Bildirim
!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (16. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
15 gün içinde kışlık goodyear ug8 çıkartıp yazlık lastik olarak goodyear egp alacağım etiket değerleri ve adac testleri çok iyi... -
-
bu arada bugün mıchelın ve continental bayilerinede gittim. mıchelin de prımacy 3 e baktım. bu lastik genelde en sessiz lastiklerden biridir. sessiz bir lastik olmasına rağmen ab etiket değerinde ses desibeli 69 iken goodyear egp de 68 desibel olarak gözüküyor. inşallah pratikte de böyledir pazartesi günü taktırıp göreceğiz artık. (bu arada continental premium contact 5 in etiket değeri ise 71 desibeldi.) -
2010 focus aracıma iki gün önce 700 lkiraya alsım bugün 200 km yol yaptım bugüne kadar da hep energy saver michelin kullanmıştım bu lastik ondan çok üstün çok büyük keyif aldım yolculuktan tereddüt etmeden alın fiyat olarak da çok uygun... -
2011 Astra H aracıma 20 gün önce 4 lastik şeklinde taktırdım. Daha önce yazlık NCT5 vardı kışlık olarakta nokian wrd3. Yeni lastikler gerçekten hem sessiz hemde çok yumuşak 32 psi hava var lastik inmiş gibi bir izlenim veriyor. Şuan hava yağmurlu ve bir kaç defa test amaçlı virajlara sert ve hızlı giriş yaptım (boş yol) gerşekten yol tutuş mükemmel diyebilirim. NCT5 lerden sonra araca daha çok güvenmeye başladım desem yanlış olmaz. Çok yumuşak oldukları için uzun ömürlü olurlar mı ? burada biraz şüpheliyim.
Fiyat olarak h.burada dan kart vb. kampanyaları birleştirerek tanesi 156 TL ye geldi. Üretim tarihleri dört lastiğinde 0414 ( 2014 4. ay). Umarım yardımcı olur. -
hocam cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. bu kadar kullanıcı yorumundan sonra ve özellikle olumlu yorumlardan sonra artık kafamda soru işareti kalmadı diyebilirim. en geç pazartesi lastikleri taktırmış olurum ve burada izlenimlerimi paylaşırım. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ER_54
2011 Astra H aracıma 20 gün önce 4 lastik şeklinde taktırdım. Daha önce yazlık NCT5 vardı kışlık olarakta nokian wrd3. Yeni lastikler gerçekten hem sessiz hemde çok yumuşak 32 psi hava var lastik inmiş gibi bir izlenim veriyor. Şuan hava yağmurlu ve bir kaç defa test amaçlı virajlara sert ve hızlı giriş yaptım (boş yol) gerşekten yol tutuş mükemmel diyebilirim. NCT5 lerden sonra araca daha çok güvenmeye başladım desem yanlış olmaz. Çok yumuşak oldukları için uzun ömürlü olurlar mı ? burada biraz şüpheliyim.
Fiyat olarak h.burada dan kart vb. kampanyaları birleştirerek tanesi 156 TL ye geldi. Üretim tarihleri dört lastiğinde 0414 ( 2014 4. ay). Umarım yardımcı olur.
hayırlı olsun. bayağı uygun fiyat olmuş. yalnız 0414 2014 ün 4. haftası olacak, 4.ay değil. bende conti cp5 ve goodyear egp yi ankarada ana bayide yanyana koyarak inceledim. etiket değeri olarak goodyear daha iyi, pratikte ne olur bilemem. uzun vadede kullanıp görmek lazım. continental bana daha bi güven verdi gibi. ikiside yanakları yumuşak lastik, çukurlara girerken dikkatli olmak lazım. balon vs. açısından.
fiyat olarak bayi ana bayi olduğundan sanırım, en iyi fiyatı o verdi. egp 170 nakit, 180 taksitli, cp5 190 nakit, 200 taksitli. hayırlısıyla hafta sonu kararımı vereceğim. bayinin söylediği mart sonunda fiyatlar artacakmış, yaz sezonuna girileceği için.
-
lastiklerden çok memnunum 10 gündür kullanıyorum. Çok sessiz. Ayrıca yakıtta da düşüş hissettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alce -- 29 Mart 2014; 17:54:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ft19
quote:
Fiyat olarak h.burada dan kart vb. kampanyaları birleştirerek tanesi 156 TL ye geldi. Üretim tarihleri dört lastiğinde 0414 ( 2014 4. ay). Umarım yardımcı olur.
hayırlı olsun. bayağı uygun fiyat olmuş. yalnız 0414 2014 ün 4. haftası olacak, 4.ay değil. bende conti cp5 ve goodyear egp yi ankarada ana bayide yanyana koyarak inceledim. etiket değeri olarak goodyear daha iyi, pratikte ne olur bilemem. uzun vadede kullanıp görmek lazım. continental bana daha bi güven verdi gibi. ikiside yanakları yumuşak lastik, çukurlara girerken dikkatli olmak lazım. balon vs. açısından.
fiyat olarak bayi ana bayi olduğundan sanırım, en iyi fiyatı o verdi. egp 170 nakit, 180 taksitli, cp5 190 nakit, 200 taksitli. hayırlısıyla hafta sonu kararımı vereceğim. bayinin söylediği mart sonunda fiyatlar artacakmış, yaz sezonuna girileceği için.
bu fiyat hangi bayinin fiyatıdır acaba ?
bende önümüzdeki hafta 4 adet almayı planlıyorum. 2011 model aracımda kullandığım lastikler neredeyse 60 bin km kullanıldı. (10-12 bin'i kış lastiği ile) artık değiştirmeliyim.
