Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.821
Cevap
251
Favori
1.130.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki ürün size ulaştı mı acaba? cuma günü mü aldınız?
  • arkadaşlar selam;

sepete ekledikten sonra fiyat değişimi ile alakalı cevap geldi;

stok bittikten sonra eklemişim :) işin ilginç yanı nedir biliyor musunuz ben bu ürünlerin hepsini +10 stok var iken ödeme onayı alınmıştı.

Sipariş Tarihi 29 May 2020, 22:19:53
    Sipariş No 606687

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

ssden de görebileceğiniz gibi fiyatı hala 10 dk sonra indirimli fiyat.:

dipnot : theJuDGe_41 isimli arkadaş, 22:27:42 de 190 tl den alınır mı diye soruyor soğutucuyu, benim siparişten 8 dk sonra :)

yani uğraşsam diğer ürünleri de bulurum da neyse.
    bana bu şekilde yaklaşmak yerine fiyatlar değişken veya yeni eklediğimiz stoğun fiyatı daha düşük olabilir dense idi hiç sinirlenmezdim, kısmeti olan daha düşük fiyata aldı geçti derdim.

işin komik yanı benim fiyatlarım ile indirimsiz fiyatlar da birbirini tutmuyor :) yani ortada bir indirim var ama ne indirimi belli değil.

Hadi ben çakallık etmeye çalışıyorum diyelim - 10 dk boyunca sayfayı yenilemedim de - sizin son indirimli stok sipariş dakikası bile benim onayımı karşılaştırmaktan da mı acizsiniz?müşteriye dolaylı yoldan yalancı demeye çalışıyorsunuz?

arkadaşlar anlamsız bir biçimde 100 tl fiyat farkı var ha önemli bir meblağ değil ama özellikle rağbet gören ekran, işlemci ve ekran kartı gibi fiyatı bir nebze yüksek ürünleri almaya çalışırken sepetinizi tekrar kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0M4d -- 31 Mayıs 2020; 22:39:19 >

• cinematic kullanıcısına yanıt
    Cuma aldım, kargo şuan yolda. yarın gelir sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FatalxFrame kullanıcısına yanıt
    hocam ben kodu istediğimde teslimat olmadan kod gönderemiyoruz dediler size nasıl gönderdiler anlamadım gerçekten..
  • FatalxFrame kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sapphire nitro+ 5700 xt aldım bana kod falan gelmemiş bu modele yok mudur hediye?
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Tam emin olmamakla birlikte sadece 5600 alanlara var diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FatalxFrame

Tam emin olmamakla birlikte sadece 5600 alanlara var diye biliyorum
    Sağolun hocam ekstra bir şey yapmak gerekmiyorsa bende mail bekleyeyim ne yapalım :)
  • Ben de ilk defa 29 Mayıs tarihinde sipariş geçtim. LG 24MP59G monitörüm olduğu için AMD kart tercih etmek zorundaydım. Asus 5500XT 8GB EVO sipariş geçtim. Hem soğutma olarak hem de Ryzen 5 1400 ile darboğaz olarak pişman etmez umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Hocam ben sapphire nitro+ 5700 xt aldım bana kod falan gelmemiş bu modele yok mudur hediye?
    Size de var. Aldığınız yer neresi ise ( İncehesap ise site içerisinden mesajlar kısmından sipariş numaranızı belirterek oyun kodunu isteyin) genelde aynı gün cevap veriyorlar. Bir kaç sayfa önce bu kodları nasıl kullanacağınız hakkında ayrıntılı bilgi vermiştim.
  • Arkadaşlar bu arada son gaming gecesinden XPG Spectrix D60G veya XPG Spectrix D41 ram alıp da iade etmeye karar veren varsa ben alabilirim...
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Benimki geze geze geliyor sanırım aras kargodan gecikmeli hiç bir şey almıyorum burda ama bu kurye olayı beni mahvetti.

Bu arada var mı 15inde bişeyler alıp hala kargosu ulaşmayanlar? Ne kadar beklemeli acaba? 22sinde çıktı kargo. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]Şubede bi yerlerde olsa sisteme girmeme ihtimalleri var mıdır?

• Aras'la mı gönderiyorlar? Eyvah, yandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Arkadaşlar bu arada son gaming gecesinden XPG Spectrix D60G veya XPG Spectrix D41 ram alıp da iade etmeye karar veren varsa ben alabilirim...
    hocam bu iptal işlemlerinde ücret iadesi prosedürü nasıl işliyor.
    yada hızlandırmanın bir yolu varmıdır? bilgisi olan varmı
    sıkıntı yaşadım firmayla telefonda bekledim 2 sefer mesaj attım cevap yok

2 ürün çıkartacaktım sepetten, muhatap yok ortada telefonla halledeyim dedim 45 dakka bekledim
    bu yüzden iptal ettim çok sorun yaşayan varmış 1 aydır parasını alamayan kişiler varmış
  • 8 Mayısta siparişini verdiğim Msi rx 5700 xt gaming x ekran kartı nerede ne yapıyor bilen yok. Ücret iadesi de yapmıyorlar. Vallahi çattık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

Benimki geze geze geliyor sanırım aras kargodan gecikmeli hiç bir şey almıyorum burda ama bu kurye olayı beni mahvetti.

Bu arada var mı 15inde bişeyler alıp hala kargosu ulaşmayanlar? Ne kadar beklemeli acaba? 22sinde çıktı kargo. Şubede bi yerlerde olsa sisteme girmeme ihtimalleri var mıdır?
    Hocam aynısı bana oldu. 15 inde aldığım ürün yolda gözüküyordu hep Aras kuryeden baktığımda. Ben aras kuryeyi aradım anlattım böle böle diye. Daha sonra onlar bana aras kargodan takip edebileceğim gönderi kodunu verdi telefonda. Bende o kod ile aras kargoya gittim şubeden teslim aldım ürünümü. Eğer bekleseydim şube şube dolaşıcaktı ürünüm.

• Faturalar yollanmış. Ama 5600xt'nin model no hakkında bilgi yok gelince görcez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajajya -- 1 Haziran 2020; 11:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasid03

8 Mayısta siparişini verdiğim Msi rx 5700 xt gaming x ekran kartı nerede ne yapıyor bilen yok. Ücret iadesi de yapmıyorlar. Vallahi çattık.
    hocam bende bişi anlamadım bende cuma gününden beri paketleniyor yazıyordu iptal ettim ürünleri şimdi mesaj geldi bazıları dağıtımda diye. komple pc topladım şimdi bazıları gelecek gerisi iptal edilip edilmediği belli değil.
    telefonla 40 dakka beklemek lazım bağlanmak için. şimdide tekrar arayıp 40 dakka bekleyip diğer ürünleri almaya çalışıcam. dh ye bi firma yetkilisi koysalar hiç değilse muattap buluruz
  • Saphire 5600 teslim alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.