Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.164
Cevap
271
Favori
1.219.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
44 oy
Giriş

ciddi takipteydim normalde gaming gecesine hep bakıyordum. o gün bakamadım inadına kaçırdım valla İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

hocam klavye ne olur tahmini ?

herkes bunu diyor

www.incehesap.com
    James Donkey JDK104 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 104 Tuş Siyah Klavye - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/james-donkey-jdk104-rainbow-mekanik-hisli-membran-turkce-q-gaming-104-tus-siyah-klavye-fiyati-86372
    Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Fazla alternatif yok. 1 TL'lik ürünleri hatırladığım kadarıyla ya James Donkey ya da Gamepower markaların ürünlerinden veriyor. Gamepower'ın membrane klavyesi yok sitede o yüzden James Donkey olacaktır. Aşağıda ki 3 üründen biri. Verdiğin ürün için sitede klavyeler kısmında zaten şuan listede olmamasına rağmen "Gaming Gecesine Özel" işareti var. %99 bu ürün olacak..

• Şu gainward 5080 ve 5070 ti nasıl satilmiyor anlamiyorum. Geçen hafta da aynısı oldu. Üst tarafta 67000 TL ye gainward 5080 öyle kaldı, altta 80k fiyata Asus 5080e hücum edildi. Geçen sene 5070ti gainward burdan aldım 39k ya diğerin daha sıcak çalışan giriş seviyesi kartları 42-45 arasiydi. Yakın sıcaklıklarda çalışan kartları daha da pahalıydı. Yıl sonu gibi 5080 gainward aldım elimdekini satıp yine aynı durum.
    Asus'un Tuf serisiyle karşılaştırınca 10 derece daha sıcak çalışıyor sanıyor herhalde insanlar. Halbuki 2 derece fark olması bile tartışmalı. Elimdeki Gainward 5080 imle oyun yayın birlikte en yüksek ayarlarda iddiali soğutmalı kasamda 56 derecelerde geziniyorum. Fena değil denecek bir kasa sogutmasinda en fazla 5 derece fark eder. 61-62 derecenin üzerini çok nasir görür.
    Coil sesi iki kartımda da olmadı. Böyle fiyata 5070ti ve 5080 kaçmaz arkadaşlar uyarması benden. Tamamen palittir kartlar.

Hayır benim işime gelir de anlamıyorum sebebini :). MSI ventus. Ve shadow a daha fazla para veriyorlar. Ben elimdeki kartla giriş seviyesi MSI'ı sıcaklık ve malzeme kalitesi olarak yan yana bile koymam. İşin ilginci Galax Zotac olsa daha hızlı satılıyor halbuki palit - gainward zotactan 20 sene önce de ekran kartı yapıyordu ve kesinlikle Zotac'dan daha iyi kartlar.
    42 yaşındayım çocukluğumuz Palit ile geçti. Yıllarca ürettiği kartları sömürdük.
    Guvenemeyip te daha fazla para harcayan arkadaşlar için yazmak istedim arkadaşlar. Kalan parayla ram veya SSD vs alırsınız. Bu fiyata böyle ideal bir kart varken orada satilmadan kampanyanin bitmesi kart arayıp ta aradığını bulamayan herkese zarar. Marka sevdamız cebimize mal oluyor. Tuf serisi 2 derece daha soğuk çalışacak diye 20k fazla verilmez. Malzeme kalitesi olarak ta arada dağlar yok. Arka plakası bile plastik olan giriş seviye MSI kartı 72k ya satsalar herkes kuyrukta ki Palit ve Gainwardin yanına yaklaşmaz kalite ve sıcaklık olarak. Paraniza yazık etmeyin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 20 Mayıs 2026; 21:27:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1TL olan ürün nerede, gaming gecesi kısmında bulamadım. Neydi, alan var mı?

R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
  • bırak almasınlar düşük fiyatlara daha iyilerini alabiliyoruz. Gainward phoenix 5070ti ve inspire oc 5070ti olmak üzere iki karta sahibim. gainward açık ara daha sessiz ve coilwhine'a dair tek bir cızırtı bile yokken inspire bildiğin trafo gibi cızırdıyor.

*2024 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP GT - *2014 Peugeot 308 1.6 e-HDi 115HP 6M/T Allure - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - MSi GeForce RTX5070Ti Inspire OC 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - Adata 2TB Legend 900 Pro - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - Corsair K70 MLX TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Apple iPhone 16 Pro Max 256 Desert Titanium - Apple iPhone XS 64GB Gold - Apple Watch 11 46 Black - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • Ya 1 liralık ürünün derdinde değilim de uygulamayı açıyorum hesaptan çıkış yapmış, dakikalarca bekleyip hesaba giriyorum bu sefer de kayıtlı adresim silinmiş görünüyor, yeni adres eklemeye uğraş derken 27 dakika harcadım fiyat değişmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • Geçen hafta site çökmüştü o yüzden bu hafta ürüne bakmadım bile. Ne reelde ne de dijitalde ürün dağıtmayı bilmiyoruz, her koşulda izdiham.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Valla haklısınız marka takıntısı bize yarıyor aslında dolaylı olarak. Ama garipsemiyor da degilim.Benim kart mi çok iyi çıktı diye yurtdışı incelemelerine bakiyorim Asus tuf ile aralarında 1-2 derece fark var. Asus tuf 80 ki fiyata çıkıyor 1 saate tükeniyor. Bakıyorum Gainward 5080 2 tane satılmış :)).Hadi tuf fena kart değil ki bence aradaki fiyat farkı kadar kesinlikle degil. Ventus 76-77 k fiyata satılıyor. Shadow da öyle. Palit Gaming Pro ve Gainward Phoenix'in sıcaklık olarak yanına yaklasamazlar. Ventusun normalde Palitlerden ve Gainwardlardan 3-4k daha ucuza satılması gerekir.

Asus'un da tuf serisinin en fazla 10k pahalı olması gerekir. Tuf fiyatı 90k.Prime Palit ve Gainward ile aynı fiyat. Yine prime yerine Hepsiburada da 70k fiyata Gamerock Palit 5080 var şu an. Allah aşkına bu kart orda 70 o fiyata satılırken kim gidip cılız prime alır diycem ama aliyorlar. Halbuki Palit ve Gainward orta segment kartlar. Saydığımız ventus prime vs en alt segmentte.

Dediğiniz gibi bana yarar. Yaradı da. Gerçi palit 90 li ve 2000 li yıllarda da çok kart satıyordu ve fiyat politikasını bozmadı. Tercih edilirlerse yine durumu koruyacaklarini düşünsem de bir miktar fiyat artar. İndirim yakalama ihtimali azalır bizim açımızdan.

• Mitra kullanıcısına yanıt

kusura bakma geç cevap için hocam,evet ürün oymuş teşekkür ederim. pek alasımda yoktu ama almış bulunduk İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim
  • 15.05.2026 tarihli gaming gecesi listesi

22.05.2026 bu anakarta indirim yapılır mı şu ram fiyatları insanları pc toplamaktan vazgeçirecek noktaya getirdiler

ASUS ROG STRIX B860-I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Mayıs 2026; 11:37:49 >

Instagram hesabım yok  

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.