-
Hepsi burada da good yearlar u.grip perfoemance 205 55 16 ebatli 180 lira 9 taksit ben aldim 2014 8. Hafta uretim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _XaNDeR_
quote:
Orijinalden alıntı: ft19
quote:
bu fiyat hangi bayinin fiyatıdır acaba ?
bende önümüzdeki hafta 4 adet almayı planlıyorum. 2011 model aracımda kullandığım lastikler neredeyse 60 bin km kullanıldı. (10-12 bin'i kış lastiği ile) artık değiştirmeliyim.
pm attım.
-
Hepsi.....da.com dan almıştım. 20 gün kadar önce 205 55 16 v. Parafın %20 paraf para kampanyasıyla ve hediye çekleriyle toplam maliyeti 624 TL. (2014 ün 4. haftası üretimi) -
Fiesta 2005 aracıma 205/55 16 v ler uyar mı yoksa başka bi modeli mi olması lazım ? -
uzun araştırmalar sonunda ve özellikle buradaki kullanan arkadaşların olumlu yorumlarına dayanarak dün lastikleri taktırdım. sahip olduğum araç 2012 golf 6 dizel. daha önceki lastiklerim dunlop sp sport fastresponse du. öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben dunlop ları ikinci el almıştım. daha doğrusu aracım trendline dı ve ben aracıma hıghlıne jantı taktım ve bu lastiklerde üzerinde geldi. lastikler 2010 tarihliydi. söktüğümde dahi diş derinlikleri gayet iyiydi ama sert karakterli ve 4. yılını doldurmuş bir lastikti. yorumlarımı bunun doğrultusunda yapacağım. yeni lastiklerle yaklaşık 100 km yol yaptım. dünden beri hava 2 derecede seyrediyor yani bu lastiğin verimli olduğu sıcaklıktan hayli düşük bi derece. eğer bu lastiği taktırmayı düşünen ya da hala tereddütte olan arkadaşlar varsa şunu söyleyebilirim ki lastikler tek kelimeyle harika. golf 6 ların ses yalıtımı ve süspansiyon konforu iyidir. yine de dunlop lar varken çukurları hissediyordum , araç tümseklerden geçerken sert tepkiler veriyordu . aynı zamanda kötü asfaltta lastik uğultusunu duyabiliyordum. karşılaştırmak amaçlı hep önceden kullandığım güzergahta kullandım aracı. yani bol çukurlu ve bozuk zeminli asfaltta. şunu söyleyebilirim ki araba resmen karakter değiştirdi. bu zamana kadar arabanın altında lastik yokmuş sanki. çukurları ve tümsekleri hiç hissettirmiyor sanki yolda çukur yokmuş gibi araç yoluna ilerliyor. süspansiyon konforu bariz şekilde fark etti. daha önce sert bir şekilde hissettiğim hız kesicileri artık gayet yumuşak bir şekilde geçiyor tabiri caizse araç tümseklerden yaylanarak geçiyor. ve artık lastik gürültüsü diye birşey kalmadı. neredeyse lastik gürültüsü sıfır diyebilirim. mıcırlı ya da pütürlü asfalt diye tabir ettiğimiz yollarda bile lastik sesini duymak gerçekten zor. frenleme konusunda yorum yapamayacağım daha deneme fırsatım olmadı. yalnız ıslak zeminde boş yolda bi kaç defa virajda deneme şansım oldu lastikler yola yapışma konusunda gayet istekli ve aracın çizgisini kolay kolay bozamıyorsunuz.. tek temennim 10.000 km lerin üzerine çıktığında da lastiğin bu karakterini koruması. ama şu an herşey yolunda diyebilirim. biraz uzattım kusura bakmayın. almayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından biraz detaya indim. sonuç olarak gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir lastik herkese kazasız belasız sürüşler. bu arada lastiklerin ebadı 205 / 55 r / 16 v
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooplankton -- 31 Mart 2014; 0:03:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: zooplankton
