen. Henüz taktiramadim. Taktirinca haber veririm

Hangi bayi olduğu yazıyordur size gelen kağıtta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

Hangi bayi olduğu yazıyordur size gelen kağıtta?

sök-takı yapan firma bizahmet balansıda yapsın artık
    ivedik sanayi 21.Cd.'de imiş yerleri.
    Bende yarın gidecem inşallah.
  • Arkadaşlar egp 195/65/15
    www.n11.com
    Oto Lastik - Kışlık Lastik & 4 Mevsim Lastik - n11.com
    http://www.n11.com/goodyear-efficientgrip-performance-19565-r15-91v-yaz-lastigi-P22583192
    fiyat gayet makul. Çek falan bulabilirseniz daha da uyguna gelir. üretim 2014 yazıyor ama inşallah doğrudur. Aldık bekliyoruz bakalım

• cryuntillastbreath C kullanıcısına yanıt
    ben linkteki firmadan aldım 17.hafta 2013 üretimi geldi 2 tanesi Polonya 2 tanesi Almanya üretimi.Sizin ürünler geldiyse tarihini söylermisiniz
  • Kliksa'dan sipariş ettiğim lastikler dün geldi. Hepsi 1114, yani 2014 11. hafta üretimi. Sevk irsaliyesi ile geldi, faturayı sonra mı gönderiyorlar?

Araba çekilişinehttp://www.4goodyear1araba.com/ katılmak için faturanın resmini sisteme yüklememiz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 15 Nisan 2014; 11:45:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanmet

Kliksa dan lastikler geldi. Daha doğrusu Yuke Lastik göndermiş. Sadece sevk irsaliyesi var; fatura henüz gelmedi kliksadan.

Faturanız gelmedi mi hala?
  • serdarn26 S kullanıcısına yanıt
    Hocam teslimat bugun eve olacak suan isteyim. Aksam eve gidince bakip baslasirim. Linkteki urun 2014 uretimi yaziyordu 2013 yollandiysa ayip etmisler. Bakalim bize ne gonderdiler

• serdarn26 S kullanıcısına yanıt
    Hocam lastiklere baktım şimdi polonya üretimi 19. ay 2013 yılı. Adi herifler geçen senenin lastiğini yollamışlar şimdi baktım linke ürün tükenmiştir yazıyor. İade mi etsem bilemedim. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
  • Kliksadan dun sipariş verdim bugün geldi. Yılını sormak için siparişten once muşteri hizmetlerini aradim, bilgiyi ogrenip donecez dediler yanliz word kampanyasi bitmeden almak icin onlar aramadan siparişi verdim. Neyse bugün lastikler geldi tarihleri 1114/1114/1214/1314. Yuke diye bi firmadan geldi. İşin garibi lastikler geldi muşteri hizmetleri ayni anda aradi lastik tarihleri 2013 50. Hafta dedi:-) yarin innşallah gidip taktiracam. Bu arada Ankara'dayim;-)

• hatipoglu kullanıcısına yanıt
    cryuntillastbreath C kullanıcısına yanıt
    Faturam geldi.

Şimdi kliksa kendinde olmayan lastiği satıyor. Dolayısıyla firma o an elinde ne varsa onu gönderiyor, fatura ise kliksa dan çıkıyor. Biri anyadan biri konyadan geldiği için fatura ve ürün aynı anda elinize ulaşmıyor.

Ayrıca benim lastikler de 3ü 2013 49. hafta diğeri 2014 4. hafta idi. 17. 19. haftalar bu lastiklerin ilk örnekleri olsa gerek çünkü nisan mayıs gibi çıktı bu desen diye biliyorum. İade etmeyin ama değişim isteyin bence. 1 senelik lastik az değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanmet -- 15 Nisan 2014; 22:29:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.