Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.821
Cevap
251
Favori
1.130.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

AData XPG Spectrix D60G

Bu ram alınır mı ?
    Alınır, taşşşşşş gibi.

Kullanıyorum diye değil güzel gerçekten 3000Mhz olanı var 3466mhz sorunsuz OC, aydınlatması da çok iyi.
  • Sapphire Pulse AMD RX 5600 XT alanlar kargo alınca fotoğraf ekleyebilir mi. Yeni blok bios updateli mi yoksa eski versiyon mu yollandı merk ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Evet.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim bugda kaldık sandım :)

• Asus TUF Gaming VG259QM almak istedim ancak yetişemedim. Sipariş veripte kullanmayacak ya da vazgeçen varsa iletişime geçerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojidozirikato

Teşekkür ederim bugda kaldık sandım :)

Alıntıları Göster
    Rica ederim, sorun değil bence düzelir.
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı.. Sanırım yarın itibarıyla bu görünür ve kargoya verilmiş olur ürünler..
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    geçen gün büyümüyordu şuan büyüyor hocam teşekkürler
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Benimki de verilmiş gözüküyor, çıkış şubesinde. Dağıtım yapan firmayı da Aras kurye olarak girmişler. Daha önce Aras kurye ile alışverişi olan oldu mu ?
    Normal kargodan daha yavaş mı geliyor, yoksa daha hızlı mı acaba ?
  • Daha hızlı.. Normal bir kargo şirketi olmadığı kurye şirketi olduğu için hızlı teslimat asıl işleri. Pandemi öncesinde asıl işleri kuryelik olan bu şirket, banka kredi kartları, abonelik sözleşmeleri gibi hızlı taşınması istenen evrak taşıması yapıyordu. Bu pandemi ile kargolarda yoğunluk karşılanamaz seviyeye geldiği için, artık normal kargo taşıması da yapıyorlar. Tabi aynı gün teslim ya da ertesi gün teslim hizmetleri olduğu için ki bunun için motorsiklet ile taşıma yapıyorlar, normal kargo ücretlerinden daha pahalıya taşıyorlar. İncehesap artık siparişlerinin gecikmemesi için bu daha pahalı olan kargo ücretlerini bile kabul ediyor. Buna rağmen yoğunluk o kadar fazla ki, Aras kurye bile vaatleri olan aynı gün veya ertesi gün teslimatlarını bazen yerine getiremiyorlar. Ama çoğunda ertesi gün teslimatlarını yerine getirmeyi başarıyorlar.
  • Arkadaşlar kargoların gecikmesi şu süreçte çok normal, bakıyorum mesajlara 3-4 günde geldi diye çıldıran, hazır sistem alıp 14 günde geldi diye demediğini bırakmayanlar var, bu yoğunlukta tüm sistem montajlanıp 14 günde gelmiş daha ne yapsın adamlar?
  • 5600 xt alan arkadaşlar, az önce incehesap oyun kodunu mail olarak göndermiştir. Bilgilerinize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalxFrame

5600 xt alan arkadaşlar, az önce incehesap oyun kodunu mail olarak göndermiştir. Bilgilerinize
    benimkini de göndermişler. rica etsek, daha önce bu kodları uygulamış bir arkadaş detaylı bir şekilde bizi yönlendirebilir mi?
  • FatalxFrame kullanıcısına yanıt
    ben 5700 aldım.. dönüş yok henüz.. beklemedeyim
  • Gonderilen kodu oncelikle asagidaki siteye uye olup oraya giriyorsunuz
    https://www.amdrewards.com/

Sonra bu site diyorki pcne bir program kurmam gerekiyor parcalari tespit etmek icin. O eklentiyi kuruyorsunuz ve ilgili paracayi tespit ediyor. Yani baska bilgisayarda telefonda filan olmuyor.

Bu adımı da gectikten sonra gamepass kodunu veriyor ve Microsoft’un sitesine yönlendiriyor. Orada iste varsa hesap oturum acip devam ediyorsunuz. Yoksa yeni hesap falan filan bildiginiz seyler iste. Gamepass kodu Microsoftun sitesinden aktiflestiriyorsunuz. Hatta card bilgisi verirseniz bir ay da deneme veririm toplam 4 ay filan yapar diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Bende de aynı.. Sanırım yarın itibarıyla bu görünür ve kargoya verilmiş olur ürünler..
    Çok sağol mitra bende öyle düşünüyorum sağsalim problemsiz ulaşır inşallah herkesin kargosu teşekkürler :)

• Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • FatalxFrame kullanıcısına yanıt
    mesaj atmışmıydınız?
  • teote kullanıcısına yanıt
    Mail atmıştım

• Dün Mitra hocam açıklamıştı, yukarıda konuda arama yeri var oraya oyun kodu yazsan bile çıkar.
  • Halledemediyseniz amdrewards sitesinde yönlendirme var.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.