uzun araştırmalar sonunda ve özellikle buradaki kullanan arkadaşların olumlu yorumlarına dayanarak dün lastikleri taktırdım. sahip olduğum araç 2012 golf 6 dizel. daha önceki lastiklerim dunlop sp sport fastresponse du. öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben dunlop ları ikinci el almıştım. daha doğrusu aracım trendline dı ve ben aracıma hıghlıne jantı taktım ve bu lastiklerde üzerinde geldi. lastikler 2010 tarihliydi. söktüğümde dahi diş derinlikleri gayet iyiydi ama sert karakterli ve 4. yılını doldurmuş bir lastikti. yorumlarımı bunun doğrultusunda yapacağım. yeni lastiklerle yaklaşık 100 km yol yaptım. dünden beri hava 2 derecede seyrediyor yani bu lastiğin verimli olduğu sıcaklıktan hayli düşük bi derece. eğer bu lastiği taktırmayı düşünen ya da hala tereddütte olan arkadaşlar varsa şunu söyleyebilirim ki lastikler tek kelimeyle harika. golf 6 ların ses yalıtımı ve süspansiyon konforu iyidir. yine de dunlop lar varken çukurları hissediyordum , araç tümseklerden geçerken sert tepkiler veriyordu . aynı zamanda kötü asfaltta lastik uğultusunu duyabiliyordum. karşılaştırmak amaçlı hep önceden kullandığım güzergahta kullandım aracı. yani bol çukurlu ve bozuk zeminli asfaltta. şunu söyleyebilirim ki araba resmen karakter değiştirdi. bu zamana kadar arabanın altında lastik yokmuş sanki. çukurları ve tümsekleri hiç hissettirmiyor sanki yolda çukur yokmuş gibi araç yoluna ilerliyor. süspansiyon konforu bariz şekilde fark etti. daha önce sert bir şekilde hissettiğim hız kesicileri artık gayet yumuşak bir şekilde geçiyor tabiri caizse araç tümseklerden yaylanarak geçiyor. ve artık lastik gürültüsü diye birşey kalmadı. neredeyse lastik gürültüsü sıfır diyebilirim. mıcırlı ya da pütürlü asfalt diye tabir ettiğimiz yollarda bile lastik sesini duymak gerçekten zor. frenleme konusunda yorum yapamayacağım daha deneme fırsatım olmadı. yalnız ıslak zeminde boş yolda bi kaç defa virajda deneme şansım oldu lastikler yola yapışma konusunda gayet istekli ve aracın çizgisini kolay kolay bozamıyorsunuz.. tek temennim 10.000 km lerin üzerine çıktığında da lastiğin bu karakterini koruması. ama şu an herşey yolunda diyebilirim. biraz uzattım kusura bakmayın. almayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından biraz detaya indim. sonuç olarak gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir lastik herkese kazasız belasız sürüşler. bu arada lastiklerin ebadı 205 / 55 r / 16 v
okuyunuz.
-
Evet herkese günaydın.Lastikleri taktırdıktan sonra trabzon şırnak yolculuğunu gerçekleştirdim.. öncelikle belirtmek istediğim daha önceki lastiklerime nazaran ve beni en mutlu eden megan 2 deki yalıtım zayıflığından dolayı içeri giren lastik sesindeki bariz düşüş, bundan önceki lastiklerimin 72db idi 68db le arasında bu kadar fark olacağini bana söyleseler hayatta inanmazdım demek araştırmak lazım bişeyi alıyoken bilinçli kullanıcı olmak lazım.Yol tutuşuna gelirsek fazla limitleri zorlamasamda bi önceki lastiklerime göre daha iyi yola tutunduğunu söylemek mümkün helede elazığ mardin yolunda.. abs daha geç hatta hiç devreye girmedi bu yolculuğumda 5 veya 6 tane 2000 rakım ve üstü dağ inip çıktım bir kaç defa eğimin ve çok keskin virajların olduğu yerlerde arkadan bırakmalar oldu bunuda arabaya bağlıyorum birazda! lastiğin suçu yok.. ama beni en mutlu eden kafamın sesten şişmemesi ve ağrı kesici kullanmak zorunda olmamamdır.Bilemiyorum psikolojikte olabilir ama yol sesinin bu kadar az olması beni ziyadesiyle mutlu etti ıslak yoldaki yol tutuşu veya frenleme mesafesini daha umursamıyorum.Herkese kazasız belasız sürüşler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: enoktakenokta
hiroshi_nakamura; benim araca uygun bir ebat değil maalesef, bu gibi durumlarda orijinale sadık kalırım... Saçmalık olan durum benim ebat yurt dışında var uzun süredir, bazı testlerde test bile edilmiş; ancak Türkiye'de olmaması hakikaten saçmalık.
Zaten en sonunda baktım bulamıyorum ve acil ihtiyaç var; gittim Michelin aldım ben de...
hocam bana da 225 45 17 lazım. hangi modelini kaça aldınız Michelin? -
Bu lastigin 185/60 R14 veya 175/65 r14 var mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Michelin Primacy 3 aldım ben Ankara'dan; tanesi 315-TL, 5 taksitle. Aslında 295-TL'ye kadar fiyatlarda da bulabilmiştim lastikleri, ancak özellikle 2014 yılı üretimi olmasını istediğim için fiyat farkına razı oldum...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X