Şimdi Ara

[b]İNCE TİP STEPNE ARIYORUM...[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BAGAJDAKİ STEPNEYİ TATİLE CIKMADAN ÖNCE İNCE TİP STEPNE İLE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.... ÇOK YER KAPLIYOR...
    NEREDE SATILDIĞINI BİLENLER YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM.
    ANKARADA İKAMET EDİYORUM
    TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3838 -- 22 Haziran 2008; 22:24:53 >

• yok mu hiç satın alan
    ya da kullanan??????????????
  • birara bende yaris bakiyordum, dizel olanlarinda ince tip stepne, benzinlilerde normal stepne oldugunu, bununda bagajda yaklasik 50 litre kullanim alani fark ettirdigini gormustum.

arastirmalarim sonucunda normal lastikcilerde ince stepneyi bulmanin neredeyse imkansiz oldugunu, en iyisi ya cikmacilardan yada yetkili servisten edinmek oldugunu ogrenmistim.
  • bendee arıyorum kaç aydırrrrrrrrrr

çıkamacılarda bile bulamadım....

5 bijonlu hiç yok etrafta...
    bi tane bulduk oda göbeği ufak geldi...

bmw tip 5 bijonlu görüpte bana söylemeyenin ikiz ikiz çocuu olsun
  • daihatsunun kübik araçaları varya;
    ismi MATERAMIDIR MAZERAMIDIR NEDİR tam hatırlamıyorum
    onların stepnesi sizin aradığınız tarz ince ve küçük

daihatsu servislerinden bulabilirsiniz belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

bmw tip 5 bijonlu görüpte bana söylemeyenin ikiz ikiz çocuu olsun

• Lpg sistemi takanlara gidin. Genelde onların tanıdığı tornacılar ince jant yapıp sıfır lastiğiyle birlikte yaklaşık 100 ytl ye satıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski kasa vw pololarda var bu stepnelerden, adamlar o zaman ne güzel düşünmüşler ya, helal olsun.
    2 kere lastiğim patladı, bu stepneyi kullanmak zorunda kaldım. Sizi lastikçiye kadar götürüyor. Üstelik otobana bile cıktım bu lastiklerle(mecburdum) ama max. 80km /h hız yapabilirsiniz. Oda fazla fazla yeter. Birde insanların garip garip bakışları var.

İşte resimler

• Ben gıcık oluyorum ince stepneye hiç sevmiyorum.
    Çirkin görünüyo bence. Lasikçiye kadar bile olsa adam gibi stepne takmayı tercih ederim.
  • yokmu böyle bir şey bulan, alan yada satılan yeri duyan.
    lastik patlaklarına karşı bir sprey vardı o iş görürmü
    lastik yarılmalarında yine çuvallarız ama en azından stepneden kurtuluruz
  • köpük baya işe yarıyoda dediniz gibi yarılmalarda şebek gibi kalıosun

yazlıkta fln şimdi bi yarılsa offf kim uğraşıcak nerden bulucan lastikçi falan

küçük stepne lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: noplaceforchance

Ben gıcık oluyorum ince stepneye hiç sevmiyorum.
    Çirkin görünüyo bence. Lasikçiye kadar bile olsa adam gibi stepne takmayı tercih ederim.

Normal stepne olsa, lastikçiye kadar gitmezsin zaten. Takıp kullanırsın. Sonra lastikçiye gitmeyi de unutursun. Bi gun teker patlayınca bi bakarsınki stepnede patlaktı.
  • küçük stepne otomobil fabrikaları için özelmi üretiliyor
    ne jant ne lastik piyasada çıkma harici bulunmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

yokmu böyle bir şey bulan, alan yada satılan yeri duyan.

kopuk yarilma haricinde ise yariyor evet, ama lastigin icine yayiliyor ve sonra lastik tamir edilemiyor icindeki o maddeyi cikaramadiklari icin. yeni bir lastik almak gerekiyor yani.
  • Bende polo stepnesi var kullanmıyorum belki tatilde kullanırım diye saklıyorum. Ankara da ev taşıyacağım için pek fırsatım olmuyor. Dursa mı satsam mı karar verememiştim iki hafta sonra ankaradayım polo stepnesi 14" 4 bujon göbek uyarmı bilmiyorum. Bayağı temiz bir defa kullandım benden öncede 2-3en defa en fazla kullanılmıştır. Ankaraya gittiğimde bakarım fiyata göre satabilirim. Jantlı 80km hıza dayanabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

quote:

Orjinalden alıntı: serkes

yokmu böyle bir şey bulan, alan yada satılan yeri duyan.

kopuk yarilma haricinde ise yariyor evet, ama lastigin icine yayiliyor ve sonra lastik tamir edilemiyor icindeki o maddeyi cikaramadiklari icin. yeni bir lastik almak gerekiyor yani.

bundan emin misiniz?

bu kadar verimsiz birşey duymadım öyleyse..
    ben temizlenip gene kullanılıyor biliyorum...
    artık çoğu araçta bu köpüğü veriyorlar stepne yok hiç....

yeni lastik 200 milyon
    çok anlamsız bir ürün olur o zmn

• evet eminim, Almanyada ADAC bunun testini de yapti. hatta farkli kitler var, burda var mi bu sekilde bilmiyorum.

1. bildigimiz gazi kendiliginden olan tuplu sistem
    2. sivisi ayri gazi ayri
    3. sivisini kompresor kiti ile akuden guc alarak lastigin icine gonderen sistem.

sonucta hepsi tutkalimsi yapiskan bir madde ve bazilarinda koyarken elide batiyor/yapis yapis oluyormus. lastigin tum ic yuzeyine yapistigi icin (temizleyerim diyen tamirci bile) temizleyemiyorlar.

yaris bakarken bagaji kisitli oldugu icin bu sistemi bende dusunuyordum ama bunlari ogrenince/gorunce vazgecmistim.
  • haydiiiiiiiiiiiiiii
    ben de köpüğe güveniyodum yav....
    lastiğin tanesi 200 mü ne ...
    ben nası sıkarım kıyarım o lastiğe
  • millet ne yapiyormus ama, lastik parasi vermek istemedikleri icin ve nasilsa bu kopugu sıktım, artik birsey olmaz diye onu kullanmaya devam ediyorlar
  • eski ceratomda aracın üzerinde duran lastiğin aynısı stepnede duruyodu ilk koreden gelen ceratolarda bir kere balon yapmıştı onu çıkardım taktım 2 sene gittim üzerinde hemde varya yedek lastik performans lastiğiydi:D 205 ebatında zatan aracın lastikleride 205 ti ama ya benim şansımaydı yada o parti gelen ceratolar öyle gelmişti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.